Bathory Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 eet sonunda bagımsız film fest. baslıo yine bi ton para harcandı biletler alındı simdi bekleme modundayım varmı burdan gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Eleştirmenlerce Kaçırılmaması gerekenler: Rules of Attraction (Çekim Kuralları) Gerry Whale Rider (Balinanın Sırtında) Party Monster (Parti Canavarı) Fear X (Korku X) Ju On:The Grudge (Garez) Les Triplettes de Belleville (Belleville' de Randevu) The Mother (Anne) The Last Minute (Son Dakika) Northfork All the Real Girls (Tüm Gerçek Kızlar) The Secret Lives of Dentists (Dişçilerin Gizli Yaşamları) Wu Jian Dao (Cehennem Kıskacı) De Gronne Slagtere (Çaylak Kasaplar) Özellikle Bodysong (Beden Şarkısı) isimli filmi çok merak ediyorum. Eğer giden olursa yorumunu bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 cekim kuralları parti canavarı fear x derimin altında anne balık hafızası şimdilik bu filmlere gidiorum eer vakit bulabilirsem hedefte 3 film daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 reklamı çok güzel ya mor bi el geleni geçeni tokatlıyo (:[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Sitesi nedir bulamadım bu senekinin bilen varsa rica ediim. Edit:Buldum :) [signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... [Bu mesaj SadButcher tarafından 11 February 2004 17:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ankarada dengi bi festival varmıdır? varsa sitesini buraya yazarmısınızdır? yoksa niye yoktur?[signature][hline]improper dancing in the middle of the street Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Gezici festival var bu kadar kaliteli olmayabiliyor ama yinede susuzluğa ii gelir.[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 site falan varmı sad? kavaklıdere sinemasında oluyo bişeyler ama bi festival havasında diil. whale rider, northfork ve fear x 'i buldum netten, indirip kendi kendime festival yapıcam 17 inç monitörde[signature][hline]improper dancing in the middle of the street Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ben de gidiyorum; northfork gök başımıza düşücek korku x garez çekim kuralları misket çaylak kasaplar ve bu küçük hayat filmlerine gidicem. ama bu akşam 21:30 da olan northfork adlı filme gidemiycem yoğun kar yağışı nedeniyle,gidebilirim diyen bi cengavere verebilirim biletimi,tabi erenköye gelmesi gerekecek bileti alabilmesi için:)[signature][hline]Anime listemi görmek için tıklayın... Anime Listesi Listedeki animelerden isteyenler msj atabilir,ist .içi tercih sebebidir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 of of ben de bu gece saat 00.30da derimin altındaya gidicem de acaba gidebilicekmiyim hadi gittim diyelim saat 2-3 gibi taksimden nasıl donucem of of tam bi muamma isalla ertelenir falan acaba bugune kadar kar yagisi nedeniyle hicbi film ertelenmismidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Gezici festivale daha olması lazım 1-2 ay kadar[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 valla cremaster III'ü istiyorduk biz, akşam seansları kaçtı yazık oldu. öğrenci filan olanınız perşembe günü 15:00'e gitsin derim. ilginç olacak sanırım. ben temsilci olarak eniştenizi göndericem, o bakıcak negzel... ben interstella 5555'e, bi de party monster'a gitmeyi kesin düşünüyorum. birkaç tane daha gözüme kestirdiğim vardı ama yarısı kar sırasında kaçtı, diğer yarısı da bu ikisi kadar aklımda kalmamış sanırım. bu da üşenip gitmeyebilirim demektir emalethçede :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 interstellayı bazı giden anime a$ıgı arkada$larım begenmediklerini solediler =) parti canavarına da bizzat kendim gittim ve acaip begendim..kacırılmaması gerekn filmlerden bence.. daha vakit varken kacırmamanızı tavsiye ederim ema hanfendi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ben whale rider'a corporation'a eski yeni odunc alinmis ve mavi'ye gittim diger filmlere kar yuzunden gidememistim persembe cuma falan.. yani 5 tane biletim yandi.. ama gittiklerim cidden cok guzeldi sirket mesela 3 saatlik bi belgesel icin fazlasiyla ilgi cekici carpici ve basariliydi hala etkisindeyim filmler zaten guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 evet yeni topic acıcaktım burdan devam ediim dedim.. Dun gece Goldfish Memory (Balik Hafizasi) na gittim..uzun zamandir izledigim en guzel filmlerden biriydi..Gitmeyi du$unen varsa kacirmasin.Pazar gunu saat 11 de bi seans daha var.. Bu arada salonda hamile bi kedi sagolsun butun salonu kırdı gecirdi =) her sahnede inliyodu ehe..bi de ciki$ta bu gece icin e$cinseller partisi varmi$ onla ilgili bi$iler verdiler ;) bro$urmudur nedir ehe neyse bu gece de Rules of Attraction (cekim kurallari)na gidiyorum aldigim bazi duyumlara gore hit filmler'de olmasi dogru olmami$..yani o kadar abartildigi gibi bi film degilmi$.neyse gidicez gorucez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 bu aradaaaa ctesi gecesi 00:30 derimin altinda'ya fazladan bi biletim var..Kan ve vah$et had safhadaymı$ haberiniz olsun..Gelmek isteyen olursa haberiniz olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar