Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Bir asparagasın anatomisi!.. Şekip Hazar Maç yok, lig yok ... Bugün fırsattan istifade sizleri biraz geriye götürüp, nostalji yapalım istedim... Fener'de Mustafa Denizli dönemiydi. Hoca, alt yapıyla fazla ilgilenmiyor diye sürekli eleştiriliyordu. Tam da o günlerde doğum yerim olan Bursa'nın Yenişehir ilçesinden Mesut'la Tansel ziyaretime geldi. İkisi de çok eski arkadaşımdı. Bende kaldıkları üç gün boyunca yedik, içtik, gezdik, hasret giderdik. Mesut bir ara sordu: - Şekip Hazar, hergün hergün bu haberleri nasıl yapıyorsunuz? - Çok mu merak ediyorsun? - Evet! - Bekle de gör o zaman. Hemen Fenerbahçe muhabirlerinden genç bir delikanlıyı (Çok da severim kendisini) aradım. - Alo, kardeşim. Bursaspor Almanya'dan iki gurbetçi getirmiş. İsimleri Mesut'la Tansel (bizimkiler), Galatasaray da bu çocukların peşindeymiş ama Cemil Turan Bursa'dan kaçırıp Dereağzı'na getirmiş. Bilgin olsun. - Yapma ya! Abi çok teşekkür ederim, çok sağol valla. - Ayıpsın kardeşim önemli değil. Mesut'la Tansel ağızları bir karış açık: - Yahu sen ne yaptın? Ne Mesut'u, ne Tansel'i, ne gurbetçisi? - Eee, ne yapalım siz kaşındınız. 10 dakika geçmedi telefonum çaldı. Arayan az önceki genç muhabir: - Abi, haberi doğrulattım. Sayende bugünü de kurtardım. Tekrar teşekkür ederim. - Doğrulattın mı? Kime? - Kime olacak Mustafa Denizli'ye. - Mustafa Denizli mi? Hadi ya! Hımm, peki görüşürüz. Döndüm Mesut'la Tansel'e: - Gördünüz mü Mustafa hocaya doğrulatmış. - