Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40k Online

Sylian

Öne çıkan mesajlar

Oha kardeşim adamlar resmen 2008 yılından plan yapmışlar 40K mmosu için. Ben 2011'de falan rastladım Dark Millennium haberlerine. Gerçi o zamanlar trailerları çıkmıştı. Neyse zaten Dark Millennium iptal oldu. Eternal Crusade çıkacak 2015'in sonlarına doğru. Bakalım nasıl olacak, çok heyecanlıyım. :D
Sosyal ağlarda paylaş

salyangoz said:

Geleceğe dair sallamalar....

Yıl 2012 / Offical 40K online sitesi haberler bölümü...

Evet sayın 40k funları ve ön sipariş zımbırtılarını kakaladığımız değerli müsterilerimiz open betamıza bir kaç ay kala blood angellardan şu şu classları ve chaos marinelerden şu şu classları abidik gubidik sebeblerden dolayı çıkarıyoruz ayrıca 4 tane uzay üssünüde oyundan çıkardık şimdi forumlardaki bağrış çağrışlarınızı sadistik hazlar yaşayarak okuyacaz...

Not:Tarih tekerürden ibarettir (:P)

Yıl 2013 oldu :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

dreagloth said:

Bone allah aşkına bari wiki okuyup gel :) wh40 wh in space :)

wh40k hakkında çok detaylı bilgim yok ama wh fantasy dünyasının 40.000 yıl sonrasında geçmediğini çok iyi biliyorum.
öncelikle 40k'da orc yok ork var, orc gibi ayrı bir ırk değil de, mutasyon geçirmiş bir topluluk olduğu söyleniyor.
elf yok eldar var, eldarların konsepti whf'ye benzese de, elflerden bambaşka bir ırk kendileri.
sonra lizardmanler yok, yerine tyranid koymuşlar.
undeadler yok, nagash ve vampirlerin adı bile geçmiyor.

her şeyi geçtim iki dünyanın atmosferi bile farklı. whf, wh40k'nın yanında gayet sakin bir dünya kalıyor.
en azından tyranid var yahu adamlarda, o bile yeter :D

Bu Warhammer Fantasy dediğiniz Warhammer Online evreni mi?
Sosyal ağlarda paylaş

hmm yes:

Each army has its own form of diversity, in the form of Chapters, Legions, Clans or Craftworlds. All warriors of a faction must choose one of these organizations. The choice affects not only your appearance, but also provides a set of bonuses and abilities unique to that division.

Space Marine Chapters participating in the crusade include the proud Ultramarines, noble Blood Angels, ferocious Space Wolves and mysterious Dark Angels.

Together, elite warriors from different chapters may form Battle Squads, fighting as a unit and building their legend in the Eternal Crusade
Sosyal ağlarda paylaş

@yazuach
Valla oyun çok güzel olacağa benziyor. Bazı üyeler Dark Millennium'u 2 faction olacağı için eleştirmişlerdi, bu oyunda faction yok direk ırklar birbirlerine düşman işte onların da istediği gibi. Kalelerin yıkılabilir olması, silahları kendimizin yapıyor olması ve oyunda para biriminin olmaması güzel
Sosyal ağlarda paylaş

Sanguin said:

Anlatılanlar güzelde bir yere kafam takıldı. Sen oyuna 200 USD harcamışsın, chapterdaki en babayiğit marinelerdensin. Bir an dikkatin dağıldı ve savaşta düştün. Oyuna 1 usd'lik execution zımbırtısıyla ork boy gelip seni kesebilir mi diyor?

Niye 200 usd harcıyorum oyuna?

Düşmekten kastın ölecek duruma gelmek mi yoksa bildiğimiz düşmek mi? Eğer ölecek duruma gelmekse e zaten neredeyse öleceksin. Seni güçsüz bir sınıf bile kesebilir bu durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

rapper256 said:

UrsusMaritimus said:

Tyranids var abi fantasyde olmayan olay. ve evrenin sonu tyranidler yüzünden olucak

bu arada evet fantasy Eye Of Terror un ortasında bulunan bi gezegen (bu arada sigmarında imparatorun oğullarından biri olduğu söyleniyor.)

Sigmar İmparator'un kendisi değil miydi direk?

sigmar amca warhammer evrnine düşen ultramarine chaplain lerden biri. primarch falan değil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...