Geldiler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 yok yani neremi tatmin ettigimi bileyim o açından soruyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 geldikleri gibi gittiler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 nedense bi MSN chat ekranı çağrışımı oldu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Ardeth said: geldikleri gibi gittiler :/ (tu) tamam bırakın içini boşaltsın evet ya egon neren senin brotha devam et yaws Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 bu şekilde burda fazla barınamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 kavga uzamasin, herkes koşelerine. topici mindar etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geldiler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geldiler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 yav gerilmeyin hele 2 dk dur ya ortamı seziyom mahkeme salonuna döndürdünüz sen sus topic kirletme falana gerek yok tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 tamam hepiniz için basıcam akbil merak etmeyin, yeni doldurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Benim için de bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ne kadar ya akbil istanbulda hiç bilmiyom ben akbil sistemi nasıl işliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 oper said: bu şekilde burda fazla barınamassın sdfsdsdfsff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Of akbil topiğinde bile kavga etmişsiniz hakkaten. Komik baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mortis said: tamam hepiniz için basıcam akbil merak etmeyin, yeni doldurdum. bana da bassana az geyiği olmazdı bunun arkadaşlarla otobüse binerken asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 fede said: ne kadar ya akbil istanbulda hiç bilmiyom ben akbil sistemi nasıl işliyo. öğrenicysen 800 di galiba köprüyü geçiosan 1600 hmm bi de aktarma var dielim otobüse ibndin 1.5 saat içersinde başka otobüse binersen %20 sini falna çekio. böle bi ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Xaenin said: Of akbil topiğinde bile kavga etmişsiniz hakkaten. Komik baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 oha ne kadar komplike bişeymiş :) insanın ömrü çürür o hesapları yaparken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 öğrenci dediğin bu tarz şeyleri hesaplar şu kadar akbil alsam şu kadar simit alsam çay alsam. bu şekilde yaşıyoruz hayat zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 fede öğrenciysen öyle bi yapıyosun ki.. düşünsene olm 1 otobüsü beleşe getirsen, akşama 1 bira fazladan içeceksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geldiler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 bizim oralarda akbil mi vardı anasını satim otobüs bulda binme yanında yat yarım saatte bi otobüsünüz kapıda zırlamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mortis said: öğrenci dediğin bu tarz şeyleri hesaplar şu kadar akbil alsam şu kadar simit alsam çay alsam. bu şekilde yaşıyoruz hayat zor. Iy fakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 dory said: kavga uzamasin, herkes koşelerine. topici mindar etmeyin. ya illa mesaj silip, teror estirmek mi gerek uzatmayin kavgayi işte, gormezden gelin boyle seyleri illa ayar vericek illa quotelanip laf sokulcak, sonra 5 sayfanin 3u boş postlarla dolucak. iki dakika rahat durun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Kimseyle paylaşmadığınız sırlarınızı 1 ytl ye saklayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Bi dakka silme bitirmedim çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 shuTdoWnX said: Geldiler said: bu sorunsal lafıda yeni mi çıktı lan habire kelime koftilemeyin anasını satim 40 yıllık "sorunu" "sorunsal" yapınca daha mı artist oluyor "sorun" un 40 yıllık oldugunu nerden biliyorsun ayrıca sana geldiler yine go home AEHAHEHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar