LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 istanbulda mızıka kaç paraya nerede buluruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 nasıl bişey istediğine bağlı. ama genelde pera müzikten 40 milyona bulursun istediğin tür diatonic'i. konuyu şöyle bi oku baya yardımcı olan çıkar. hatta sayfalardan birinde link verdim 4 mızıkanın, o dördü benim en çok hoşuma gidenler. onları bi dinleyip seç istediğini arasından derim. 4ü de pera müzikte 40 milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ucuz bir şey istersen ben 6 ytlye hohner aldım güzel güzel kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 dün gece notaları cıkarmak için 1 saat uraştım. çıkarttım ama sanırım benim mızıkamda d# notası yok A keyinde silverstar hohner :P neden yok d# o lazım bana bilen varmı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 selamlar yine ben. ap tuner indirdim bendlerde notalara doğru şekilde ulaşabiliyomuyum ulaşamıyomuyum diye kontrol etmek için. yeni bi nota şeysi açtım harmonica koydum adına da mutlu mutlu. ama yanda harfleri nası yazcam şimdi? sadece cegcegcegc mi yazıcam? bi tane de drawlar için açarım dbgdfabdfa yazarım olur mu? bendleri doğru yapabildiğimi gösterebilirmi bana dflati yapıp yapamadığımı gösterebilirmi? yoksa hiç ihtiyacım yokmu böyle bişeye :D edit: deneyerek buldum C4, E4, G4, C5, E5, G5, C6, E6, G6, C7 yazınca blow note'lar oldu tam. uğraşıyorum bakalım belki biyerlere varırım =P edit2: D4, G4, B4, D5, F5, A5, B5, D6, F6, A6 bunlarda drawlar oluyo ama şimdi bunlarla ne yapacağımı çözmeye çalışıyorum çekiyorum büküyorum falan aşağı yukarı iniyo ne derece doğru yapıyorum onu bilmiyorum ama =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar