arcane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Point and click adventure. Q4 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Oha artwork muhteşem. Torin's Passage + Discworld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 old school Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 cidden şahane olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Anaaaa hala böyle adventure yapıyorlar mıydı ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 oha süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 point & click adventure lar oyun tarzı olarak kendilerine bi 10 yıldır birşey katamadılar heralde. grafikleri geçtim de, bari hikaye falan güzel olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Advanture sevmem ama bu ilgimi cekti harbiden artwork saglam olmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Point & click abi daha ne katsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=jMUJXDjkT7Q http://pic.ipicture.ru/uploads/090829/NUJXz32rR9.jpg http://pic.ipicture.ru/uploads/090829/41YgTgbHJY.jpg almancası çıkmış güzele benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Videoyu beğenmedim. Seslendirme başarısız. Gerçi Almanca bilmiyorum ama hissettiremedi yani. Daha da kötüsü karakter animasyonlarında arkaplanlardaki kalite yoksun. Konuyu açarken Q4 2008 demişim, Q4 2009'a gireceğiz herhalde bunun İngilizce'si çıkana kadar. Bir oyun da söylendiği vakitte çıksın yeter, isyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ingilizcesi cıkmış bakalım nasıl yani en azından g2play key'ini satıyor cıkmıştır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Amazon.de'deki yorumlar çok olumlu, hatta aşırı olumlu. Düşük not verenler sadece oyun çalışmadığı için ya da çöktüğü için falan vermiş. Oyunun içeriğinin kötü olduğunu söyleyene rastlamadım daha. Almanca seslerdirmeler bana gayet iyi geldi. Almanca demosunu indiriyorum, bakalım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 oha müthiş gözüküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Öeh oyunu 15 dakka oynadım depreşik oldum. Dikkatimi çeken ilginç bir özelliği var oyunun. Nerdeyse şu ana kadar oynadığım tüm adventure oyunlarında basit nesnelere bakınca "I see nothing special", "It is a door" gibi diye diyaloglar olur. Bunda en alakasız, en rutin eşyalarda bile eleman başlıyor depreşik depreşik konuşmaya. Mesela boş çekmeceye bakıyorsun "Bu de benim hayatım gibi boş yine ühü ühü" diyor falan. :p Grafikler güzel, (Almanca) seslerdirmeler güzel. Daha bilmece falan görmedim. Yukarda yazdığım sebepten odadaki her şeyi inceledim falan. Ama cidden can sıkıyor. Günde yarım saatten fazla oynanmamalı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mirage said: Mesela boş çekmeceye bakıyorsun "Bu de benim hayatım gibi boş yine ühü ühü" diyor falan. :p) çok emoymuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 çıkmış oyun,indirdim başladım.bakalım şimdilik fena değil gibi ama biraz fazla iç karartıcı hakkaten,bunaltabilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Valla benim bitmek üzere birazdan kurup denicem ama, ilk oynadığım point and click tarzı oyun machinariumdu, müthişti ne diyim yani.Gerek çizimleri gerek sesleri gerek mizahı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 monkey island 3 çok iyidi ya ondan sonra 3d olayına girişmeye çalıştılar sıçtılar içine. 2d çok iyidi ya :( bana böle mi gibi oyun tavsiye edebilir misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Machinarium'dan; General Features: * World: Machinarium world is populated only by robots of various forms and functions. One of the most interesting places in this world is old, rusty and legendary city of Machinarium where the game takes place. * Story: you will have to get rid of wicked robots from the Black Cap Brotherhood and save the head of the city and also your robot-girl friend. * Puzzles: you will be solving many logical puzzles, adventure quests, brain teasers and mini-games. * Graphics: backgrounds and characters are 2D hand-drawn and there is more then one hour of carefully crafted animations. * Music: beautiful original soundtrack was composed and recorded by Floex (Samorost2 OST). * Communication: you won’t find any lengthy boring dialogs in this game, characters talk by comic bubbles with simple animations and symbols. En sondaki maddenin önemini anlıyoruz whispered world ü oynayınca.. "* Communication: you won’t find any lengthy boring dialogs in this game, characters talk by comic bubbles with simple animations and symbols." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 adventure tarihinde machinariumun click radius kadar bezdirici, bayik ve de gereksiz birsey yok. /arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Click radius nedir? Oynamadım da machizımbırtıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Bilmiyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Sadece karakterin dibindeki objelerde etkileşim olup olmadığını görebiliyorsun/tıklayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Oyunun geneli öyle değildi diye hatırlıyorum ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar