Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

odadan kaçabilecekmisiniz ? (oyun)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ulan bir bir sporun daha
bu tornavida ne lan şimdi
ehe bu arada sanırım en önde benim[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
eheuheuheueh
olm varya o cd kutusu ne işe yarıo onu çözemedim yawww
oyunla alakası yok beaaa[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Mesaj tarihi:
bittiiiiiiiiiii
kırdım kiliti[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
Çıkarım Huleeeyn.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor!
su cocuk biskuvileri varya eti bebe
hastayim
bende seviyorum
Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki:
ben oğlancıyım
tunca hadi
Holy

Mesaj tarihi:
evet şasırtmaca onlar
kablo çıkıyor mesela bağlıyabiliyorsun cd playera ama işe yaramıyor
ilk çıkan ben miyin burda şimdi cres den sonra[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
olur yaww kablo yarıo işe
cdnin içinden anahtar çıkıo başka türlü açılmıoki
cd[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Mesaj tarihi:
ya bitek şifreyi bulmakta sorun yaşadım ben nasıl bulamıyorsunuz ki herşey ortalıkta zaten
ama şifreyi hala anlamadım
orda bir internet adresi yazıyor??
oraya falan girmeye çalıştım ama olmadı[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
çıkan yazsın çıkanlar listesi yapalım
1-crepuscolo
2-regulus
hadi ilk beşe girin bakalım[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
Yahu ben 3. sayfa başlamadan çıktım:) üste alın beni
urlye girdiğimde bitirmiştim zaten:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor
Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz!
Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...

Mesaj tarihi:
3.chemical
yazsaydın kardeşim torpil yok[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
regulus yukarı bak bakıym 3. kimmiş?[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor!
su cocuk biskuvileri varya eti bebe
hastayim
bende seviyorum
Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki:
ben oğlancıyım
tunca hadi
Holy

Mesaj tarihi:
Kasa için acele etmeyin, film bitmeden basarsanız o noktaya olmuyor. Film bitince tam o noktaya dokunun, duvarda kapak çıkacak, kaldırınca da kasa işte.
Mesaj tarihi:
1-crepuscolo
2-regulus
3-Holyman
4-Chemical

hadiii kaçak listesi için son bir kişi[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
nefr önceden bitirdin galiba
bizim 5lik liste bu topicten sonra bitirenler için[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
  • Yeni Oluştur...