Sorj Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Oynayan arkadaşlar varmı oynayanlar varsa still multiplayer atalım hiç serverını bulamadım ee nede olsa alman oyunu ama süper bi oyun[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 cok eski oyun cok[signature][hline]A.k.a Solid_Tr SWGC account WinteR_Mage SNN account SolidSNake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 süper oyun süpeerrr warmı sende cd si multi kapışalım?[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 çok güzeldi gerçekten.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Adamların ölümleri süperdi, ben aç bırakıp adamları ölüşlerini izliyordum :)[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 YAA nolursunuz böle konuşmayın ya =) Multide kapışacak eleman lazım 284160266 haydeee haydeee[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 walla cd sı yok ama zaten 80mb filandı :))[signature][hline]A.k.a Solid_Tr SWGC account WinteR_Mage SNN account SolidSNake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Ah anılar...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 290mb[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 genede settlers kadar sevememiştim. Ölüp duruyorlardı[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 bayaa guzel oyundu da oohooo soliterden bile kotu oynardım onu ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 yaaa hatırlattın şimdi bu oyunu bulmam lazım. efsaneydi bu oyun ya oynadığım en güzel oyunlar arasında kesinlikle yıllar önce mp dendeiğimde çok yavaştı ama şu an normaldir herhalde ehe cdsini bulsak da oynasak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Aynen ya delirdim şidmi çok zekli oyundu böle gemiler filan vardı ..[signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ulan narin ne oynardik o oyunu beah :)) oynamak istedim bak simdi[signature][hline]-->Four String Magic<-- [buraya cok karizmatik bi imza girin] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Ben gemilere gelememiştim ama çok ii hatırlarım bi keresinde tutorial bölümü var ya orda dericiyi yapmazsan bitmiyodu. Yapmadım abi derici fln! Bütün haritaya tarlalar fln kurdum, her yerde bi yapı vardı süperdi abi. Hatta ismimi bile yazmıştım taşlarla :)[signature][hline]VATAN SAĞOLSUN! http://www.harbici.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: green_martian, 16 February 2004 09:10 tarihinde demiş ki: ulan narin ne oynardik o oyunu beah :)) oynamak istedim bak simdi Evet abi , ama bazı buglar vardı misal yol tam kapıya gelmiyodu , tam kapıya gelmeyincede o market tarzı yerden bişiler alamıou flan flan.. Ayrıca ada , maden filan keşfettiğinde şirin şirin demoları vardı :)[signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 anno 1602 yle karistiriyo olma?[signature][hline]-->Four String Magic<-- [buraya cok karizmatik bi imza girin] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: green_martian, 16 February 2004 12:45 tarihinde demiş ki: anno 1602 yle karistiriyo olma? Karıştırdım bile lol :)[signature][hline]Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 oyundaki unitlerin uyuzlugundan artık uykum gelirdi çok iyi hatırlıorum herifler komplike yapcaz diye batirmişlar yani gidin stronghold oynayin[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 gittik oynadik donduk bile sen ne diyosun :)[signature][hline]-->Four String Magic<-- [buraya cok karizmatik bi imza girin] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 hehe güzel oyundu 18.(son) bölümde kalmıştım sıkılıp kapadım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Settlersdan cok daha ıyıdı kı oyunda stratejı ogesi (zarp part bına yapmka bayıyo bılıyosun) ordularının ıslerı gorkemı ekonomık duzen ordularını peslemek ıcın harcadıgın yıyıcek sefere cıkan orduların arkasında kosan ıscıler sucuk sarap ekmek ve leather armour. en onemlısı ıse olagan ustu muzıkleırydı ben hayatımda boyle muzık gormedım hele busy vardı bı tane muhtesem sarkıydı. Ama multı baymazmı o oyun ıkı saat yok ev yap kale yap demırcı yap altıncı yap komurcu tarla mıll bakery wınery ohooooo gelemem ben o kadar uzun ıse ama sıngleı cok zevklı. Neyse donıyım battle nete Warcraft benı bekler.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Steam'de $3.49 USD. Alsam mı acaba ya? Alsam oynar mıyım ki? Çok alasım var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 cüce nin 9 sene önce yazdığı yorumu baz alarak oynayabilirsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Bu Gabe'in Allah'ı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar