rapper256 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 dreagloth said: e bu gerçekten space marine oynuyor, animasyonlar falan aynı. E zaten oyunun temelinin Space Marine'e dayanacağı falan yazıyordu açıklamalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Boneslark said: son pre-alpha videosunu izledikten sonra beklentilerimi aşağı çektim karşılaştırmak isteyenler için http://www.youtube.com/watch?v=jc-HdiOjygI space marine multiplayerı fena değildi eğlendirdi bi süre ama Bence Space Marine bu oyundan çok daha gerçekçi yapılmış. Saldırı animasyonları, silahtan çıkan ateş efekti falan çok yapmacık olmuş. Zırhlar desen ayrı terane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 yazuach said: Bu arada oyunda friendly fire var bilginiz olsun. Oyunda friendly fire mı var? Ohoo. Bu olmadı şimdi. Adama oyun kaybettirir bu olay. Millet düşmana vuracam diye yanlışlıkla birbirine vurur. Hadi dikkat edilerek bu sorun aşılabilir, peki sırf eğlenmek için, piçlik olsun diye kendi takım arkadaşına vuran bebelerin nasıl önünü kesmeyi planlıyor Behaviour Interactive? Friendly fire açık olan bütün maçlarda bu tür bebelerin çıkması yüksektir. CS 1.6'da falan olur hep, friendly fire açıldığı zaman adam sırf piçliğine takım arkadaşına sıkar, oynatmaz seni. Team Fortress 2'de de oluyordu. Millet base'te kapışmaktan düşmanla kapışmaya fırsat bulamıyordu. Kaldı ki bu p2p bir oyun da değil. İpini koparan bu oyuna gelecek. Oyuna para ödeyen oyuncular genelde daha bilinçli oluyor free oyunculara göre. Bu tür oyuncuların bulunduğu ortamda pek yamuk olmaz. Olsa da tek tük olur zaten. Ee bu oyun b2p, aynı zamanda free. Bütün bebeler bu oyuna akın edecekler ve acımadan takım arkadaşlarına sıkacaklar. Bence bu oyunda friendly fire olmamalı. Oda sistemli, 20-30 kişinin oynadığı bir oyun değil ki bu, koskoca binlerce oyuncunun aynı anda bağlandığı serverları olan, mmorpg. Ayrıca nerede yazıyor oyunda friendly fire olacağı? Kaynak falan göster de millet de görsün, ikna olsun. Ha bir de elemanın, karşısındaki Chaos Space Marine'in uzakta olmasına rağmen hasar görmesinin nedeni, yanında saldırı yapmakta olan Space Marine'den aldığı darbeler olabilir bak. Yoksa o kadar uzaktaki adamdan hasar alması saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 bingildak said: yine "elde IP var neden insanları sömürmeyelim" den yola bir ürün ile karşı karşıyayız gibi. oh ne güzel valla. space marine eğlenceliydi diyerek kendini avutan arkadaşlar, space marine 4 kişi coop oyunuydu. 4 kişi coop oynarken bile büyük spawnlarda kasan bir oyundu (hem server hem client tarafında). bu oyun motoru ve mekanikleriyle mmo çıkmaz ortaya. ancak multiplayer çıkar, zaten oynadıkları öyle bir şey gibi görünüyor. bende adamlar yeni oyun yapıyor falan diye bekliyorum. Elde IP var ne demek? Space Marine sadece 4 kişi ile mi oynanıyordu? Vay anasını, ben daha fazla kişi ile oynandığını sanıyordum. 4 kişi çok azmış. :/ Hem server, hem client tarafında derken? Yahu oyun motorunda bir şey yok ki. Oyunun grafikleri Space Marine'den farksız. PC'si kasan grafikleri düşürür olur biter. Bana da oyun multiplayer'mış gibi geldi. Belki belli bir sayıda oyuncu parti kurarak belli bölgelere girip, o bölgeyi ele geçirme mücadelesi falan veriyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 RRa said: (tu) küstün mü lan, gel hadi gel Yok lan ne küsücem, bebenin teki şikayet etmiş, 1 aylık ban yedim MMO Genel'den. Sınırsız banlandığımı sanıp, fake ile gelip konuya yazmaya kalktım, adam