KingV Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 race sub-factions and classes başlığında orc ve space marine üzerine 1-2 bişi gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Hareket gelsin biraz konuya.;Montreal Comiccon + Behaviour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 nasıl ayarlayacaklar ork vs diğerleri dengesini acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Öğesinde RvR olan bir mass pvp oyunu ile raid progress oyununu aynı kefeye koyan adamla, ismimi aynı cümlede geçiren ve benim bir versionum iddaa edilen şahıs ile hiç bir alakam olmadığını kamuoyuna duyururum. Bu asılsız iddaaları çıkartanlar hakkında, gerekli hukuk mücadelemi sürdürmeye devam edeceğim. i m the best, fuck the rest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 RvR dediğin 2 faction'ın birbirine girmesinden ibaret. Warhammer'da bu Order/Destruction'dır, WoW'da ise Horde/Alliance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 gerçekten mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Yok yani adam RvR'yi farklı bir şeymiş gibi göstermeye çalışmış da o yüzden dedim asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 farklı birşey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Neymiş farkı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Realm_versus_Realm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Valla benim oyunlar hakkında çok bilgim yok. Mantık olarak bakarsak aynı yani. İlla vardır farklı bir detayı da ben bilmiyorumdur. İngilizce'm yok bu arada, Türkçe'ye çevirebilirsen veya kısaca açıklarsan iyi olur. Şimdi yine troller bunlar. asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 yazuach said: Hareket gelsin biraz konuya.; Videonun önizlemesini görünce Space Marine sandım bi an. Dedim adamlar Eternal Crusade, Space Marine'e benzeyecek diye kendilerince bir video mu hazırlamışlar da öyle değilmiş. :D Videoyu ileri aldım ekranda oyunun göründüğü saniyelere çektim videoyu. Zırh modellemeleri güzele benziyor, oyunun atmosferi de iyi gibi. Umarım iyi olur bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Bilmiş, bilmiş yazılar yazıp sonra da "aslında oyunlar hakkında pek bir bilgim yok" diyerek dikkatleri bertaraf eden kahramanımız suçu da, Britanya adasına gönderir. Tüm bu soytarılığın arkasında ise, aslında etrafı kolaçan etmesi için görevlendirilmiş hain bir güç bulunmaktaydı. Dünyanın ilk erkek cadısı olan bu karanlık kimse, karanlık kişiliğine rağmen, ışıklar kapalıyken uyuyamamakta ve karanlıktan korkmaktaydı. 13 yıl evvel bize İbranice büyü atıp, duvara alanlarla nasıl mücadele ettiysek, bugünde aynı mücadeleyi göstereceğimize kimsenin şüphesi olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Ahah video da önce seyirci olarak ultramarine mi var =P aşmış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Evet video unu basinda omuz zirhi gorunuyor izleyicilerden bir tanesinde (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 @RRa Sanane ulan istediğim şekilde yazarım sana hesap mı vereceğim? Bildiğim kadarıyla yazdım ben yazdıklarımı. Millet adama benzetme yapıyor adam bize laf yapıyor. Annoying Orange'tan farkın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 bütün oyunlar mantık olarak aynı beyler karakterimizi geliştiriyoruz hepsinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 next next diyerek download ettiğimiz şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Harbiden videoda Ultramarine var benim de dikkatimi çekti. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Acaba bu oyunda Chaos'un hangi müritlerini yöneticez merak ediyorum. Yani hangi tanrı için savaşıcaz? Bence 4 tanrı için de savaşalım, tabi bu lore'da olduğu gibi 4 tarikatın 4'ü de birbirine düşman olmasın. Yoksa savaşacak adam kalmaz kendi grubumuzda. :D 4 tanrı için de savaşalım derken 4 tanesi için savaşmayacaz tabi. Hangi tanrı için savaşacağımızı kendimiz seçicez. Seçtiğimiz tanrıya göre skillerimiz olacak. Khorne'u seçtiysek yakın dövüşte etkili olucaz mesela. Tzeentch'i seçtiysek uzak dövüşte etkili olucaz falan. Güzel olur bence böyle olursa. Zaten WAR'da olması gereken de buydu. 4 tanrıya da tapmamız lazımdı. Ha lore'da fantasy nasıl konu alınıyordur onu bilmem. Ben lore için değil, oyunun kendi senaryosu için diyorum. Yani oyunda daha çok zevk almamız için böyle bir şey yapabilirlerdi. Belki lore'da o zamanlar sadece Tzeentch vardır falan bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Beyler WAR'da Chaos tarafında her yerde göz var. Bu benim dikkatimi çekti ve acaba Warhammer da Illuminati'ye kapılmış olabilir mi diye düşündüm. İnternette arattım, oyunun direk hikayesinde varmış sanırım Illuminati. Şöyle yazıyor. "The Illuminati is an Imperium-spanning secret society whose hidden objectives are declared to be in support of humanity and the Emperor, and against the forces of Chaos." http://warhammer40k.wikia.com/wiki/Illuminati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 ooof of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herifcotr Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Adam çözdü her şeyi, tüm projeyi iptal edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar