Xo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Özellikle high rated pvp movielerinde denk geldim (Krymu - Nelf Rogue) s3 swordlarını model editing ile warglaive yapmış. ya da s3 armorları bloodfang yapmış falan. bunun herhangi bir sakıncası var mı ? sorun çıkmıyorsa (ki çıkmaz heralde günde binlerce kez izlenen videolarda açıkça gösteriliyor editing) nasıl yapıyoruz :P s2 silahlarımı warglaive yapmak istiyorum da. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ayıb ama yasak diye biliyorum, lakin oyunun mpq dosyalrından değiştiriyorsun işte çok zor olmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Sakıncası var, banlıyorlardı en son roguelarını tauren yapanları :P , tabii böyle videodan görecekler de yaptırım uygulayacaklar, ölme eşeğim ölme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 bu yasaklandi diyip bikac kisi ban yemisti. baya bi sure sonra "editing detected" gibi bi uyari veren ss gormustum. hic bulasma derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 krymu noob ztn g.disband oldu görmedim bi daha :p boostlayacaktı bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
exhell Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 'yasak' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Ben zamaninda cok yapmistim. Yasak ama eger sadece model degistirmek icin yapiyorsan bir zarari yok. Yakalanirsan (mesela AB duvarini silip icinden gecersen) banlanirsin. Warden ilerde yamalanip otomatik ban da yaptirabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 http://flickr.com/photos/16994628@N02/sets/72157605948568601/show/with/2632659626/ kötü bişey değil bence dileyen yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Benim kötü bir niyetim yok. s2 silahlarımı Warglaive şeklinde göreyim işte, heh. Züğürt tesellesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Yakalanırsan banlanırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar