shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 tamam hadi bi party topiği acalım sechill sen ac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 aaa lüffen önden siz darılırım kırılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 offpoffafratafra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 la sabahtan beri topik acıyorum banlıcaklar en sonunda yada başka birisi açsın gelirler birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 shuTdoWnX said: over git bozuk süt iç abi neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 hadi bu son olsun bişi demezler artık sonuncusunada göz yumarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ölmedim olm, nostaljik entry yazdım. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=almak+vermek+yuz+bin+taso sözlükte olmamasına inanamadığım sözlü taso alışverişi anlaşması. sonradan pokemon tasoları çıktı, bu laf looney tunes tasoları zamanlarından kalmadır(10 küsür yıl kadar önce). efendim, bol bol oynayıp bol bol kazanmanın yanında, kimileri de serideki tüm tasolara sahip olmak için kasardı. tasolarından arkasındaki numaralara göre, mesela diyelim ki 50 farklı taso olurdu. bu işe başlayanlar, önce yerlerde sürüne sürüne eskimiş, bükülmüş tasolardan 50yi tamamlarlardı. sonra oynanarak hiç eskimemiş, boyası çizilmemiş gıcır taso geçince ele, seride yerine konur, eskisi çıkarılırdı. işte bu yüzden, bazen taso alışverişi yapmak gerekirdi. örneğin cipsten yeni çıkmış bi tasoya 10 tane kullanılmış, berelenmiş taso verilirdi. 1'e 15, 1'e 30 diye artardı zaman içinde. çünkü taso çocuklar arasında moda olduktan bi süre sonra, piyasada eski taso birikmesi olur, piyasaya yeni taso girişi azalırdı. o sebepten yeni taso-eski taso paritesi gitgide artardı. bu tür sebeplerden ve sonuçlar ışığında, biriyle bir alışveriş yapan biri, hemen bağırırdı, almak vermek yüz bin taso! diye. bir çeşit mühür yani, anlaştık bitti gitti, vazgeçmek yok tadında. "verdiğin tasoyu/tasoları geri istiyosan yüz bin taso vereceksin" gibi bi anlamı vardı. geri dönüşü imkansız kılmak adına söylenirdi. genellikle alışverişten kim memnun kaldıysa daha çok, o taraf söylerdi hemen sevinçle. ben de az haykırmadım zamanında almak vermek yuz bin taso diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Çek cumhuriyeti <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 kapış kapış vardı. o zaman en prestijli adam sen olurdur hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Overseer said: shuTdoWnX said: over git bozuk süt iç abi neden? 2. denek içimde bi kötülük yoktu ama @sechill acmıyorum:D hem ayıpX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 eternalus bu kadar güzel anlatılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ne günlerdi bea çocukluğa uçurdun direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 shuTdoWnX said: Overseer said: shuTdoWnX said: over git bozuk süt iç abi neden? 2. denek içimde bi kötülük yoktu ama @sechill acmıyorum:D hem ayıpX( benimdemi süt içmem gerekio şimdi? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ehehe biliyom kötü oldu, bu saatte bu kadar. gazoz kapaklarıyla kapış kapış yaptırdık bi sefer üç beş kişi. millet kapağa doydu, eski görkemli lig tadı bidaha hiç yakalanamadı sayemizde. bu dediğim 14 yıl kadar önce falan. benim kapaklar daha çok abiminkilerden oluşuyodu sdfssd. gümüşhane çok kötüydü lan, imkan yoktu, 9 kat top yoktu. tetanosdan ölmedik iyi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 yok bea off karıştı ortalık tamam yatıyorum ben sonunda başardınız işte:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 fede de ne yancı ruhlu bi adammış. hemen gelmiş bakınız kapış kapış diye. dur şukelayı esirgemiyim hadi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 shuTdoWnX said: yok bea off karıştı ortalık tamam yatıyorum ben sonunda başardınız işte:( hıı tmm bana cvp vermişsin açmıorum die espri maahiyetinde nese bu saatte hoş görcen geç basıo biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 fede bkz verince ona da yazdım hemen http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=13629498 bir kez gazoz kapakları, bir kez de futbolcu kartlarıyla yaparak mahallemde kısa bir dönem adımdan söz ettirmemi sağlamış çocukluk eğlencesi. gazoz kapaklarını bi istinat duvarının tepesinden dökmüştük, o iyiydi. ama futbolcu kartlarını balkondan azar azar atmak hataydı, anam futbolcu kartı oynadığımı bilmezdi, öğrense kızardı kesin. yakalanıyodum az daha. eter: alın, alın! bisürü çocuk: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, eeeeeeeeeeeee, heeeeeeee! eter: bağırın! bağırın! ehehhe büsürü çocuk: mihihihi hehehe lülülülü -eterin annesi arkada belirir- anne: oğlum niye bağırışıyo bunlar? eter: bilmem ki, ben de ona bakıyom. oyun oynuyolar. anne: offff, doğuran salıyo sokağa, doğuran salıyo. eter: ehehe -anne gider, eğlence sürer. tüm kartlarım bitince dağıldılar, kaç tane kapmışlar diye saydılar. büyük küçük bisürü çocuk arka parkın duvarına karşılıklı ata biner gibi oturup kart oynadılar o gün. benim kartlarımla. kimisi daha çok sevindi, kimisi bişey kaybetmediği için üzülmedi en azından. bi yandan herkesi mutlu ederken, bi yandan da mutlu olmak arzumun tatmin olduğu nadir anlardandı hayatımda. kendimi akranlarımdan ve büyüklerimden olgun hissetmiştim. hem kart oynamayı bırakıcak kadar büyümüştüm, hem başkalarını sevindirmiştim, hem de bi çeşit fedakarlıktı lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 hahah acaip yancıyımdır. yandı değilde fırsatçı golcü diyelim :D sende creatif ortasaha gibisin işte abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 sabahın köründe iyi nostalji oldu bozuk süt leblebi tozu derken ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 hakkaten ha. aslında acaip wall of text kasasım var benim de ama uykum var. wall of text Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 direk kutu diktiğim için partikülleri görmeden bozuk süt içmiştim bi kere ama epey bozulmuş olacak ki tadından farketmiştim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 pru git yat be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 üstüne yatıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bi susun be uyuyamıyourm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar