Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Bir dönem için account'u suspend etmem gerekmekte. Bir kaç sorum var; 1) Kaç ayda bir açtırmalıyım ki karakter silinmesin 2) Account kapalı iken updateleri alabiliyormuyum zira sonradan bir seferde tüm patchleri çekmek eziyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Karakter silinmesi söz konusu değil, daha böyle birşey ile karşılaşmadım. Hesabın "Frozen" olsa bile, hatta kullanıcı adı ve parolayı sallasan bile, girip yeni update'i çekebilirsin. Update olduktan sonra, giremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 %100 emin değilim, ancak hatırladığım kadarı ile "Launcher.exe" yi açıp beklersen patch hemen download edilmeye başlanıyor diye hatırlıyorum. Yada orda sol altta option kısmındamı bişey vardıda onu tıklayıncamı böyle oluyordu. Son gelen patchde ben oyuna girmeden bliz downloadın inmeye başladığını hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Bilgi için teşekkürler arkadaşlar içim rahatladı. Gangren topic amacına ulaştı kilitleyebilirsin eğer gerekli ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Bu karakter silinmesi muhabbeti blizzin oyun ilk çıkınca "hesap saveleri için ayırdığımız alan dolana kadar karakter silinmesi yok, sonra 6 aydır frozen olan hesapların karakterleri silinebilir" sözünden geliyor galiba. 10 küsür milyon aktif oyuncusu olan firma karakter save dosyaları için 100GB lık bir harddisk alacak hali yok heralde :D. Bitmez o alan merak etmeyin, 10 yılda oynamasanız hesabınızı açınca bıraktığınız gibi bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Silinirse sana uğrim mi abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 6 ay saklama garantisi veriolar ama 6 ay sonra silinicegini soylemiolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 yani silindigini duymadım ben hiç ama silinebilir belki ne biliyim yani en kötü in-game bi gm e sor silinse bile geri alabilir miyim charımı bi şekilde diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 dün mesaj attım cvp gelmemişti çıktıgımda mail gelmiştir bakalım belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 mail gelmiş "sizin silmediğiniz hiç bir karakteri biz silmeyiz" demiş adamlar oh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 6 ay aktif olmazsan taklaya geliyor diye biliyorum ben ama emin degilim, yamuluyor olma ihtimalim baya bi yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Silinse bile geri alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ya unutun şunu ya. yok silinme falan diye birşey herşey aynı şekilde kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar