Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

odadan kaçabilecekmisiniz ? (oyun)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yoo çalışıyo
da zor bişi gibi[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor
Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz!
Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...

Mesaj tarihi:
ehe neyse bende açılmadı ikisi de aynı şey ama dimi
bisürü şey buldum ama şu kutuda üç boşluk varya iki yüzükü koydum başka bişi koyamadım
vardı çözümü ama bir yerde :)[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
yüzükler nerde ya:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor

Mesaj tarihi:
aha oldu galiba bi dakka[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
yüüzükler nerde laaaaan[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor

Mesaj tarihi:
ulan her seferinde bu filmi bidaha mı izlicez herif dansediyor falan kasayı bu linkten mi açacaz ne yapacaz
bitireyim yazarım tam çözüm :)[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge

[Bu mesaj regulus tarafından 18 February 2004 17:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
nasıl açtın onu be:) annat yaa[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor

Mesaj tarihi:
perdeye çift tıkla olmazsa birkaç kere tıkla ilk yüzükümsü şey düşecek ikincisi üst çekmecede biri için de yastığa çok tıkla
sonra pil falan gerekecek o da yatağın ayakucunda
daha bişeyler daha buldum ama henüz bir işe yaramadı[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
ahagha defalarca tıklayınca aa:) süper[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor

Mesaj tarihi:
Kırmızı kutuyu açıcak olan düz parçayıda bulursam çözücem olayı ama bi o yok.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor!
su cocuk biskuvileri varya eti bebe
hastayim
bende seviyorum
Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki:
ben oğlancıyım
tunca hadi
Holy

Mesaj tarihi:
filmi seyrettikten sonra filmde işaret edilen yere tıklıcan kasa çıkıo ordan bi[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Mesaj tarihi:
buldum onuda birazdan sonucu yazarım[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor!
hastayim
bende seviyorum
ben oğlancıyım
tunca hadi
Holy

Mesaj tarihi:
uzun çubuk için yastığı kaldır önce sonra o civarlara tıkla orda biyerde[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
tamam kasanın şifresi neeee[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
ne ulan:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor

Mesaj tarihi:
hmm kasa falan çıkmadı artı işaretine tıklamama rağmen.
Hangi yöne bakarken o noktaya tıklıcaz?
Cd player mi?
Düz duvar mı?[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor!
hastayim
bende seviyorum
ben oğlancıyım
tunca hadi
Holy

• Yeni Oluştur...