Efrasiyab Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Ya bende Rapid Premium ve Flashget var. ANcak bazı sorunlar var acaba bilen varsa yardım edebilirmi? 1-Rapidden flashgetle 10 parça indirirken bir tanesi bittikten sonra ikinsicine geçmesini istiyorum nasıl yapabilirim? 2-Flashgette her rapid parçası için tekrar şifre isim girmek zorunda kalıyorum, e irili ufaklı 10 hane girince bayğı zaman kayboluyor, acaba şifreyi kaydetip sormadan yapmasını nasıl sağlarım? 3-rapidde indirdiğim .rar'ları nasıl birlerştirip açabilirim, film oyun vs? 3.5-Torrentten indirdiğim 30 parçalı .rar'ları nasıl birleştirebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 donanım yazılım bölümüne cevabını yazmıştım sen yeni topic açmışsın. oraya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toshieee Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ilk başta download linkini flashgete verdikten sonra sol alttaki advanced'a basacaksın 1-download dedin bi ekran çıktı orda zamanını ayarlayabileceğin bir yer olması lazım, galiba manuel de duruyordu onu immediately yapıcaksın 2-soldaki "login to server" a tik atacaksın ve oraya rapid user passini yazacaksın bu adımlardan sonra sağ alttaki "save as default" a tıklayacaksın 3-winrar yükle part1 olan rar'a sağ tıkla "extract here" seç 3.5-aynı şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Ya bana birde sağlam bir link arama motoru lazım bilen var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar