shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 BloodyBeast said: shuTdoWnX said: Shaklaban said: Duman Avcıları bunların boyu bana yetişmez yakalayamazlar sigarayı seve seve vermessen ısıra ısıra alırlar tekmelerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 dert değil.. biz de seni tekmeleriz.. vurulur mu lam küçüçük çocuklara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 dasaaa said: dert değil.. biz de seni tekmeleriz.. vurulur mu lam küçüçük çocuklara.. seni ısırana sen naparsn lam ben olsam pati brotha ımı korurum yuuhh yazıklar olsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ne için ısırdığına ßağlı. hrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 fede yi ısırsalar kurtarırım ama sizi asla o beni kurtardı cnkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 bigün sigaraya başlarsam sorumlusu duman avcılarıdır. uyku tutmamış, kalkmışsın sıcacık yataktan sabahın altısı. açıyorsun televizyonuuuuu o da ne! bi sigara mezar kazıyo, diğer ikisi getirip "sigaraya bi kurban daha" yazılı bi mezar taşı dikiyo. sonra duman avcıları jingle ı başlıyor. sokaklarda insanları taciz ediyorlar. milli servet sigaraları kırıyorlar. silah zoruyla doktorları konuşturuyolar. bisürü büyüyünce türlü dertten tasadan nelere başlayacaklarını bilmeyen bisürü minik velet aptal bi şarkı söyleyecek. postal ı bilen bilir, onun sonu gibi. ateş ettiğinde ölmeyen, üstüne üstüne gelen bisürü çocuk. ve şarkıları. bu acıyı size de tattırmak için, Eternalus casts Summon creature VIII I summon thee UBEYD KORBEY! *lots of smoke* http://www.milliyet.com.tr/2005/12/05/yasam/resim/axyas022.jpg Level VIII Ubeyd KORBEY said: sssss, who summoned me, mortal! -I... I... I did, your highness. I must warn you. Level VIII Ubeyd KORBEY said: About what, old wizard? - About Teoman. He is smoking on the stage. Level VIII Ubeyd KORBEY said: HE'LL PAY FOR THAT! http://www.sosyetiqhaber.com/haber_uploads/5411_maxi.jpg http://bp1.blogger.com/_0FqeI4MW3aA/RiyQsdqueMI/AAAAAAAAACM/j46W9IyRmrs/s320/sigaraicenlerioldur.jpg *GUNSHOT* http://www.fortunespawn.com/wp-content/uploads/2007/10/blood_spatter.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 hahasad güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Ben sevmezdim hic, simdi seviyorum. Bir de kotu kokmasa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 öğ iğrenç sigara içenler ölmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 sigara candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ateşin var mı? sigara içmez misin? allah bilir rakı da içmezsin. konuşmasını da bilmezsin değil mi? çiçekleri de sevmezsin. kuşları da. söyle. öyle değil mi? çocukları... canın çekmez mi hiç keyfetmeyi? parayı sever misin, parayı? onu da mı? erkeklerden nefret ediyorsun ha? ee... sana da bu yakışır. at kendini denize. ne duruyorsun? boşuna bu dünya demen. benim yarım yaşım kadar yoksun. derdin mi çok? benden de mi çok? at kendini şurdan denize. seni o paklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 emo ol bence o paklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 "madem ateşin var, ne duruyorsun karanlıkta? haydi koş hayata..." arkasını dönüp giderken yüksek sesle söylenir: "hey bre karacaahmet, kara mezarlık! sana gelmiyorum işte! bir diyeceğin mi var? yorgo'nun meyhanesine gidiyorum! daha çoook beklersin! " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Vingthor said: bugun 5. gün bırakalı. 15 yaşından beri günde 1.5-2 paket sigara içen bir insan olarak mutluyum 5 gündür. spidee-gris-ving üçlüsü olarak sigarayla alakamız kesildi gris bırakalıda 6. gün oldu. bundan sonra poker masası daha sağlıklı asdkaskd kendinize yazık aga, poker dumansız olur muymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 @eternalus hahahhahahahhahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 O değil de dişleri çok sarartıyo. O çok kotu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Bi de bu var. 2047de aynen böle yazacakmış: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar