Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Böbrek Taşı [Acil ölüyorum]

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

Gittik bugunde filmleri yarın alacağız ne biçim bir işleyişdir şu Türkiye'deki sağlık sistemi anlamadım gitti.

Arkadaşlar bide kum falan döken varsa anlatabilir mi acaba ağrılar kum dökme sırasında mı oluyor yoksa dökülmediği halde ağrı yapıyor mu? Doktorda hiç bişi demedi çok rahatsız edici bir durum
Sosyal ağlarda paylaş

çocukluğumdan beri her sene ya kum yada taş dökerim. malesef bendeki olay ırsi :( çok çektim zamanında şu son 2 senedir hafif atlatıyorum geçen sene sancım tuttuğu zaman hastanede 2 kere morfin vermişlerdi öyle rahatlamıştım. onda 2 3 hafta sonrada taşı düşürmüştüm. bu sene sancılanmadım hiç ama film çektirdik, filmde sol böbreğin alt kısımında 1 taş gözüküyo düşürmem imkansızmış ilerde sorun olunca ameliyatla alıcaklar. :(
Sosyal ağlarda paylaş

off senin durumun bendende kötüymüş çok büyük geçmiş olsun. ilk sancı tuttuğunda 3 tane serum verdiler içinde ağrı kesici vardı ama kurtarmadığı için morfin vurdular banada. ama şu an o ilk güne göre daha iyi durumda sancılarım. ama yinede çok rahatsız ediyor... duramıyorum şuan bile
Sosyal ağlarda paylaş

Bloodless said:
böbreğin tahriş olma olasılığına karşı antibiyotik verdiler bira + antibiyotik öbür tarafa götürebilir. Acile gitmekten ben usandım böbrek usanmadı gidip yine iğne vs attırsam yine geçici olacak en etkili yöntemler nelerse denicem hepsini

bana su iç, bol bol zıpla, minibüse bin, leğene sıcak su doldur ona otur ve yarım saat fln bekle, yoğurtun suyunu iç, tükürüğü yut, b,ra iç fln dediler.
Sosyal ağlarda paylaş

Bloodless said:
off senin durumun bendende kötüymüş çok büyük geçmiş olsun. ilk sancı tuttuğunda 3 tane serum verdiler içinde ağrı kesici vardı ama kurtarmadığı için morfin vurdular banada. ama şu an o ilk güne göre daha iyi durumda sancılarım. ama yinede çok rahatsız ediyor... duramıyorum şuan bile
saol.. korkutmak gibi olmasın ama ağrın ne kadar uzun ise taşın büyüklüğüde ona oranla artar diyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...