shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 kız bana güvenmiyo başka kızlarla bi ilişkim var sanıyo acayip kıskaclıgı bi yana "aşkm" diyorum "sen bunu niye dedin demezdin bişi istiyosun kesin" vsvs şeyler napıcam ben ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 sıra dışı bi vaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 abi sen garbage de seri katil olabilir denilen kişi değil misin asfasdsa kız okumuştur belki yazdıkları yusuf yusuf etmiştir asdsa şimdi biran önce ayrılmak için bahane arıyordur asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Fili said: abi sen garbage de seri katil olabilir denilen kişi değil misin asfasdsa kız okumuştur belki yazdıkları yusuf yusuf etmiştir asdsa şimdi biran önce ayrılmak için bahane arıyordur asdsa dğru düzgün yorum yaz ne demekm lan yusuf yusuf! evet seri katilim kurban arıyorum ayrıca ayrılmak içn bahaneyi o değil ben arıyorum oda anladıgı içn bi paranoyaga girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 kendi içinde çelişmissin hem ayrılmak için bahene arıyorum diyorsun hemde napıcam ben şimdi diyorsun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 baktım bunu düzeltemicem ayrılmak için sogutma cabalarına giriym dedim kendi içimde ama bi yandanda nasıl kurtarabilirim acaba diye fikir alayım dedim ama yazdıgın yoruma bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 o zaman özür dilerim ,kusura bakma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Ayrılmak istediğin birinin neden güvenini kazanmaya kasıyorsun ki ? Emek ister bazı şeyler, özellikle güven, zamanla kazanılır. Çık karşısına ayrılcam de, soğutçakmış da felan da filan da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Baluu said: Ayrılmak istediğin birinin neden güvenini kazanmaya kasıyorsun ki ? Emek ister bazı şeyler, özellikle güven, zamanla kazanılır. Çık karşısına ayrılcam de, soğutçakmış da felan da filan da.. güven yoksa daha ne kasıyım ben belki bişiler bilen birileri vardırda güven kazanırım tekrar diye açtım bu topigi sevmesem zaten hemen şimdi ayrılım ama seviyorıum ve herşeyin daha düzgün olmasını istiyorum heleki "ayrılalım" desem kendine bile bişi yapabilir yani okadar seviyo (yani ben onu gördüm) bende sogutuyimda bari üzülmesin diye dedim ama tekrar kazanmakta istiyo bi yanım anlatabildim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 önce güveninin kazanıp ayrılma anında yaşayacağı acıyı maksimize mi etmeye çalışıyosun arkadaşım? güven kolay kazanılmaz evet ciddi ilişki de kolay olmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Ardeth said: önce güveninin kazanıp ayrılma anında yaşayacağı acıyı maksimize mi etmeye çalışıyosun arkadaşım? güven kolay kazanılmaz evet ciddi ilişki de kolay olmaz zaten hayr be offff güven kazanabilrsem kazanıcam kazanamazsam diğer yola başvurucam diyorum tam okumuyosunuz galiba 8 aydır cok ciddiydi ne oldu anlamadm birden gereksiz kıskanclıklar tripler vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 kıskanıyorsa yine bir nebze iyi. bir kaç ay boyunca herşeyi kızma ve kavga etme bahanesi olarak kullanıyorsa ve her çıkan kavganın sonunda sen suçlu oluyorsan 10 kere sen 1 kere ise o özür diliyorsa, kovulmadan istifayı baz en azından içinden kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bu kıskanclık herzaman vardı ama şimdi 1 aydır falan görüşmüyoruz msnde konusmalar vs bu 1 aydır acayip kıskanc nerdesin napıyosun kimvar yanında yani kavgaya yönelik değil ben "şu şu arkadaşım var şurdayım" falan dersem (içinde "kız" geçmemek şartıyla) o zaman cok iyi gayet normal galiba bu uzun süre ara yapıyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 kızla ilgilenmiyor olabilir misin ciyer ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Baluu said: kızla ilgilenmiyor olabilir misin ciyer ? aşırı ilgi şımartır be hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 aşırı ilgi ver demedim zaten, basit bir soru sordum. Kız ile ilgileniyor musun ? ilgilenmiyor musun ? Saçında başında yaptığı değişiklikleri, yeni aldığı bir kotu penyeyi tokayı takıyı farkediyor musun ? Arada bir bir süpriz yapıp, ona magnum alıyor musun mesela ? Gibi sorulara yanıt arıyorum esasen. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 1 ay öncesine kadar ilgileniyodum gayet ama o kadar aşırı değil bende onu kasdettim zaten sen anlamadın.. sonra bununla görüşemeyince ilgilenmediğimi düşünmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 yaş kaç ? konuyla pek alakalı değilde merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 O zaman ilgilenmeye başlasan iyi edersin ciyer. Problem güvensizlik değil, ilgi eksikliği kanaatimce. Hem arada bir süprizler yapmak, hoş olan durumları yerine getirmek güzeldir, ilgilendiğiniz bir bayansa tabii ki :D Örneğin, buluştunuz, giyindi süslendi geldi. Baktın boynu boş, ama giydikleri çok yakışmış. Hemen, Wow, çok güzel olmuşsun, demeli, teşekkür ederim lafını duyduktan sonra, ama boynun çok boş kalmış, gel oraya bir şeyler uyduralım ha ne dersin diyip, kızla beraber kıza bir kolye almak, hoş bir davranıştır. Rep kazandırır. Sevgi pekişir. + insanlara eğer ki değer veriyorsan, belli etmelisin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Garadia said: yaş kaç ? konuyla pek alakalı değilde merak ettim 18 .. @baluu anladım haklısın..saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 8 ayda. 18 yaşında ciddi ilişki olmaz. bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 kaç ayda olur 18 yaşında peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 18 yaşında bence sorun. 23 e kadar ciddi ilişki olmaz diye bi önyargı salladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 18 yaşında olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 evlilik başka tabi ama 8 ay olduguna göre bozulmazsa evliliğe kadar gider diye düşünüyorum herkes için geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar