Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 arkadaşlar şu sıralar böbrek taşı düşürüyorum çok ağrım var sağ böbrekte ne iyi gelir buna nasıl düşürürüm bir an önce kıvranarak yazıorum şuna şunu bile en etkili yöntem nedir? bide sağlık köşemiz olsa patide ne güzel olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 mısır püskülü suyu iç. ciddiyim. annem içirirdi bana bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Bira iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 su iç bol bol valla işe işte taş nası çıkar abi kum döküyorsundur sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 böbreğin tahriş olma olasılığına karşı antibiyotik verdiler bira + antibiyotik öbür tarafa götürebilir. Acile gitmekten ben usandım böbrek usanmadı gidip yine iğne vs attırsam yine geçici olacak en etkili yöntemler nelerse denicem hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Çokta güzel düşüyor taş ultrasonda görmüşsündür kaç mm taş.Bira iç bolbol su iç hopla zıpla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Futbol oynayayım dedim koştukça bıcak sokuyorlarmış gibi ağrı giriyor Allahım yardım et! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 doktora git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Gittik bugunde filmleri yarın alacağız ne biçim bir işleyişdir şu Türkiye'deki sağlık sistemi anlamadım gitti. Arkadaşlar bide kum falan döken varsa anlatabilir mi acaba ağrılar kum dökme sırasında mı oluyor yoksa dökülmediği halde ağrı yapıyor mu? Doktorda hiç bişi demedi çok rahatsız edici bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 çocukluğumdan beri her sene ya kum yada taş dökerim. malesef bendeki olay ırsi :( çok çektim zamanında şu son 2 senedir hafif atlatıyorum geçen sene sancım tuttuğu zaman hastanede 2 kere morfin vermişlerdi öyle rahatlamıştım. onda 2 3 hafta sonrada taşı düşürmüştüm. bu sene sancılanmadım hiç ama film çektirdik, filmde sol böbreğin alt kısımında 1 taş gözüküyo düşürmem imkansızmış ilerde sorun olunca ameliyatla alıcaklar. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 off senin durumun bendende kötüymüş çok büyük geçmiş olsun. ilk sancı tuttuğunda 3 tane serum verdiler içinde ağrı kesici vardı ama kurtarmadığı için morfin vurdular banada. ama şu an o ilk güne göre daha iyi durumda sancılarım. ama yinede çok rahatsız ediyor... duramıyorum şuan bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Bloodless said: böbreğin tahriş olma olasılığına karşı antibiyotik verdiler bira + antibiyotik öbür tarafa götürebilir. Acile gitmekten ben usandım böbrek usanmadı gidip yine iğne vs attırsam yine geçici olacak en etkili yöntemler nelerse denicem hepsini bana su iç, bol bol zıpla, minibüse bin, leğene sıcak su doldur ona otur ve yarım saat fln bekle, yoğurtun suyunu iç, tükürüğü yut, b,ra iç fln dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ýsmail YK Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Bloodless said: arkadaşlar şu sıralar böbrek taşı düşürüyorum çok ağrım var sağ böbrekte ne iyi gelir buna nasıl düşürürüm bir an önce kıvranarak yazıorum şuna şunu bile en etkili yöntem nedir? bide sağlık köşemiz olsa patide ne güzel olur? kırdırmayı düşünüyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Bloodless said: off senin durumun bendende kötüymüş çok büyük geçmiş olsun. ilk sancı tuttuğunda 3 tane serum verdiler içinde ağrı kesici vardı ama kurtarmadığı için morfin vurdular banada. ama şu an o ilk güne göre daha iyi durumda sancılarım. ama yinede çok rahatsız ediyor... duramıyorum şuan bilesaol.. korkutmak gibi olmasın ama ağrın ne kadar uzun ise taşın büyüklüğüde ona oranla artar diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 yarın belli olsa sonuçlar taş mı kum mu belli deil ama taş olsa çok daha kötü olurdun diyor millet banada kumdan ibaretmiş gibi geliyor. inşalalh taş değildirde kırdırmak zorunda kalmayız bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bobrek tasi ameliyatlari ufak bi operasyon gibi artik. bence hic gec kalma yaptir. zaten lazerle falan yapiyolar,ertesi gun kalk git hastaneden. hatta ayni gun cikaran hastaneler bilem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Yarın belli olunca doktor karar verecek zaten ama şuan ki ağrılar nasıl geçer sabah kadar nasıl dayanırım? dün sürekli bir yanma vardı idrar yollarında bugun o geçti ağrı başladı tekrar. Ağrı kesicide kurtarmıyor hiç bir şekilde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bu gece sabahlama planlari yapmissin hehe. ben olsam yatarim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 yatamıyorum çok vuruyor be elimle sıkıyorum ağrısı dinsin die sürekli :) bi acile gideyim ben en iyisi ne vururlarsa vursunlar dindirsinler yeter ya 3 gündür berbat bir durum Allah düşmanımın başına vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 tahminimce kum döküyosun. taş olsa yerinde duramazdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Bloodless said: yatamıyorum çok vuruyor be elimle sıkıyorum ağrısı dinsin die sürekli :) bi acile gideyim ben en iyisi ne vururlarsa vursunlar dindirsinler yeter ya 3 gündür berbat bir durum Allah düşmanımın başına vermesinmorifn vurdur mutlu oluyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Voltaren ampul yaptır.Buscopanda iyi gelebilir ama voltaren popodan bi yedin mi geçer mis gibi uyursun. Morfin yaptıranada selam yolluyorum varsa fazladan banada yollasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 maden suyu iç bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Verdikleri morfin değil dikkatli ol her verileni posta posta alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar