fede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 sarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 24 saat kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 oh be izleyecek dizi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 weeds de geliyor bu hafta. 3-4 hafta sonra da damages ve entourage başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 daha bi ekşın ister gönül.. falling skies'ı bekledim ama ne berbat çıktı. gerçi şipilbörgü çok sevmem hani. adamın elini attığı proceleri de eh buluyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 çok iyi değildi sanki ya ilk bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 özlemişim be. gabrielle anwar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Abi efsane bi yerde bıraktıydı dizi, aynı yerden mi devam etti? Toparlayamadılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 o değil de westen'ı oynayan adam nasıl 43 yaşında olur lan... sfds gerçi dizide de michael o yaşlarda sanırım ama olsun lan... yoğurt yemeye başlasam naapsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 big bang theorydeki sheldonı oynayan jim parsons da 38 yaşında ona bakarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 nasil abi guzel mi dizi 2. sezondan sonra? 2. sezona hic baslamamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 güzel dizi ya severek izledim ben 4 sezonunu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 abi polisiyeden cok baydim, hatta haftalik konu isleyen dizileri bile etkiledi. neyse bi doctor who izliyorum bitince 2. sezona bi baslarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 bayağı güzel bi sezonda yalnız burn notice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 episode 6 çıktı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Son sezonu ancak izleme fırsatı buldum, bugün bitirdim. Genel olarak *Do it yourself kısımlarını kısmışlar. *Bruce amcanın screen time'ını kısmışlar. *Know-how'ları kısmışlar. "Bu adam ciadi, ötekisi navy sealdı, diğeri de iraydı; yaparlar herşeyi trololo" şeklinde olmadığından dolayı diziyi seviyordum ben. Bunların yerine de bölümlük karakterlerin romantizmini, moral faggotrylerini doldurmuşlar. Bir de fionayı azdırıp kudurtmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 sezonda konu değişmiş bayağı. gelişmiş de hani. ama sonu tırt ve üsttekiler doğru genel olarak fazla bi diy olmaması kötü özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 nooooooooooooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 6. sezon başladı. ilk bölüm düştü ortamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 I'm proud of you son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 abav sezon finali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 6. sezon çok iyiydi, dizi düşmeye başlamıştı çünkü. Hani görevimiz tehlike de spy game de aynı genre, ama görevimiz tehlike ötekinin yanında masal gibi kalıyor ya, burn notice de öyle bir hal almıştı 5. sezonda acayip lameleşmişti, aynen arka sayfalarda da yazmışlar zaten. Son sezon eski haline dönmüş. Ayrıca "ilk 10 dakika asıl olay, 10-35 arası yan olay, son 5 dakika tekrar ana olaya dönüp cliffhangerda bırakma" da bitmiş. Hani bu ilk başlarda a takımı gibi güzeldi zevkliydi falan da artık sıkmıştı, ona da el attıkları iyi olmuş. Son sezonu izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 6 haziranda 7. ve son sezon başlıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Bu sezon en keyifli sezonuydu. Final acayip iyiydi. (tu) Arabaya c4 koydukları sahne sanırım dizideki en iyi aksiyon sahnesiydi. Bizim neslimizin A-Takımı son erdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Jeff donovan şunu tweetlemiş. Final şunun onda biri duygulandırmadı abv. http://i.imgur.com/K6s1aX5.png http://i.imgur.com/CEGwzCc.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar