denwa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 FF-XII(I) Agita yi oynayananiz varmi aranizda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Hiç FF oynamamış biri olarak seriye nasıl başlamam lazım. İlk bu oyunu oynasam sığır gibi bakar mıyım bütün oyun boyunca birşey anlamadan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 her oyun konusu, oynanışı farklı olmalı. bir şey kaçırmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 sayili FF ler arasinda hicbir baglanti yok ne konu oalrak ne gectigi dunya olarak FF7 ile FF8 combatin azicik benzerligini saymassak iki farkli oyun gibi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Simdi burada reklam olmasin diye vermiyorum ama zibil kadar hikayesi bulunan fan siteleri mevcut olmadi Squareenix e mail at onlar sana tum hikayelerin oldugu kitapciklardan yollasin cunku FF bilmek bir ayricaliktir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 FFXIII versus oyun olarak çıktımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 shopto ya baktımda şimdi orda gördüm versus diye ondan sorayım dedim. yada pre-order mı alıyolar acaba şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 pre-order dır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Nası oyun? Bende yarın alcam kısmetse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 birkac sayfa ageride detayli yazdim bir bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Oynamaya başladım Lake'e gelip 1-2 mob raidleyip çıktım devam edicemyarın. Fakat bu paradigmalar oyunu çok AUTO hale getirmiş gibi. Relentless assault seçiyorum kendi kendilerine temizliyolar,baktım hp gitti solidarity hoop gg. Bide şu sphere grid tavsiyeleriniz neler hangi tipe hangi paradigmaları gideyim mesela + silah upgrade nasıl yapıyoruz + Ff12 deki gibi gizli itemleri shoplardan açmak için nelerden kaç tane satmamız gerketiğinin listesi varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Chapter 11 guide istiyoruz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 başlayabildim sonunda dedikleri kadar lineermiş hakikatten başları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Başları falan değil sadece bütün oyun öyle sadece Chapter XI da free takılabliyorsun oda grind için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ikinci kısma geçtim, ilk izlenimlerim çok kötü ya ne olur düzeliyor felan diyin, yazık günah içine etmişler bence 10. oyundan beri içine ediyorlardı bol bol, şimdi doruğa ulaşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Spoiler var biraz bitirmediyseniz bakmayın ama HAHAHAHAHAHAHAHAHA karnım ağrıdı http://i53.tinypic.com/w9xu9l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 zaaa ben açmiştim bu bölmü girince anilarim canlandi :d http://forum.paticik.com/read.php?37,76179,page=1 o zamanki imzadada uo var ahshadh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 bölümü açtığın ilk dakikada da atarı yapıştırmışsın ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 platinum'un fiyatı iyice düşmüş nihayet, bu akşam başladım. the last remnant'a benzettim bayağı, en azından baş kısımları. oynanış henüz çok sarmadı ama lightning yeter. yalnız blu-ray alıp da içinde japonca seslendirme bulunmaması fail cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 maykrosoftun anlasmasi var adamlarla noktasina virgulune kadar ayni olcak oyunun icerigi diye, o yuzden koyamadilar caponca seslendirme sene 2011 hala dvd-rom eheueheu hong kong versiyonu var bitane, japonca ingilizce beraber ama onuda bulmasi dert, pahallida bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 kimi ga iru kara yerine my hands çalmaya başlayınca gör sen faili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar