eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bir program vardı ya netload falan birçok paylaşım sitesiyle uyumlu kopyalayında direkt oraya alıp başlıyor yüklemeye hatta üyelik yoksa aktivasyon bile soruyor sitelerdeki gibi neydi o böyle fonu turuncu birşeydi sanki rapidli bişey olabilir adı ama emin değilim ne olur yoruldum flashgete sürekli at at at teker teker o olmasa bile böyle bir program ltf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toshieee Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 http://cryptload.info/download/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 flashgete teker teker atmıyorsun ki ? bütün linkleri seçip flashgot ile tek klikte alıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 teşekkürler peki bu arkadaşın yarı hızda indirmesi normal mi? bağlantıda mı vardır birşey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 hadi ya sağol arkansis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bütün linkleri seçili iken clipboard u o anda izliyor ise flashget altta açık kopyalasanda atlıyor bu linklerin hepsini download edeyim mi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 8 kblık indiriyor o sorunu nasıl çözeceğim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toshieee Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 eagle_dnz said: 8 kblık indiriyor o sorunu nasıl çözeceğim ? linkler silinmiş olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Rapid'in kendi programını kullansanıza ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 o da yükleyince açılmıyor garip bir uyarı veriyor yok linkler sağlam yanlıs yerde mi ekliyorum acaba listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 eklerken login to server kısmını işaretleyip bilgileri giriyosun di mi ? edit : eğer giriyosan rapidshare.com'daki ayarlardan direct download'ı enable et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 di harikasın cok teşekkür ederim direct download deyince oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 yeni başlık açmak istemedim burada sorayım.. - rapidde şimdi günlük 10 gb kotamız var ya, bu trt saati ile kaçta gün atlıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 saat hesabı olmaması lazm. ilk indirmeye başladıktan 24 saat gecene kadar olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 eywallah o zaman yandık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 rapid manager dan indiriom ben mis gibi indirio şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 aynen bende 3 tane oyunu sıraladım :D toplam boyutları 10 gb ı geçiyor yarım kalıcak hepsi :) bu arada advanture tarzı yeni bir oyun buldum "So Blonde" adında tavsiye ederim azcık araştırın heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 çok kötü o oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar