Arma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Efem şimdi söle bi sorunumuz var. Tez yazdırırken ben usb mi yazan adamın pc ye bağladım. Ordan tragent.bilmem ne diye çok güzel bir virüs bulaşmış. Sonra ben usb ye pc ye takınca anti vir yoktu pc ye geçmiş benim. Bi haltlar olduğu belli pc ye yavaşladı iyice. Sonra antivir indirdim. Ama antiviri kilitledi. Deli gibi virüs uyarısı gelmeye başladı. Sildik antivir i düzeldi. Ben bu arada pc deki resimleri bir cd ye çektim. Baktım durumlar karışık. Sonra bir format attık c ye. Antivir kurup taradık ki. D ye atmadığımız için d den tekrar c ye geçmiş. ........ virüsü.(boşlukları doldurun). Komple temiz bir formatla işi hallettik. Şu an sorun yok. Ama resimleri çektiğim cd yede bulaşmış virüs. Şimdi cd yi takınca uyarı geldi. Ve 1 kere bulaşırsa kurtulamıyom virüsten nasıl bir illetse. Usb den temizlenmiyor. Ve cd deki resimleri tekrardan almak istiyorum ama tırsıyorum. Soru 1 resimleri nası halletsem. Soru 2 usb yi nası temizliycem.(daha önce bir kaç kez virüs prog ile temizlemeye çalıştım. formatladım falan. yemedi.)
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 1-) Herhangi bir arkadaşa gidilir.Denirki? Abi naber? Şu Cd'deki resimleri benim CDROM görmüyor. Bi halledebilirmiyiz diyorsun.Ve resimleri yine ayrı bir platforma kaydediyosun.Geçici çözüm. 2-) Başlat-programlar-donatılar-komut istemi'ni açıyorsun.Bilgisayarımdan bakıyorsun flash hangi sürücüde.Örn:(H:) Hemen oraya " Format H: " çakıyorsun.Bunuda arkadaşında yap. Virüs temizlenecektir.Ama virüs bulaşmış bir makinedeysen kötü durum o zaman olay şöyle. Tak-> Virüs dağılsın. Antivirüs-> Temizlemeye başla.Flash'ı çıkarma. Format-> Eğer antivirüs iyiyse halleder.Sende formatı çakarsın. Not: Uğraşamam diyorsan 3. kalite arkadaşına flashı hediye et.O uğraşsın :D
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 formata gerek yokmus ki.. hdd sokup baska makineye takip o drive i taratip, heal edecektin.. easy.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 guncel bir antivirus programi yukluyken usbyi baglarsan ya da cdyi takarsan sorun olmamasi gerekir.
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Gkgokhan said: 1-) Herhangi bir arkadaşa gidilir.Denirki? Abi naber? Şu Cd'deki resimleri benim CDROM görmüyor. Bi halledebilirmiyiz diyorsun.Ve resimleri yine ayrı bir platforma kaydediyosun.Geçici çözüm. 2-) Başlat-programlar-donatılar-komut istemi'ni açıyorsun.Bilgisayarımdan bakıyorsun flash hangi sürücüde.Örn:(H:) Hemen oraya " Format H: " çakıyorsun.Bunuda arkadaşında yap. Virüs temizlenecektir.Ama virüs bulaşmış bir makinedeysen kötü durum o zaman olay şöyle. Tak-> Virüs dağılsın. Antivirüs-> Temizlemeye başla.Flash'ı çıkarma. Format-> Eğer antivirüs iyiyse halleder.Sende formatı çakarsın. Not: Uğraşamam diyorsan 3. kalite arkadaşına flashı hediye et.O uğraşsın :D Antivir temizlemiyor. Bi kere bulaşırsa format. Flasha format da yemiyor. Virüsü kapmadan cd den resimleri kurtarmam lazım.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 aga bi net cafeye gitsene orda hallet isini
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Cd den resimleri şimdi almak istiyordum arkadaşa yollayacaktım bir kaç tanesinide. Geçti artık. Net cafeye gidip halledecez. :] + rep bonepart. Virüsü yapanada uygun bişiler monte.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 cdnin nrg veya isosunu yaratıp adam gibi bi antivirüz programıyla bu image dosyasını tarat?
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 O kadar şatafatlı anlamıyom pc den :].
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 cdyi tak, autorun'ı çalıştırma. cd içeriğine de bakma. nero var di mi? neroda cd kopyala de. kopyalarken hedef sürücüyü image recorder olarak seç. dosyayı kaydedeceğin yeri soracak kafana göre ayarla işte. sora next de kopyalasın. sora bu dosyayı güzel bi antivirüz ile scanle. sonuca göre elindeki orjinal cdyi kır at :) temizini yazarsın istersen
leoneo5 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 git yeni flash al 19 ytl ye kadar düşmüş gb lık olanlar
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 virüs için mgtools indir ve sonuçlarına bak pocket killbox gbi bişi ile temizle ya da virüsün tam adı her neyse onun için virus removal tool indir onu çalıştır. ikincisi sana daha uygun sanki..
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ya bakın öncelikle,her tarafına virüs bulaşmış bi bilgisayara antivirüs kurmak pek akıl kârı bi iş değildir. Format atın. güvendiğiniz bi anti virüsü kurun. arma kasper kullan sen
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 şuan beynim durmuş vaziyette olduğundan nekadar yardımcı olabilicem bilmiyorum ama, eğer virüs flashdisk virüsüyse şöyle bi çözümüm var: http://forum.paticik.com/read.php?6,3226242,3226282#msg-3226282 fede'nin de dediği gibi flash disinfector benim sorunumu çözdüydü
karhan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Şunu söyleyebilirim, geçenlerde bir arkadaşın bilgisayarında aynı şey oldu.Olay Taşınabilir diskinden kaynaklandı. USB diskini taktığında autorun çalıştığı icin virus autorun ile bilgisayar ageciyor sen daha sonra usb diskine format atsanda bilgisayarına gectiii icin kendisini tekrar yeniliyor. İşin ilginci bunu Taskmanagerda çalışan dosyayı goremiyosun. Sana bi kaç program onerebilirim. Normalde windowsun taskmanagerı (Gorev Yoneticisi) bazı uygulamaları gostermez. Bunun icin sana security task manager dene. Tavsiye Antivirus olarak Avast bu aralar iyi diyebilrim. Startup'ta yada registry'de acilis run menusunde de gozukmeyen pop up ureticisi gereksiz explorer toolbarları bulup yoketmenizi saglayan ufak bi program - HiJackThis Bide windows sistemi kapalı iken virus taraması yapabilecehin LiveCD bir sistem olabilir - ubcd4win
oper Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 http://rapidshare.com/files/130049050/amvo_virues_temizleme.rar.html burdaki şeyi indir.. önce usb belleğini tak bilgisayara. takılı kalsın. sonra kill amvo denen şeyi çalıştır.. işlem bittikten sonra restart isteyecek. restart at. ondan sonra da dracula ile tara yap bulduğu şeyleri sil..
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 hijack this yerine mgtools çok daha ayrıntılı bir data sunabilir. tabii önce ccleaner ile fazlalıklardan kurtulun. yoksa hijackthis gibi çok fazla gereksiz data ile uğraşmak zorunda kalırsınız. ha bi de şunlara bakmakta fayda var Mg tools kullanımı bilgisayarımızı nasıl koruruz system restore nasıl kapatılır virüslerinizin çoğunun geri gelmesi buradandır zati..
Öne çıkan mesajlar