ukalaboy_68 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 arkadaşlar benim leveli baya yüksek bi çarım vardı üniversite nedeniyle 1 sene kadar giremedim şimdi girmeyi deniyorum ama şifreyi yazıp enterladıktan sonra ekran kararıyor ve bi yazı geliyor... girmiyor :( ama şifrem çalınmış olamaz çünkü o şifreyle siteye giriş yapabiliyorum... bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim...
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Şu bölüme gelen insanların nickleri ne garip yahu.
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Ayrıca uzun süre bir account aktif olmazsa siliniyordu zamanında (3 sene önce filan) benzeri bir durum olmuş olabilir.
ukalaboy_68 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 amuda da kalksan açılmıyor :D inan onu bile denemişimdir belki ... başka yorum yok mu bilenlerden ??
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 aga bence olay o gelen yazıda. ne yazıyo orda?
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 şifrenizi kabul etmiyoruz cinsinden bir şey yazmıyorsa teknik bir şeydir.
ukalaboy_68 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 we ara sorry but ... nebim bir şey diodu ... ama buldum sorunu 6 ay önce falan girmediğimden dolayı bi aktifleştirme maili gelmiş o maile girmediğim için olmuş akitfleştirmrm gerekiyor muş herkez sağolsun...
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 of ya hiç bi yerde gülmüyorum şu KOda güldüğüm kadar
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ukalaboy_68 said: arkadaşlar benim leveli baya yüksek bi çarım vardı üniversite nedeniyle 1 sene kadar giremedim şimdi girmeyi deniyorum ama şifreyi yazıp enterladıktan sonra ekran kararıyor ve bi yazı geliyor... girmiyor :( ama şifrem çalınmış olamaz çünkü o şifreyle siteye giriş yapabiliyorum... bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim... abi üniversiteye geldiysen girme artık boşver. oyüzden hata veriyordur lise üstü almıyor oyun alamıyor.
Öne çıkan mesajlar