Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40k Online

Sylian

Öne çıkan mesajlar

Öğesinde RvR olan bir mass pvp oyunu ile raid progress oyununu aynı kefeye koyan adamla, ismimi aynı cümlede geçiren ve benim bir versionum iddaa edilen şahıs ile hiç bir alakam olmadığını kamuoyuna duyururum.

Bu asılsız iddaaları çıkartanlar hakkında, gerekli hukuk mücadelemi sürdürmeye devam edeceğim.

i m the best, fuck the rest
Sosyal ağlarda paylaş

yazuach said:

Hareket gelsin biraz konuya.;

Videonun önizlemesini görünce Space Marine sandım bi an. Dedim adamlar Eternal Crusade, Space Marine'e benzeyecek diye kendilerince bir video mu hazırlamışlar da öyle değilmiş. :D

Videoyu ileri aldım ekranda oyunun göründüğü saniyelere çektim videoyu. Zırh modellemeleri güzele benziyor, oyunun atmosferi de iyi gibi. Umarım iyi olur bu oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiş, bilmiş yazılar yazıp sonra da "aslında oyunlar hakkında pek bir bilgim yok" diyerek dikkatleri bertaraf eden kahramanımız suçu da, Britanya adasına gönderir.

Tüm bu soytarılığın arkasında ise, aslında etrafı kolaçan etmesi için görevlendirilmiş hain bir güç bulunmaktaydı. Dünyanın ilk erkek cadısı olan bu karanlık kimse, karanlık kişiliğine rağmen, ışıklar kapalıyken uyuyamamakta ve karanlıktan korkmaktaydı.

13 yıl evvel bize İbranice büyü atıp, duvara alanlarla nasıl mücadele ettiysek, bugünde aynı mücadeleyi göstereceğimize kimsenin şüphesi olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Acaba bu oyunda Chaos'un hangi müritlerini yöneticez merak ediyorum. Yani hangi tanrı için savaşıcaz? Bence 4 tanrı için de savaşalım, tabi bu lore'da olduğu gibi 4 tarikatın 4'ü de birbirine düşman olmasın. Yoksa savaşacak adam kalmaz kendi grubumuzda. :D 4 tanrı için de savaşalım derken 4 tanesi için savaşmayacaz tabi. Hangi tanrı için savaşacağımızı kendimiz seçicez. Seçtiğimiz tanrıya göre skillerimiz olacak. Khorne'u seçtiysek yakın dövüşte etkili olucaz mesela. Tzeentch'i seçtiysek uzak dövüşte etkili olucaz falan. Güzel olur bence böyle olursa. Zaten WAR'da olması gereken de buydu. 4 tanrıya da tapmamız lazımdı. Ha lore'da fantasy nasıl konu alınıyordur onu bilmem. Ben lore için değil, oyunun kendi senaryosu için diyorum. Yani oyunda daha çok zevk almamız için böyle bir şey yapabilirlerdi. Belki lore'da o zamanlar sadece Tzeentch vardır falan bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler WAR'da Chaos tarafında her yerde göz var. Bu benim dikkatimi çekti ve acaba Warhammer da Illuminati'ye kapılmış olabilir mi diye düşündüm. İnternette arattım, oyunun direk hikayesinde varmış sanırım Illuminati. Şöyle yazıyor.

"The Illuminati is an Imperium-spanning secret society whose hidden objectives are declared to be in support of humanity and the Emperor, and against the forces of Chaos."

http://warhammer40k.wikia.com/wiki/Illuminati
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...