Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kasa fanı nasıl kapatılır

-Mandrake-

Öne çıkan mesajlar

kasa kapalı ise(bir tarafını açmıyorsan yani) kasa fanı içerdeki ısıyı alıp dışarı atan tek zımbırtı. cpunun ekran kartlarının veya diger yerlerdeki fanlar kasa içindeki havayı alıp sıcak olan yere üflüyor veya sıcak olan yerdeki havayı alıp aksi yöne üflüyor. kasa fanını atarsan içerisi fırın olur yani.

kasanın bir tarafını açmıyorsan kasa fanı açık kalsın sürekli. kasanın bir tarafını açıyorsan zaten çalışmasının mantığı yok, hatta kapalı kalsın çünkü oda çalışırken ısı üretiyor.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...

seviyeli muhabbet icin ozelime gelin
Sosyal ağlarda paylaş

kasa fanını kasanın içini açıp kablosunu sökmeden hiç bi şekilde kapatamazsın
fazla lık yapıyorsa kargoya ver yolla bana[signature][hline]fizban, 16 February 2004 19:46 tarihinde demiş ki:
türkçe'min de, ingilizce'min de kuşağıma göre hayli hayli iyi olduğunu göz önüne alınırsak,
Sosyal ağlarda paylaş

belli olmaz patlamayada bilir
ama içini açıp temizlersen sesin yok olacağı kesin
ps içindeki fandan ne ses çıkacak yoksa[signature][hline]fizban, 16 February 2004 19:46 tarihinde demiş ki:
türkçe'min de, ingilizce'min de kuşağıma göre hayli hayli iyi olduğunu göz önüne alınırsak,
Sosyal ağlarda paylaş

ehe nasil anlatmişim ama ,yinede sen adama gidip "500 gram slk-700 tart ordan demiceksin" aletin kendisi 500 gram geliyor :)
arıyorumda bulamadım bi türü sana alabileceğin bir yer
dijitalcenterda kalmamış
ncstr da yok

http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=SK6

şunu da alsan yeter aslında
zaten başkada birşey yok ucuz ve sessiz olan
Sosyal ağlarda paylaş

mandrake bi kendini sokmadın kasaya:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor
Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz!
Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...

Sosyal ağlarda paylaş

ya kasa fanı çok gerekli bişi değil bence çok ısınan bir sistem yoksa eğer elinde bneim eski p3 550 olan sistemde sadece işlemci için fan vardı başkada bişi yoktu kasa falanda kapalıydı.

ama kasayı açık tutarsan kasa fanına gerek yok mesela bende kasanın kapağında monteli bir fan var önüne kablo modemi koyuyorum onu soğutuyor sırf onun için tutuyorum yoksa çok ısınıyor modem.

patlama olayını salladım ben yok öle patlama falan olmaz eğer makinada durup dururken kitlenmeler başlarsa o zaman soğutmanın yeterli olmadığını anlarsın fanı takarsın gene sorun olmaz yani
Sosyal ağlarda paylaş

ahahur bende en ucuzu diyerekten bunu koymuştum
ben aynısı aldım üstüne bir tmd fan aldım yanında birde ac3 silver aşırı memnunum bundan önce 3 hs+fan değiştirdim bunun yanında hesi yalandı
slk 900u var aslında en krali ama türkiyeye gelmedi henüz yurt dışındanda 80$ a falan geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...