Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çarşıdan aldım AGP, eve geldim başka bişey...

elvyn

Öne çıkan mesajlar

Ya AGP girişlerini felan biliyorum ama benim ana kartta değişik bir giriş var. Bildiğiniz gibi AGP girişleri 3 tane kısa çıkıntıdan oluşuyor (inanın en ilkel halimle anlatıyorum olayı). Ama abenim ana karttaki ekran katı girişi (ewet kahverengi olan) bir uzun bir kısa. Şimdi ben MSI tv-out 128 MB DDR FX 5200'ü aldığım yere sordum dedim böyle böyle. Adam bana bendeki girişlerin çok eski olduğunu ve fx 5200'ün bendeki girişe sahip olan bir modelinin olmadığını söyledi. Şimdi ne yapmalıyım. Hayır anakartta eski değil ki. Epox EP-8RGA+ Nforce2 çipsetli bir anakart, gayet te efendi. Şimdi ne yapmalıyım. Ekran kartı elimde kalsın istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu...
lan yoksa o boşluk değil miydi lan???

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 17 February 2004 19:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

e peki ne halt edicem şimdi? Bulunur mu bu kartın bendeki girişlisi (bıktım bendeki girişlisi demekten alın girişin resmi).

http://lord_elvyn.sitemynet.com/masa/[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu...
Sosyal ağlarda paylaş

söylediğine göre anakartın ve ekran kartın bunlar

Anakart:Since all GeForce4 cards support Nvidia's Twinview (including the onboard GeForce4MX) Epox have bucked the trend and equipped the EP-8RGA+ with twin analog display output connectors - that's right, two of em! - so users can take full advantage of dual displays. An 8X AGP slot is also available for full-fledged videocars

Ekran kartı :Type Graphics Card
Brand MSI
Compatibility PC
Output Type Multi-monitor graphics card
Interface AGP 8x
Installed Memory 128 MB
Memory Technology DDR SDRAM
Graphics Processor NVidia GeForce FX 5200
Graphics Processor Data Width 128-bit
Max Resolution (external) 2048 x 1536
Multiple Monitors Support Yes

diyor sitede yani gp 8x/4x lik bir giriş anakartında mevcut
ki bundan daha ileri bir agp teknolojisi henüz mevcut değil
ve ekran kartında agp 8x

bu durumda akla gelebilecek tek mantıklı çözüm ya sen oturtamıyorsun yerine (anakartta agp nin arkasında ufak siyah bi zımbırtı vardır koruma baabında onu ittirip dene istersen (eğer yapmadıysan)) halada olmuyorsa
ya anakartı aldığın yer
yada ekran kartını aldığın yer tarafından dolandırılmışsın.[signature][hline]fizban, 16 February 2004 19:46 tarihinde demiş ki:
türkçe'min de, ingilizce'min de kuşağıma göre hayli hayli iyi olduğunu göz önüne alınırsak,

Sosyal ağlarda paylaş

İkisini de aynı yerden aldım, hatta sonra ses kartı bile aldım onlardan. Ayrıyetten gördüğün gibi ikisi farklı giriş o dediğin zımbırtıyı da bir deneyim.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu...
Sosyal ağlarda paylaş

Ekran kartım da farklı yani bi fan var üzerinde ayrıca anakarta baktım ve o kahverengi gir,işin üzerinde AGP yazıyor yani bende bir agp giriş var ama neden böyle uyuşmıyor bunlar. O siyah dediğin zımbırtıyı da bulamadım ama beyaz renkli bir zımbırtı var ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Ekran kartı resmini de şimdi siteye koyayım.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu...
Sosyal ağlarda paylaş

ekran kartin bunun tv outlusu işte (eğer doğruysa)
ayni model sonuc olarak bide üstüne şekilden fan koyulmuş olabilir
siyah dediğime bakma babalar bigün siyah bigün beyaz takiliyor o günkü psikolojilerine bağlı olarak
sen ona bastır mastır ittir kaktır
bi tarafa doğru yatar o o yattığında dürtü vericen arkadan
ekran kartını oturacak biraz zorla
karı gibi (hanım gibi) davranma
erkek ol biraz hiçmi ekmek yemiyon
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler herkese teşekkürler. Olay şu:

Ekran kartındaki 3 çıkıntının iki tanesi ana karttaki uzun boşluğa denk gelecek şekilde takılacak. Pop ve BG&E 'ı çatır çatır oynuyorum şu an. Tenk yu very muccuk :)[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...