BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 biz beyhude wow oynuyormuşuz onu gördüm ben burada (bu arada wow bölümmnden banlı olmasan bu mesajı görmezdim.. görmeseydim keşke oyun oynama şevkimi yitirdim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ben başlıyorum hayırlısı para lazım ne gelirse gelsin üç beş ( serçe mafettin beni ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Llama said: ben başlıyorum hayırlısı para lazım ne gelirse gelsin üç beş ( serçe mafettin beni ) ahhaha beramusa gelsene Llama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bende serçeyi bekliyordum uyansın diye karakteri açalım :D ordamı oynuyor herkez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 serce exp e dalmıs uyanmaz kolay kolay :D o akarada oynuyorum demisti..beramusa gore yeni bir server.bence sen yepisyeni bir server acılacakmıs onu bekle X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 oyuna 2 dk ayardım sarmadı sildim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 ben oynadıydım zamanında. Vatandaşlarımız pek yokken zevkliydi oyun aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Serce spastigi en son Girakonda oynuyor diye biliyordum ama orada bir halt edememisti. bu varlik sadece lure yapar exp kasan oyunculara.. onun disinda Attila farmlar.Akaraya gecmesi dogaldir. benim kic tavan yapti. Girakon gibi yeni bir server da +3 lere kasmakla mesgulum ama ac kaldim, paraya ihtiyacim var diyorsaniz Girakon serverina gelirsiniz yardim ederim. karninizi doyurursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Ver bişilerde satıp yolumuzu bulalım agatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar