downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Çok iyimiş.Ork general olup boyzlarla akıcam alemlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 vaako51 said: rapper256 said: UrsusMaritimus said: Tyranids var abi fantasyde olmayan olay. ve evrenin sonu tyranidler yüzünden olucak bu arada evet fantasy Eye Of Terror un ortasında bulunan bi gezegen (bu arada sigmarında imparatorun oğullarından biri olduğu söyleniyor.) Sigmar İmparator'un kendisi değil miydi direk? sigmar amca warhammer evrnine düşen ultramarine chaplain lerden biri. primarch falan değil yani. sigmarın ne olduğunu net bir sekilde bilinmiyo. bilinen biri var oda ulric. ulric biel isgmardan bahsettiği bi iki seferde öle bir saygı sevigyle bahsediyoki olsa olsa porimarch olur isgmar. ulricten ultramar chaplinina övgü gelmez öle. bide chaplain ne yahu sigmar dedğin allahın öküzü, adamı buldukların konusmayı falan bile bilmiyo. davar oglu davar adam. cekic veriyo cücelerde orc dövüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 yazuach said: http://warhammer40k.wikia.com/wiki/Warhammer_40k_Wiki yahu çok fena oldu bu dünden beri okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 İngilizcemiz olsa da biz de okuyabilsek. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 vaako51 said: rapper256 said: UrsusMaritimus said: Tyranids var abi fantasyde olmayan olay. ve evrenin sonu tyranidler yüzünden olucak bu arada evet fantasy Eye Of Terror un ortasında bulunan bi gezegen (bu arada sigmarında imparatorun oğullarından biri olduğu söyleniyor.) Sigmar İmparator'un kendisi değil miydi direk? sigmar amca warhammer evrnine düşen ultramarine chaplain lerden biri. primarch falan değil yani. Beyler biri bana primarch nedir chaplain nedir kısaca açıklayabilir mi? Kaynak falan vermeyin yazı okumaya üşeniyorum, siz kendiniz açıklayın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Ya bu çizimler çok kötü umarım oyundaki çizimler de böyle olmaz. Dark Millennium'daki gibi olsun zırhlar, modellemeler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 chaplain = clan primarch = clan lideri en türkçesi bu olur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Tamam da adamlara chaplain diyorsunuz. :D Adamlar mı clan. asdasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 kim demiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 vaako51 said: sigmar amca warhammer evrnine düşen ultramarine chaplain lerden biri. primarch falan değil yani. vaako demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ultramarine chaplain içinden biri demek istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 chapter la karışmış chaplain orda. chaplain bir chapter içerisinde ruhani lider gibi bir kişi oluyor . Primarch da space marine legionlarinin liderleri(chapterlar legionların parçalarıdır). Ama primarch olunmaz, primarch doğulur diyebilirsin bu olayda :) God-Emperor direk kendi genlerinden bu primarch ları yarattı. Primarch ların genlerinden de kendi lideri oldukları space marine birlikleri yaratıldı. Primarch seviyesine yükselmek diye bir durum yok yani. edit: kaynak koymayın demişsin ama ekliyim link yinede :) http://warhammer40k.wikia.com/wiki/Chaplain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Chapter ne oluyor tam olarak? Hani ne olduğunu biliyorum sanırım birliklere deniyor da tam açıklamasını bilmiyorum. :D Hem Dark Crusade'de de var Space Marine ırkında Chaplain. Hatta Eliphas the Inheritor sanırım bu Chaplain, sonra Chaos'a geçiyor. Öyle biliyorum yani. O değil de ben Chaplain'in kafasını bildiğimiz kuru kafa sanıyordum ya la, zırhmış meğerse o kafa. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 O zırhların içinde genetik olarak geliştirilmiş insanlar var değişik gezegenlerden seçilen. Her chapter için o chapter ın yaratısıcı olan primarch ın genleri kullanılıyor mutasyon sırasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 He bu arada oyunda orklar fazlalıkta olacaktır. Oyuna zerre para vermeyecek çok adam var. Biri demişti free oynayanlar hiç değilse bir şey alır paralı olarak ama oyuna gerçekten hiç para vermeyen oyuncular var. Mesela ben Wolfteam oynuyorum(dalga geçmeyin :D). Yeşil oda denen bir sistem var. O odalara girince güçlü bir silahınız falan oluyor ama genelde hem sizin takımınızda hem de karşı takımda(ki sizi ilgilendiren karşı takım fakat karşınızdaki adamı da sizin takım ilgilendiriyor) takla atan kurtlar var. Bu takla atma olayı tek atıyor karşıdaki adama. Heh işte adamlar yenildiği halde giriyorlar o odalara. Yani demem o ki adam oyunun beleş olmasına bakar. Nasıl olsa sayıları da fazla olacak. 30-40 kişi 1 kişiye dalarlar artık asdasfaasfdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Space Marineler'de de mi mutasyon var yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Bilerek mutasyon sadece sm lerde var evet, dolayısıyla eskiden sm oldukları için chaos marinelerde de var. Onun dışında tüm ırklar geçiriyor illaki ama bu şekilde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 O değil de Chaos Orklar da var bi de ha. asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 o değil de mi? o değilse neden soruyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Ben bir şey sordum sen de cevap verdin konu kapandı kardeşim bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ikili konuşmalarda karşımdaki o değilde desin azını kırarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 O değil de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 O degil de ne demek ya? Şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Beyler bırakın trollü de Warhammer hakkında konuşacaksanız konuşun. Bi fanı olduğum evren Warhammer zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Cuce said: vaako51 said: rapper256 said: UrsusMaritimus said: Tyranids var abi fantasyde olmayan olay. ve evrenin sonu tyranidler yüzünden olucak bu arada evet fantasy Eye Of Terror un ortasında bulunan bi gezegen (bu arada sigmarında imparatorun oğullarından biri olduğu söyleniyor.) Sigmar İmparator'un kendisi değil miydi direk? sigmar amca warhammer evrnine düşen ultramarine chaplain lerden biri. primarch falan değil yani. sigmarın ne olduğunu net bir sekilde bilinmiyo. bilinen biri var oda ulric. ulric biel isgmardan bahsettiği bi iki seferde öle bir saygı sevigyle bahsediyoki olsa olsa porimarch olur isgmar. ulricten ultramar chaplinina övgü gelmez öle. bide chaplain ne yahu sigmar dedğin allahın öküzü, adamı buldukların konusmayı falan bile bilmiyo. davar oglu davar adam. cekic veriyo cücelerde orc dövüyo abi ya lexi de ya başka biyerde okudum, nerde okuduğumu hatırlamıyorumda neokuduğumu net hatırlıyorum, gw nin elemanlarından birinin açıklamasıydı. tabi gw den ne doğrulama geldi nede yalanlama. birde abi kıçıkırık sm bile düşse o evrene ilah olur zaten power armor+thunderhammer combosuyla. edit: laptopa portakal suyu dökmeyin abi tuşların yarısı basıyor yarısı basmıyor, böle yabış yabış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar