bao Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Kapıştıranzi olayı: bi tür oyun. how to do: iki doğal rakibi belirliyosun ve birini seçiyorsun, bu döver diyosun. başkasının belirlediği ikiliyi de kapıştırabilirsin, yeni bi ikili de atabilirsin ortaya. amaç: pek çok kullanım amacı var. ilişkilerde yeni olan gençler manitayla oynayabilir bunu mesela, zevkli oluyo. karşınızdakini tanımanızı da sağlıyo hem. eğlenceli bi geyik aynı zamanda. örnek: 3 örnek çalışır benden. mc vs burger : her türlü burger king. acı sos ftw. bmw vs mercedes : bmw (ikisi de almancı ama sanki mercedes daha bi almancı) coca cola vs pepsi: pepsi seven kaldı mı? basit örnekler verdim. siz arttırın gerisini. hidden purpose: proggrop pek postunu göremiyorum ortalarda. al sana herkesin becerebileceği bi topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 garbage :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 kırıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 o mu bu mu diye bir topicimiz var zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 lol, önce garbage sonra açıldı. ağır fail olmuş. e bi de kilit yeseymiş tam olcakmış açtığım topic. neyse, böle böle öğrencez. anlayış, kardeşlik, sevgi çemberi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 tabi canım. kimse anasının karnında öğrenmedi bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 less qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Bugün Fail yarın Epic Fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 bao sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 bao (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 bao, ben zaten o kadar yazı yazmışsın. emeğine üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Drakkahn said: bao (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ben hoşgörü gösteriverin dedim ya, "bao sucks"lar havada uçuşur tabi böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 bao said: ben hoşgörü gösteriverin dedim ya, "bao sucks"lar havada uçuşur tabi böle. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 bao mu gülen mi? ben güleni yeglerim adam dürüst en azından. birde: shuTdoWnX said: Drakkahn said: bao (td) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar