Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

odadan kaçabilecekmisiniz ? (oyun)

crepuscolo

Öne çıkan mesajlar

yoo çalışıyo
da zor bişi gibi[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor
Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz!
Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...

Sosyal ağlarda paylaş

ehe neyse bende açılmadı ikisi de aynı şey ama dimi
bisürü şey buldum ama şu kutuda üç boşluk varya iki yüzükü koydum başka bişi koyamadım
vardı çözümü ama bir yerde :)[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Sosyal ağlarda paylaş

yüzükler nerde ya:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor

Sosyal ağlarda paylaş

yüüzükler nerde laaaaan[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor

Sosyal ağlarda paylaş

ulan her seferinde bu filmi bidaha mı izlicez herif dansediyor falan kasayı bu linkten mi açacaz ne yapacaz
bitireyim yazarım tam çözüm :)[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge

[Bu mesaj regulus tarafından 18 February 2004 17:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl açtın onu be:) annat yaa[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor

Sosyal ağlarda paylaş

perdeye çift tıkla olmazsa birkaç kere tıkla ilk yüzükümsü şey düşecek ikincisi üst çekmecede biri için de yastığa çok tıkla
sonra pil falan gerekecek o da yatağın ayakucunda
daha bişeyler daha buldum ama henüz bir işe yaramadı[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Sosyal ağlarda paylaş

ahagha defalarca tıklayınca aa:) süper[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor

Sosyal ağlarda paylaş

Kırmızı kutuyu açıcak olan düz parçayıda bulursam çözücem olayı ama bi o yok.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor!
su cocuk biskuvileri varya eti bebe
hastayim
bende seviyorum
Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki:
ben oğlancıyım
tunca hadi
Holy

Sosyal ağlarda paylaş

hmm kasa falan çıkmadı artı işaretine tıklamama rağmen.
Hangi yöne bakarken o noktaya tıklıcaz?
Cd player mi?
Düz duvar mı?[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor!
su cocuk biskuvileri varya eti bebe
hastayim
bende seviyorum
Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki:
ben oğlancıyım
tunca hadi
Holy

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...