permaya çevirdi banı. :D Kaldı ki ben adama özel mesaj attığımda adam bana 1 aylık ban attığını söylemedi. Adamın söylediği şey şu "flamer olan sensin, samimi olmadığın insanlarla gereksiz muhabbete girip, cevap verenlerle saçma sapan dialoglara girmeye çalışıyorsun. Az dinlen, zamanı gelince aynı şekilde davranmayacak olursan açarız." Sanki adam direk perma ban atmış gibi, biraz dinlen, adam olursan sonra hallederiz diyor. Ben zaten belirli bir süre banlandığımı bilseydim fake'le gelip de yazmazdım, banımın açılmasını bekler, açılınca da konuya gelir, yazmaya devam ederdim. Neyse işte dreagloth'tan özür dileyip, bir daha aynı şekilde davranmayacağımı söyleyince banımı açmaya karar verdi. Ama ben haksız yere banlandığımı düşünüyordum ve millet konuda yazarken ben yazamıyordum. Bir an önce konuya dönüp, eskisi gibi yazmak için sabırsızlanıyordum. Adama dedim, konuda anket yap, gelmemi isteyenler çoğunluktaysa aç falan, adam kabul etmedi. O zaman ceza almanın ne faydası var en başında dedi. Neyse ona bir şey demedim. Daha sonra da flood yapıyorsun demeyin dedim. O da yapma o zaman dedi. Millet 50 tane mesaj atarsa mecburen yapmak zorunda kalırım dedim. O da açmam o zaman dedi. Ben de adaletsizlik yapma, beni fake açmak zorunda bırakma dedim. O da kesin olarak banımı açmamaya karar verdi. Neyse ben de DynamicK'e mesaj attım, o da 1 ay sonra banını açabiliriz dedi ve açtı. Dediğim gibi 1 aylık banlanmayı hakedecek bir şey yapmadım ben. Kimseye hakaret falan da etmedim, Kanuni mal ve beyinsiz dediği halde ceza almadı, olan bana oldu. Banlanmanın sebepleri bellidir, ya birine hakaret edersin, ya da kural dışı davranışlarda bulunursun. Ben hakaret etmedim, sadece uzun süren tartışmalara girdim, hepsi bu. Eh, tartışmanın kaynağı ben olduğum için güme giden de ben oldum. Hayır 1 ay ban atmak nedir? 4 gün atarsın, 1 hafta atarsın anlarım da, adam direk 1 ay banı çakmış. Ayrıca DinamicK'in dediğine göre foruma fake'le girip yazma durumunda forum genel cezası veriliyormuş. Bu da sanırım bölümden perma olarak banlanmak değildir. Öyle olsaydı DynamicK fake'le yazmanın cezasının genel forum cezası olduğunu belirtmeye ihtiyaç duymazdı. 11 Şubat'ta açıldı banım, o zamandan beri konuya gelip de yazayım, şu cevapları vereyim diyorum ama bir türlü kafamı toparlayamadım, uyku düzenimi ayarlayamadım. Bir sürü mesaja cevap vermem gerekiyordu ve uykulu kafayla yazıp da saçmalamamak için bunca zamandır cevap yazmadım. Neyse bundan sonra artık burdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Zamanında eternalcrusade.com'da Item Claim bölümü vardı. Kimse oraya ne yazılması gerektiğini bilmiyordu. Şimdi kaldırmışlar o bölümü. Adamlar 1 Eylül'de paylaşmışlar o bölüme ne yazılması gerektiğini. Lanet olsun ki, benim çok sonradan haberim oldu bu olaydan. 3-4 ay önce falan görmüştüm bu paylaşımı. Ama taa o zaman bile kodlar tükenmişti. INVALID CODE yazıyor, item code kutucuğuna gereken kodu yazdığınızda. Hangi itemi veriyorlardı acaba bu kodu yazınca. Item'den olduk iyi mi. :( Umarım oyun başlayınca Item Shop'ta satarlar bu itemi. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=522376154499897&set=a.489243241146522.1073741828.487738791296967&type=1&stream_ref=10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Flood için kusura bakmayın. Ancak cevap verilecek çok mesaj vardı. Ancak milletle kişisel tartışmalarımı tek mesajda toplayabildim, diğerlerini millet okusun diye tek tek yazarak flood yapmak zorunda kaldım. Certhas said: rapper256 seni wh40k ya en çok çeken nedir? Eliphas'ın Accursed Crozius'u kullanırken oluşturduğu dalga, Space Marine'e sokarken köpürtmesi. Certhas said: abi konuyu mahvettin spamlarla. Spam? Sence ben gereksiz bir şey yazmış mıyım o kadar mesajda, ilk mesajım haricinde? Mesajlarımı önce bir oku istersen, sonra karar verirsin spam mı değil mi. Spam, ard arda yazılan gereksiz mesajlara denir. Ben gereksiz bir şey yazmadım, her mesajımda kendi yorumumu yaptım. Ayrıca o kadar mesajı tek mesajda birleştirseydim de 1 sayfalık cevap mı verseydim? 1,5-2 aydır yoktum konuda, mecburen flood yapmak zorunda kaldım, milletin yazdıklarımı okuyup cevaplaması için. Ayrıca konuyu trolleyen millet mahvetmiş olmuyor da, 3-5 flood yaptık diye biz mi mahvetmiş oluyoruz? Cık cık cık, hiç yakıştıramadım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 unleash the kraken olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 tam bir ay hazirlanmis nerdeyse. okunamayacak kadar uzun maalesef. her seyi okumaya calisirim ama bunlar fazla uzun be. neyse tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Kanuni said: tam bir ay hazirlanmis nerdeyse. okunamayacak kadar uzun maalesef. her seyi okumaya calisirim ama bunlar fazla uzun be. neyse tebrikler. Certhas said: abi konuyu mahvettin spamlarla. İkiniz de gülümsettiniz ama Sercan'a sesli güldüm. :P dreagloth said: unleash the kraken olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 onu yazacaktim ama adi adam kapmis. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Aslında bir iki mesaj dışında hiçbirine hazırlanmadım. Arada bir iki mesajı okuyup, ne cevap versem diye provasını yapıyordum. Neyse mesajlarımın okunmayacağını biliyordum zaten. Bu forumda uzun mesaj okumayı seven üye pek bulunmuyor. En azından sana cevap verdiğim kısımları okuyabilirdin. İyi de ilk iki mesajda gülmeyi gerektirecek bir şey yok ki. dreagloth'unki neyse. :D dreagloth said: unleash the kraken olmuş Unleash the Greater Daemon of Khorne yaptım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 RRa said: şşşş taunt atmayın, sonra agro kaçırıyorsunuz La aggronun kaçması daha iyi değil mi zaten? Aggro kaçarsa ben onlara dalmam, aggrosu yüksek olana dalarım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 oyuna ilgi su an yok pek, hype olusunca okunur yazilarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 kelimesi kelimesine attığın bütün mesajları okudum rapçi ve sana çok hak verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 hmm şu pre-alpha şeyini izlememiştim şimdi izledim biraz, lakin aynı zaman diliminde çıkacak olan aynı tür the Division ile kapışması pek olası durmuyor bence. o pre-alpha videosundan sonra başka içerik de vermediler sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Mesajlarımı şu an okumayan adam, hype oluşunca neden okusun ki? Hype oluşunca adam kendi yorumunu yapmaktan benim yorumlarımı okumaya fırsat bulamaz. Sanıyorum ki konuyu takip edenler direk son sayfadan başlıyor okumaya. Benim mesajlar da bir önceki sayfalarda kaldığı için millet görmez, unutur. Zaten hype oluşana kadar da birkaç sayfa daha atar konu. @RRa Okumamışsın bence. Zira okusaydın en azından sana cevap verdiğim mesajlara cevap verirdin. Ki bana nickimle hitap etmek yerine trollümsü bir üslupla rapçi demen de bunu kanıtlıyor. Seninle son zamanlarda güzel diyaloglarımız olmuştu, ama sen geldin yine beni trolledin. Olmadı RRa, olmadı. @Norak http://www.youtube.com/watch?v=O_j9uKBmUEk Oyun teknolojik bir oyuna benziyor, etrafta çıkan yazılar falan da bunu gösteriyor, adam yürürken, ölü polisin üzerinde scan falan yazıyor, sonra hologram gibi bir teknolojiyle etrafında map oluşuyor, düşmanı takip eden bomba falan var. Ayrıca oyunun grafikleri göz dolduruyor. Ancak bu oyunun 40K evreniyle baş edebileceğini sanmıyorum. Hem onca 40K fanı var, hem de oyun beleş olarak oynanabilecek. Warhammer Online'ı sırf paralı olduğu için, oyuna para vermek istemediği için oynamayan bir sürü insan vardı. Oyun beleş olunca 40K evreninin hatta Warhammer'ın fanı olmayanlar bile, hatta 40K evreni veya Warhammer hakkında en ufak bilgisi olmayanlar bile Eternal Crusade'i oynayacaktır. Gerçi Space Marine pek tutmamıştı, Eternal Crusade ise Space Marine ile birebir aynı. Space Marine niye tutmadı bilmiyorum. Belki reklamını iyi yapamadılar. Ama incelemelerde ve oyunu oynayanlar tarafından falan da pek beğenilmemişti. Bu Warhammer evrenini konu alan oyunların reklamı adam gibi yapılmadı zaten hiçbir zaman. Warhammer Online için Wow'u tahtından indirecek falan dediler bi bok olmadı, oyun kapandı şu an. Blizzard çok iyi reklam konusunda. Adamlar bir oyun çıkaracak oldukları zaman sağır sultan bile duyuyor. Bir Titanfall çıkacak dediler oyun hakkında yazmayan site editörü kalmadı. Aynı tarihlerde Eternal Crusade hakkındaki bilgiler de sızdırılmaya başlandı, ama Türkiye'de, hakkındaki bilgiler sızmaya başladığı zamanlarda bu oyunu bizlere duyuran tek bir Türk editör oldu. O da mmobilgesi.com'da yazan Göksenin Güngör'dü. Hatta Eternal Crusade hakkında yazdığı yazıyı gördükten sonra adamı direk ekledim Facebook'tan. Zaten yazdığı yazının altında kendisi hakkında kısa bilgiler içeren yazının altında Facebook profili de var. Facebook'un profiline tıklayınca açılıyor. Onun dışında oyun hakkında bilgiler Haziran ayında sızdırılmıştı. Aradan 9 ay geçti, birkaç Türk forumu dışında hiçbir Türk sitesinde bu oyun hakkında açılmış tek bir konu bile yok. Onu geçtim, hiçbir Türk sitesi editörünün mü bu oyundan haberi olmaz da bu oyunu bizlere duyurmaz? BSC, Merlinin Kazanı gibi Türkiye'de oyun denince ilk akla gelen Türk sitelerinde bile bu oyun hakkında bilgi veren bir yazı yazılmamış. Öte yandan BSC Titanfall hakkında 126 tane haber yapmış. Şu konuda yazan BSC Haberleri simgesinin altındaki konuları sayabilirsiniz. Adamlar yememiş içmemiş habire Titanfall haberi yazmış. Bu Titanfall'ın DH konusu(BSC'nin Titanfall hakkında yaptığı haberlerin konu başlıklarıyla yazıldığı konu): http://forum.donanimhaber.com/m_76319946/tm.htm Bu da Eternal Crusade'in mmobilgesi.com'daki yazısı: http://www.mmobilgesi.com/haber/warhammer-40000-eternal-crusade-yeni-online-oyun-2015de-bizlerle/ Mesajları silmeden ve mesajı da göndermeden anlık bir editte bulunayım: Eternal Crusade hakkındaki duyuruyu BSC de Merlinin Kazanı da yapmış. Ama Google'da arayınca bu iki sitenin de linki çıkmıyordu. Ben de bu iki sitede de bu oyunun duyurusunun yapılmadığını sandım. Hatta DH'de bu oyunun konusunu açmıştım. yazuach da görmüştü o konuyu, hatta ben çağırmıştım sanırım konuya. O da bu konunun linkini atmıştı ve 24. sayfadan itibaren okumamı söylemişti. Ama ben 24. sayfadan itibaren değil, ilk sayfadan itibaren okumaya başlamıştım. O zamanlar konu 30'lu sayfalarda falandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Adamlar, şu şişesinin yanına gidince bile adını üstte çıkacak şekilde ayarlamış oyunu, The Division'da. :D Ayrıca bir önceki mesajımı tam güncelleyecektim, 2 dakika mesajımı yazdım, tam Degisiklikleri Kaydet'e tıkladım, mesajınızı güncellemeye yetkiniz yok, 1 saat içinde güncellemen lazım tarzı bir şey dedi. Son yazdığım paragrafta ufak bir düzeltmede bulunacaktım ve birkaç cümle daha eklemiştim yazıya ama, o kadar önemli olmadığı için sonraki mesajda o paragrafı tekrar yazmadım. :D Zaten o paragrafı da önceki mesajdan kaldırmam lazımdı, eğer yeni mesajda yazarsam. Aynı yazıyı iki farklı şekilde iki ayrı mesajda yazmak saçma olurdu. Ayrıca oyunda nişan alma olayı bana pek rahatmış gibi gelmedi. Sanki gecikme oluyor hedefi sağa sola kaydırınca. Aynı sorun Shadowgun: Deadzone'da da var şu an. Sırf bu sorun yüzünden ve tabii konsantrasyon eksikliğim yüzünden düzgün oynayamıyorum, oyunu çok zevkli buluyor olmama rağmen oyundan zevk alamıyorum, adam vurması çok zor. Adamın üzerine ateş etsem bile bazen kurşunlar adama isabet etmiyor, illa hedefin üzerinde çarpı işareti çıkması lazım vurduğunuzun sayılması için. Bazen adamı vuruncaya kadar öldüğüm bile oluyor. Zaten hedef alması çok kolay ve rahat gelen FPS oyunlarında bile isabet ettiremiyordum hareketli hedefleri kolay kolay. Hele kafaya nişan alması çok zor geliyordu. Ama konsantrasyonumu topladığım zaman çok iyi oynuyordum. Hedefi kaçırma olayı çok az oluyordu, mouse'u götürdüğüm gibi hedefin üzerinde durabiliyordum. Ama konsantrasyon eksikliğim varken duramıyorum, biraz ileri çeksem adamın ilerisine kayıyor hedef, az bir şey ileri çekince de geride kalıyor, hedefin üzerine getiremiyorum nişangahı çoğu zaman. E bende zaten konsantrasyon eksikliği var ve hedef alması rahat oyunlarda bile doğru düzgün adam vuramıyorum bir de bu oyunun dandik hedef alma sistemi eklenince hepten adam vuramıyorum. Oyunu 30 FPS'te oynuyorum, yani oyunda takılma falan yok. Zaten oyunun grafiklerini Low'a alıp, en düşük çözünürlükte bile oynasanız aldığınız FPS değişmiyor, aynı, 30 FPS sabit. Ben Ultra High + 1080p çözünürlüğünde oynuyorum. Şimdiye kadar bir sürü hassasiyet ayarını denedim, hiçbiri sonuç vermedi, hepsinde sapma oluyor hedefte. Videoyu şimdi bitirdim. Oha oyunun sonunda PC platformunun simgesi yok. Sadece XBox One ve PS4 yazıyor. PC kullanıcıları yine mağdur. :( Ulan sanki single oyun da millet gitsin korsanını alsın veya torrentten indirsin anasını satayım. Ne diye mmoları PC'ye çıkarmazlar anlamam. Mmo'nun özü PC'dir. Daha düne kadar hiçbir konsolda mmo oyunu yoktu. Gerçi bu mmo'dan başka PC'ye çıkmayan mmo var mı bilmiyorum. Bence yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 paragrafın icadından önce böyleymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Ne böyleymiş? Aha Dark Winter diyor lan. Demek ki İngilizce'den geliyormuş kara kış lafı :D Ayrıca ulan bir sürü oyun geleceği konu alırken, adamlar gitmiş taa 2001'i konu almış. Bir de Amerika'da bir günde 90 milyar dolarlık nakliye yapılıyor falan diyor. Bana çok abartı gibi geldi. Amerika'da bir günde 90 milyar dolarlık nakliye yapılıyorsa, kaç milyar dolarlık alışveriş yapılıyor? Bir ürünün nakliyesi, kendi değerinden daha ucuzdur sonuçta. Amerika'nın yıllık geliri 2-3 trilyon dolar diye biliyorum ben. Günlük yapılan nakliye masrafı 90 milyar doları buluyorsa, bu bir yılda 32 trilyon 850 milyar dolar yapar. Yani Amerika'nın yıllık gelirinin tam 10 katı. Bu da saçma. Yanlış biliyor da olabilirim tabi. Ha bir de trailer'ın sonlarına doğru 2007 yılından bahsediliyor, ama yine eski tarih. :D Oyunun trailerı güzel olmuş, senaryosu da güzel olacağa benziyor. Bir de şu oyunun gameplay videosundaki telsizden konuşan kadın falan kimdi merak ettim, trailer'da konuşan kadını da merak ettim. :D http://www.youtube.com/watch?v=DSWHS6CKS_4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 yemin ediyorum adam pasif olarak oyun adında negatif hissiyatlar yaratıyor. ne zaman başlığa girsem baksam tüylerim diken diken oluyor çıkıyorum. ya paylaşım falan yap tabii ki de fakat bunu yapış şeklin korkunç. yazdıkların okunabilir bir formatta değil. WOT'lar saçma sapan şekillerde döşenmiş. herkese yanıt verme gereği duyman, bir şey çıkarma hevesin insanı ürperten seviyede. her başlığa tıklayıp açtığımda "bu ne len" diye kapatıyorum, oyunu göremeden oyundan nefret ettim rapçi sayesinde asdasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 @rapper256, butun hayat enerjimi sömürdün! Warhammerden kusacak seviyeye geldim! mümkünse baska oyunlara bulasma, bu topikte kal pls ps: ciddiyim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 lütfen the division na dokunma bari ona dokunma yalvarırım!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Troller basmış yine konuyu. omg @bingildak Lan ne oyun hakkında negatif hissiyatlar yaratmasından bahsediyorsun? Oyun hakkındaki demoyu ve pre-alpha videoyu izledim, uzunca bir yorum yaptım, sizin gibi üç beş cümleyle kapatmadım olayı. Ayrıca oyunu ben de pek beğenmedim, istediğim gibi olmayacak videodan gördüğüm kadarıyla. Oyun hakkında negatif hissiyat yaratıyorsam, oyunu eleştirmemdendir. Ne varmış paylaşım şeklimde? Yazdıklarım nasıl okunabilir formatta değil Allah aşkına? Ulan sanki büyüklü küçüklü, emoca veya yabancı dilde yazıyoruz. Siz bir sürü, bilmediğim yabancı terimler kullanıyorsunuz ben bir şey diyor muyum? WOT ne? WOT derken resim veya videoları kastediyorsan onlar tam yerli yerinde, orada bir sıkıntı yok. Eğer kastettiğin başka bir şeyse yaz da bilelim. Herkese yanıt verme gereği duymam benimle alakalı bir şey. Ben insanların yazdıklarını okumamazlık veya önemsememezlik etmem. Her yazılanı okur ve her yazılana cevap vermek isterim. Ayrıca geçen sayfalarda yazdığım birçok mesaj da benimle alakalıydı, o yüzden bu kadar çok mesaj yazmak zorunda kaldım. Sen bırak beni trollemeyi de, önce sana alıntılayarak yazdığın mesaja cevap ver. @Captain Logar Eğer yazdıklarımı okuduktan sonra Warhammer'dan kusacak seviyeye geldiysen bu iyiye işaret. Sizin gibi trollerin Warhammer evreninde olmasını istemem. Şu an için bu forumda bulunmamı sağlayan tek topic bu topic olduğu için, şimdilik başka bir oyun topicine girmeyi düşünmüyorum. Ama ilerleyen zamanlarda daha fazla oyunla haşır neşir olmaya başladığımda o topiclere de girip her türlü analizimi yapıcam, benden çok çekeceğiniz var olm. asdasdas @Frostbite Uza lan. The Division'a dokunma diyor, adama bak. Burda The Division'dan daha önemli bir oyundan konuşuluyor, o da Eternal Crusade. Yaklaşık 30 yıldan beri olan bir evrenin oyunu çıkacak, -sözde o oyunu yorumlarımla mahvediyorum- adam bunu iplemiyor, kalkmış diyor The Division'a dokunma. Ulan oyun hakkında adamların yapmadığı şeyi yapıyoruz, paragraflarca yazı yazıp, oyun hakkında analizler yapıyoruz. Adamlar okumaya üşendiği için geliyor trollüyor. Rapçiyi trolleyerek +1000 troll point kazandınız, tebrikler. 2. bir Dalton kardeşler vakası çözüldü, Dalton kardeşler etkisiz hale getirildi. Ama içlerinde önceden de olduğu gibi Averell'in izine rastlanılamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 yavrum sen hala mato mermer takılıyorsun, hani normal bir insan olacaktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar