Malkochoglu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Simdi email geldi kabul edildim diye betaya. Su anda sinavlarim olmasindan vede zaten AOC oynamamdan dolayi hic baslayamiyacam yeni bir oyuna. Paraya da cok ihtiyacim var bu arada, eger biri almak istiyorsa satiyorum 100 Euro'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 dayanamıcam ama lol dicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkochoglu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Luriel said: dayanamıcam ama lol dicem. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 1. closed beta account 100 euro veren zihniyete koparim 2. closed beta account satmak yasaktir 3. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkochoglu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 iyi ebaye bak kopmaya devam et, 150 eurodan basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 temmuz sonu ağustos başı open beta geliyor son gelişmelerde bunu gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 oha oyun 100 € değil be ! EA GAmes kadar para düşkünü yoktur diyodum meğer varmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 "mythic tracks IPs and bans account sharing" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Büyük yalan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 eminmisin ona göre satın almayı düşünebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Ben öyle bir sorunla karşılaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 KillerLord said: temmuz sonu ağustos başı open beta geliyor son gelişmelerde bunu gösteriyor open beta geliyor demek oyun çıkıyor demek. Open beta oyun cıkmadan 1 ay önce başlıyıcak demişlerdi. İnanıyormusun zamanında çıkacağına oyunun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Ballad said: eminmisin ona göre satın almayı düşünebilirim Büyük yalan o merak etme yok öyle birşey . Şurda bir ton insan cıkar 2-3 kişi bir account'u kullandık diyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 beta acc satmak yasak, sanırım patidede yasak bu tip topic acmak yanlışsam yanlış deyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 olorin84 said: beta acc satmak yasak, sanırım patidede yasak bu tip topic acmak yanlışsam yanlış deyin +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Patide yasak niye olsun? Her türlü account satılıyorken (ki bunların da satışı yasak), neden beta account satmak yasak olsun ki? Sonuçta official fansite değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Gangren said: Patide yasak niye olsun? Her türlü account satılıyorken (ki bunların da satışı yasak), neden beta account satmak yasak olsun ki? Sonuçta official fansite değiliz. sefioruz seni kemirgen :D gangren işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Malkochoglu said: iyi ebaye bak kopmaya devam et, 150 eurodan basliyor. e o zaman orada sat ? paraya da ihtiyacın varmış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 300 euro veririm bana sat ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar