Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40k Online

Sylian

Öne çıkan mesajlar

topic diyorsun warhammer ile ilgili en ufak bilgin yok abi bilmediğin şeyi yazıp duruyorsun insanlar bu yüzden trollüyor seni. ama kendi fikrindir yine kisme sana yazma diyemez ama bu davranış şeklin insanları daha çok trollemeye itiyor. sokakta yeni tanıştığın insanlara yapmayacağın şeyleri burada bizlere yapmaya çalışman ve bunu savunman saçma. belki de benim bu açıklamam daha saçma ama olsun. bi rahatla bilader yine düzgünce konuşuruz burda.
Sosyal ağlarda paylaş

karaktersiz said:

rapper biraz sakin ol bence agresyona gerek yok iki kelam ediyoruz aramizda
arkadaslar sizde üstüne gitmeyin çocugun fazla
tartismadan güzelce konusalim surda

Ya bırak abi adam gelmiş, konuda hiçbir emeğinin olmadığı halde bana saçma salak konuşuyorsun diyor, beyinsiz diyor, ondan sonra da agresyona gerek yok. Bırak Allah'ını seversen.
Sosyal ağlarda paylaş

GokTuRK said:

topic diyorsun warhammer ile ilgili en ufak bilgin yok abi bilmediğin şeyi yazıp duruyorsun insanlar bu yüzden trollüyor seni. ama kendi fikrindir yine kisme sana yazma diyemez ama bu davranış şeklin insanları daha çok trollemeye itiyor. sokakta yeni tanıştığın insanlara yapmayacağın şeyleri burada bizlere yapmaya çalışman ve bunu savunman saçma. belki de benim bu açıklamam daha saçma ama olsun. bi rahatla bilader yine düzgünce konuşuruz burda.

Bu mesaja biraz uzun çok güzel bir cevap vermiştim ama gördüm ki konu kilitlenmiş. Konunun sonsuza kadar kilitli kalmayacağını biliyordum, oyun çıktığı zaman illa açılacaktı. Neyse dreagloth'a mesaj atmak için konuya girdim, baktım alıntı butonu açık, baktım konu açılmış. Tam alıntı butonuna tıkladım, bu konuya mesaj atmaya hakkınız yok dedi. Kimseye hakaret etmedik, bir şey demedik. Ama torpilli olmayınca böyle oluyor demek ki. Çok büyük haksızlık yapılıyor bu forumda. Adam hakaret ediyor ama ceza falan yok. Aynı hakareti biz yapsak direk uçuruluruz. Neyse mesaja tekrar cevap vereyim.

Ben ne zaman atıp tutmuşum? Ben bilgi gerektiren mesajlardan çok oyunun tasarımı hakkında yorum yapıyorum, soru soruyorum. Kaç mesajdır zırhların tasarımından bahsediyorum, ipleyen yok. Daha geçen oyunun sitesinde yazan Space Marine'lerle alakalı hikayeyi koydum, onu da ipleyen olmadı. Bilmiyorsam doğrusunu yazar, öğretirsin abi bu kadar basit. Bilmeyen birini bilmiyor diye trollemek mi lazım? Forum burası. Forumun amacı bilgi paylaşımıdır, sizin de yaparak forum kültürünü yozlaştırdığınız gibi trollemek değil. Konu Dışı mı da trollüyorsunuz milleti? Garbage mı bura? Çoğu ciddi forumda, ciddi bölümlerde bu tarz postlar atmak spam olarak kabul edilir ama bu forumun geleneği olmuş spamlamak maşallah. Davranış şeklimde ne varmış? Kime ne zararım olmuş da, davranış şeklim insanları daha çok trollemeye itiyormuş beni? Bu trolleme olayı ben konuya geldiğimden beri oluyor dikkatini çekerim. Konuda yeni tanıştığım insanlara yapmayacağım şeyleri burda sizlere yapmadan önce oldu bu trolleme olayı. E sokakta tabi yapmam, sokakta aynı şeyi yaparsam kavga çıkar. Burası sanal ortam. Sanal ortam sokaktan çok daha rahattır. Sanal ortam, duygu ve düşüncelerinizi çok rahat ifade edebileceğiniz bir ortamdır. Adam bana orda nah çeken Recep İvedik fotosu atınca kimse bir şey demiyor ama? Sokakta yeni tanıştığın insanlara göt oldun demeyeceğin gibi, nah çekme hareketini de yapmazsın. Ben savunduğum hiçbir şeyin saçma olduğunu düşünmüyorum. Milletin o kadar dalga geçmesine rağmen sesimi çıkarmadım. Ben de ortama ayak uydurdum. Valla düzgünce konuşacak durum kalmadı. Topicten uzaklaştırılmışım. Muhtemelen bu hesap da uzaklaştırılacak dreagloth mesajlarımı gördükten sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

GokTuRK said:

rapper neyi kanıtlamaya çalışıyorsun bilmiyorum da cidden yoruyorsun aga bi hava al gel herkes sakinler normal normal konuşuruz şurda ama yaklaşımın ve üslubun çok yanlış bilader.

Neyi mi kanıtlamaya çalışıyorum? Burda kimse oyunu iplemezken benim oyun hakkında milleti bilgilendirdiğimi, oyun hakkında yeni gelişmeleri konuda yazdığımı ve 24. sayfalardan beri konuyu bırakmayan tek kişinin ben olduğumu kanıtlamaya çalışıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...