Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 djlerinin gözüne cd kaçsın. 4 bir yandan ayrı ses geliyor tövbe tövbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 dostum ben clubberım cluba ortama piyasaya djlere r&b ye saygım ve sevgim var ona göre adam ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 senkron kaymasına uğratırım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Bu da kilitlenince "senkronize olmayan senkronize yüzme takımının" gelecek di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Arkadaşım dikkat et kelimelerine.Ben cluba ve müziğe önem veren biriyim, burada sadece sen yoksun.Fikirlerini bu doğrultuda beyan et.Ben sevmedigim veya kabul etmediğim şeylere de saygı duyulması gerektigini düşünüyorum. Mesaj tanıdık geldimi ? : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 clublar benim inanisimda kutsal, ayip oluyor ama. düsünce özgürlügü demokrasi bide diyelimde mesaji silemesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 White Wolf said: Arkadaşım dikkat et kelimelerine.Ben cluba ve müziğe önem veren biriyim, burada sadece sen yoksun.Fikirlerini bu doğrultuda beyan et.Ben sevmedigim veya kabul etmediğim şeylere de saygı duyulması gerektigini düşünüyorum. Mesaj tanıdık geldimi ? : P bunu bekliyodum çok teşekkür ederim ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar