Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server yapımı hakkında bilgili olan arkadaşlara..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hyrdır evden filan kendine servermı acıcanda kendine yardımcı arıyon solede ne istiyosan yardımcı olalım.[signature][hline]www.rebornuo.com
[Uo Modifiye]
Admin

Mesaj tarihi:
server yapimi? yapim nedir arkada$im, in$a mi ediyorsun? :) bole bi thread acmi$ken bide "cep telefonu yapimi hakkinda bilgili olan arkadaslara" diye thread'de acsaydin. gulerdik biraz.[signature][hline]- never too old to learn!
Quaxis | Dmx
Mesaj tarihi:
eger script hakkinda yardim istiyorsan, problemlerini thread acip sorarsin bole "yok $u konuda bilgili arkada$lara." vs. olarak degil. buranin adi FORUM, insanlar yaziyor. hani Cem Yilmaz reklamlari var ya "bunu insan yiycek" diyo. i$te burayada insan cevap verecek. UO Emulatorleriyle ilgili insan.[signature][hline]- never too old to learn!
Quaxis | Dmx
Mesaj tarihi:
alice sana önerim bir uo shard kurmayı düşünüosan
Sphere ile kurmalısın (kolay) ama ben çok kasıcam çalışcam diosan RunUO kullan.. Sphere in sistemi farklıdır sphere .scp mi ne kullanıo RunUO C# kullanıo. Bence bu adresten
sphere v55i yi indir. ondan sonra yine aynı adresten client bölümünden 2.0.3 client indir.Sphere i c:sphere kur (zorundasın) ordan sphere.exe yi aç ve konsola şunu yaz account add USERNAME PASS sonra orda bitane yazı var monitarinp ip die o ıp yi buraya yaz -> C:program filesultima onlinelogin.cfg yi notepad yardımı ile aç orda bi yazı çıkcaktır
onların hepsinin silip ipini şu şekilde yaz LoginServer=x.x.x.x,2593
fln die sonra client2.0.3 ü aç ve username ve passw gir oyna..[signature][hline]CursedAge UO Shard
*!You see Omur is attacking to you*

[Bu mesaj Omur tarafından 14 February 2004 13:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bigsexyman Sen salak mısın ya ne kdr aptal adamsın seviyesiz herif sana burada küfür eden oldu mu? Geri!! Burası forum!! Forum tartışmak içindir.. Senin gibi öküzler için deil..
Mesaj tarihi:
said:
alice_, 14 February 2004 18:26 tarihinde demiş ki:
Omur çok teşekkur ederim arkadaşımm..

Yardım edene.. teşekkür edene (seviyeli bir biçimde) her zaman saygım sonsuz...[signature][hline]CursedAge UO Shard
*!You see Omur is attacking to you*
  • Yeni Oluştur...