-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 nasıl kapatılır ? ve çok ısı sorunu olurmu gece yatarken kapatmayı düşünüyorum sadece download yapıcak bilgisayar anakart asus p4p800, p1.6,256ddr,32mb geforce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 kasa kapalı ise(bir tarafını açmıyorsan yani) kasa fanı içerdeki ısıyı alıp dışarı atan tek zımbırtı. cpunun ekran kartlarının veya diger yerlerdeki fanlar kasa içindeki havayı alıp sıcak olan yere üflüyor veya sıcak olan yerdeki havayı alıp aksi yöne üflüyor. kasa fanını atarsan içerisi fırın olur yani. kasanın bir tarafını açmıyorsan kasa fanı açık kalsın sürekli. kasanın bir tarafını açıyorsan zaten çalışmasının mantığı yok, hatta kapalı kalsın çünkü oda çalışırken ısı üretiyor.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... seviyeli muhabbet icin ozelime gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 kapatmak için kasanın yan kağağını aç fan kapalıyken kapak açık kaklsın power'ını sök fan'ın[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 kapatırsan önemli bişi olcağını zannetmiyorum. ben kapattım çünkü gece açık bıraktığımda uyutmuyodu.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 evet ya uyutmuyo araba motoru gibi mübarek bu kasa fanını bios tan kapatamazmıyız öyle bi ayar yokmuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 kasa fanını kasanın içini açıp kablosunu sökmeden hiç bi şekilde kapatamazsın fazla lık yapıyorsa kargoya ver yolla bana[signature][hline]fizban, 16 February 2004 19:46 tarihinde demiş ki: türkçe'min de, ingilizce'min de kuşağıma göre hayli hayli iyi olduğunu göz önüne alınırsak, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 kablosunu sökünce kasa ötmez dimi aslında kasa fazlalık yapıyo direk kasayı gönderiyim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 peki bu powersupply fanını napıcaz onunda kasa fanından aşağı kalır yanı yok aynı odadayım bilgisayar ile artık her gece bilg. açık olmasa bile vınn vınnn sesler duyuyorum alışkanlık mı yptı nedir? powersupply fanını kapatırsak patlar mı alet? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 belli olmaz patlamayada bilir ama içini açıp temizlersen sesin yok olacağı kesin ps içindeki fandan ne ses çıkacak yoksa[signature][hline]fizban, 16 February 2004 19:46 tarihinde demiş ki: türkçe'min de, ingilizce'min de kuşağıma göre hayli hayli iyi olduğunu göz önüne alınırsak, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 tekrar inceledim de aslında ses yapan benim amd'nin üstündeki fanmış ona bişiler yapmam gerek.şöle sessiz olupta overclock yapmayan biri için athlon 2500+'a uygun fan ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 fana gerek yok 500 gram lık tt slk-700 bakır al krallar gibi yeter 0 ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ehe nasil anlatmişim ama ,yinede sen adama gidip "500 gram slk-700 tart ordan demiceksin" aletin kendisi 500 gram geliyor :) arıyorumda bulamadım bi türü sana alabileceğin bir yer dijitalcenterda kalmamış ncstr da yok http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=SK6 şunu da alsan yeter aslında zaten başkada birşey yok ucuz ve sessiz olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 o zaman ben kasa fanını kapatıp kasanın yan tarafını çıkartıcam bu şekilde bütün gün açık kalsa bi sorun olmaz dimi sorun olursa bombalı kasa fanı yollucam hepinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 bide ben sakar adamım şimdi kasa açık kolum bacağım girer içine yada kalem düşürürüm ,sandalye kaçar mouse düşer kasa çalışırken içine en ufak müdahale de patlarmı bunlar içinde çözüm varmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 en ufak müdahalede patlasa çoktan patlardı..[signature][hline]Hayatında bir ejderhanın gözünün içine baktın mı sen? Hayır, bakmadın tabii ki. Çünkü hala karşımda nefes alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 mandrake bi kendini sokmadın kasaya:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 bence durdurmayın sakata gelirsiniz.[signature][hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ya kasa fanı çok gerekli bişi değil bence çok ısınan bir sistem yoksa eğer elinde bneim eski p3 550 olan sistemde sadece işlemci için fan vardı başkada bişi yoktu kasa falanda kapalıydı. ama kasayı açık tutarsan kasa fanına gerek yok mesela bende kasanın kapağında monteli bir fan var önüne kablo modemi koyuyorum onu soğutuyor sırf onun için tutuyorum yoksa çok ısınıyor modem. patlama olayını salladım ben yok öle patlama falan olmaz eğer makinada durup dururken kitlenmeler başlarsa o zaman soğutmanın yeterli olmadığını anlarsın fanı takarsın gene sorun olmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 bişicik olmaz , en fazla parmağı kopar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Zalmanın stealth power supply ı ve kasa fanları olması lazım sessiz olmadı onlardan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Zalman'ın pasif soğutma zımbıtıları var ,süper.ben almayı düşünüyorum.Böle yaprak yaprak açılan bir sürü metal.gayette soğutuyo.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ra_d nereden bulabiliriz dedigin $eyi, ve resmi var mi?[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=SK6 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 çok pahalı be 21$+KDV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 ahahur bende en ucuzu diyerekten bunu koymuştum ben aynısı aldım üstüne bir tmd fan aldım yanında birde ac3 silver aşırı memnunum bundan önce 3 hs+fan değiştirdim bunun yanında hesi yalandı slk 900u var aslında en krali ama türkiyeye gelmedi henüz yurt dışındanda 80$ a falan geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar