Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Queen Of The Damned

arcane

Öne çıkan mesajlar

sonundaki jon davis in söylemediği forsaken berbat..

Filmde bi ses dikkatimi çekti
Jesse konsere giderken ona 200 dolara karaborsa bilet satmaya çalışan bi eleman vardı
ses çok tanıdıktı
bi baktım jonathan davis eahah
sonra emin olmak için orayı bir daha izledim
evet oydu..

kitap nası bilmiyorum ama bu rockstar havası bozmuş olayı
buffy e dönmüş.

filmi izleyince şarkılar daha bi anlam kazandı[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 11 Şubat 2003 02:15 tarihinde demiş ki:
ha bi de ema dan rica etsem de bana verse kitapların isimlerini tam olarak ? bi de ingilizceleri ne kadardır söylese ?

ulan bi film izledik, öss ye 4 kala kitap okumak istedi canım şimdi, olcak iş mi ? :P[hline]fighting for peace is like screwing for virginity

dört diil şekerim, son düzenlemelerle 8 oldu :P
daha yeni görüyorum mesajını, hemen şeyedelim.

interview with the vampire
the vampire lestat
the queen of the damned
the tale of the body thief
memnoch the devil
vampire armand
merrick
blood and gold

ben şu anda blood and gold'u okuyorum, fena diil, güzel güzel gidiyo...

bi serisi daha var anne rice aplamızın, vampirlerden bile güzel sanırım, oradaki kitaplar da şüle:
the witching hour
lasher
taltos

merrick burada da sayılabilir çünkü bu serideki mayfair ailesinden biriyle bizim vampirler bir takım işler çeviriyolar (david ve louise). sıkıcı bir kitap aslında :/

bu arada filmi nihayet ben de seyrettim ve NEFRET ETTİM!!!
eğer kitabı önceden okuyup, en beğendiğim kitaplar arasında ilk sıralara koymasaydım filmi beğenir miydim bilemiyorum ama kitabın en güzel taraflarını öyle bir traşlamışlar ki, sinirimin bozulmasından filmi nerdeyse anlamadım bile (bi de sarhoştum seyrederken ama o ayrı bi konu :P)
Sosyal ağlarda paylaş

berbat bi forsaken o
jon davis inkiyle kıyaslanamaz bile
zaten mümkün değil şarkıyı yapan adamdan iyi söylemesi hele ki bu adam davis gibi aşmış biriyse
tapıyorum kendisine
wannabesiyim :P (öeah arcane)[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Sosyal ağlarda paylaş

filme gelince..
sadece davis bi 10-15 sn oynuyor diye cd ye çekicem yoksa çekmem
olmamış rockstar geyikleri
yapamamışlar
çok buffy style olmuş[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
said:
arcane, 11 February 2003 05:40 tarihinde demiş ki:
Birkez daha tekrarlama gereği duyuyorum:

Jonathan Davis yönetir..
budur.

*! forsaken'ın sözlerine eşlik eder*[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki:
ama ne yazık ki kuralsız bulamadığınız gözlemleniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ema +1 diorum,

film felaket kotuydu ,kitaba sifir sadik kalinmis diyebilirim Ema su anda Blood&Gold'u okumushsun filmde Marius'u oynayan adamin haline ne diosun kitapta sarisin uzun boylu ve mavi gozlu olarak anlatiliodu galiba bunda kisa boylu esmer ve anti-karizma bi adam olmus..

sonra queen of the damned konseptini kapmislar tam oh tam heykel gibi fln derken bi baktim dansoz modunda vampirleri yakan bi kadin oluverdi queen,aaliyahin konusmasi fln iirenc olmush hic uymamis filme.

anne rice bu filmi izleyince yapimcilarin kanini emmemismi merak ediyorum...

malum filmin yapimcilari MTV'i cok kar etmis olan "blade" filmindeki aksiyon olayini filme katmaya calismislar hic olmamis o ozel efektler ne oyle iyyyy

bunlarin yaninda sountrack tek kelime ile super filmin icinde calan queeni gosterdigi yerlerdeki arabic hava falan iyi yakalanmis ama gerisi bos..

aci olan ben gittim bunun dvdsini aldim uhuhuh cok hayal kirikligina ugradim walla,tek guzelligi butun soundtrack sarkilarinin kliplerinin dvdde olmasi isteyenle trade fln ederim msj atin..[hline]Mors certa et hora certa
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
aaliyah bayagi iyi oynuyor. o filmi biraz efektler birazda senaryo oldurmus aslinda. Yoksa lestat da akasha da iyi oynuyordu.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 11 December 2003 19:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...