Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Bir Deneme...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar dün gecede testlerini tamamladığımız serverımız çok yakında aktif olucak.Zaten chatte karşılaştığım ve yabancı arkadaşlarımızla Dün 100 kişi oyuncu ile bir lag testi yaptık sonuç iyiydi lag 0.Hostumuz kısıtlı olduğu ve biz tamamen bir PvP serverı düşündüümüz için Şehirleri kaldırdık ve kendi haritamızı yaptık.Server aktif olduğunda paticikten tekrar thread açıcam.Serverımızda hiç görmediğiniz şeyler.Sadece Vakit tasarrufu yapmak için vendorların satışlarını zebula_ocaktan çektik gerisi bize ait.Yeni Bonuslar Açtık.Merak Ve Takip edenler bana icqden ulaşabilir.İcq=221369802[signature][hline]I Can dedicate all sexy ladies :)
Mesaj tarihi:
İlginç bir deneme gerçekten. Kimi soruları yanıtlarsanız belki aradığınız kitledeki kişiler için daha anlaşılır olabilirsiniz diye düşünüyorum.

- Şehirler olmadan kişiler gerekli silah & malzemeleri nereden bulacaklar. (komut?/orada duran tek bir vendor?)

- PvP ye özelleştiğinize göre nasıl bir değişiklik getirdiniz?

- Aktivite olarak neler yapmayı düşünüyorsunuz?[signature][hline]Silencer
Mesaj tarihi:
Çok yenilikler getirdik şehirleri kaldırdık ama kendi yaptığımız daha tasarruflu şehirler oluşturduk buralardan dungeonlara gidilebilcek ve vendorların tümünü nebuladan aldık sadece biri değil ama onlardada çok büyük farkedilebilcek değişiklikler yaptım gerek speechler olsun gerek templateler olsun.Çok yakında bir sitemizde olucak bir domain satın aldık.[signature][hline]I Can dedicate all sexy ladies :)
Mesaj tarihi:
Skille değilde mesela silaha verdik.Örnek olarak Krysse görünüşüne göre bir darbe bonusu verdik.Bunların hepsini server açıldıktan sonra kendi gözünüzle görürseniz daha iyi olur.Zaten çok yakın bir gelecekte...[signature][hline]I Can dedicate all sexy ladies :)
Mesaj tarihi:
iyi de pvp serverı acmak istiyorsanız bence her serverdan cok daha fazla yaratıcılıgınızı kullanıp unique (türkçesi aklıma gelmedi simdi) yenilik yapmanız lazım.
Mesaj tarihi:
Arkadaşım ben yaptığım en küçük yenilikten bahsettim ben hem bir PvP serverı olarak hiçbir pvp serverında olmayan şeyleri vericem.Hemde Diğer Serverlara Göre..[signature][hline]I Can dedicate all sexy ladies :)
Mesaj tarihi:
Valla çaldırmak için buraya koyamam en başta paticik adresine girmeyip Uo oynayan oyuncuların sayısı bu siteye bakanlardan çok ayrıca ben şimdi burda ana fikiri söylerim siz alırsınız kendi serverınıza koyarsanız dicekmisinizki bunu X yapmış tabii ki hayır.Bu fikirlerimi sitem ve serverım açılmadan kimseyle paylaşmayı düşünmüyorum.Zaten bu özel konuları konuşmak için icq verdim eğer zahmet edip bir msj yollasaydınız şuan serverımda test ediyo olabilirdiniz.[signature][hline]I Can dedicate all sexy ladies :)
  • Yeni Oluştur...