Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WORMS:World Party - Netten kapışcak var mı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
varsa özel msg tan icq atsın.. özlemişim bu oyunu be :)[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!?
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Mesaj tarihi:
ben senle lan da kapışırım istersen ama üzülürsün :)[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Mesaj tarihi:
landan kapışma olasığımız olsa daha iyi olurdu gerçi..
multi kapışcak varsa alim hesabını :)[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Mesaj tarihi:
said:
Dralnu, 22 Mart 2003 21:37 tarihinde demiş ki:
shoppa mı klasik mi hehe[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy
shoppa yı şoparlar oynar :)

klasik te süperimdir
shoppa gibi şopar işleri beceremem zaten denemedim hiç

kingpin bence vazgeç
biri atlarsa oyunu bırakırsın eheh[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Mesaj tarihi:
hepinizi daatırım ülen gelin hadi[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe?
Olacağımız zaman senle birlikte
Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak?
Ulaşmak istesem sana
Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
Mesaj tarihi:
said:
HellHound, 22 Mart 2003 22:42 tarihinde demiş ki:
arcane seni istioyrum!
aha nası yani ?[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Mesaj tarihi:
*!Doggy Arcane'i gösterir, havlar ve patisini boş alana doğru uzatır, yerde sisten bir çember oluşur ve iki dev yaratık bu çemberin içine girerler*
*!Doggy sürekli kendisine tıklayan tanrının elinden bıkmıştır ve eli ısırır*
*!Arcane ise arkaya metal müziği koymuş olan ele sırıtır ve dövüşe başlar*
hadi bakalım solucanlarınızı yollayın[hline]Speak to me now, and the world will crumble,
Open the door, and the moon will fall...

Mesaj tarihi:
vizitesi 20 milyondur:D[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe?
Ulaşmak istesem sana
Mesaj tarihi:
oyunun asıl serverında mısınız?[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe?
Ulaşmak istesem sana
Mesaj tarihi:
said:
LevieMaxilack, 22 Mart 2003 23:06 tarihinde demiş ki:
vizitesi 20 milyondur:D
öeahh yavaşş[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Mesaj tarihi:
bi dk shoppa nedir arkadaşlar..
internette değişik figürler sergileyen tipler gördüm de :)[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..

KinGpiN®
Mesaj tarihi:
shoppa da rope la gidersin 30 sn içinde önce crate alıp sonra saldırman lasım sadece chute, rope skip go fln var crate le gelenlerin dışında rope la geziniosun etrafta bu işi için yapılmış map lerde oynanıo ve baya zevkli bi olay hehe[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy
Mesaj tarihi:
Hepiniz gelin..
arcane you too[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..

KinGpiN®
  • Yeni Oluştur...