kingpin Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 varsa özel msg tan icq atsın.. özlemişim bu oyunu be :)[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN®
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 ben senle lan da kapışırım istersen ama üzülürsün :)[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 shoppa mı klasik mi hehe[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy
kingpin Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 landan kapışma olasığımız olsa daha iyi olurdu gerçi.. multi kapışcak varsa alim hesabını :)[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN®
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 said: Dralnu, 22 Mart 2003 21:37 tarihinde demiş ki: shoppa mı klasik mi hehe[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy shoppa yı şoparlar oynar :) klasik te süperimdir shoppa gibi şopar işleri beceremem zaten denemedim hiç kingpin bence vazgeç biri atlarsa oyunu bırakırsın eheh[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 simdi oyun tarzina bakar guclu silahlar kullanilcaksa oynamam ama dersenki pro da oynayacaz bazooka grande o zaman varim isteee.... Take care...[hline]A little less conversation a little more action please
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 delikanlı adam süper silahlarla oynamaz...DERMİŞİM! Ulan o eşeği icat eden şerefsizi döveyim ben emi...[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 hepinizi daatırım ülen gelin hadi[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
Kharon Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Adi ustunde Eşşek eşşektir yapar...[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall [Bu mesaj KHaRoN tarafından 22 Mart 2003 22:50 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 said: HellHound, 22 Mart 2003 22:42 tarihinde demiş ki: arcane seni istioyrum! aha nası yani ?[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Volfied Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 *!Doggy Arcane'i gösterir, havlar ve patisini boş alana doğru uzatır, yerde sisten bir çember oluşur ve iki dev yaratık bu çemberin içine girerler* *!Doggy sürekli kendisine tıklayan tanrının elinden bıkmıştır ve eli ısırır* *!Arcane ise arkaya metal müziği koymuş olan ele sırıtır ve dövüşe başlar* hadi bakalım solucanlarınızı yollayın[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall...
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 vizitesi 20 milyondur:D[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 oyunun asıl serverında mısınız?[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 said: LevieMaxilack, 22 Mart 2003 23:06 tarihinde demiş ki: vizitesi 20 milyondur:Döeahh yavaşş[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Woaaaaahhh gaza geldimm Yukluyorum wormsuu gelin siraylaaa (rage mod).... Take care...[hline]A little less conversation a little more action please
kingpin Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 bi dk shoppa nedir arkadaşlar.. internette değişik figürler sergileyen tipler gördüm de :)[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN®
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 shoppa da rope la gidersin 30 sn içinde önce crate alıp sonra saldırman lasım sadece chute, rope skip go fln var crate le gelenlerin dışında rope la geziniosun etrafta bu işi için yapılmış map lerde oynanıo ve baya zevkli bi olay hehe[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 onaylıyorum soğuk damgamı da *!hart!* basıyorum[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487
kingpin Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Hepiniz gelin.. arcane you too[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN®
Öne çıkan mesajlar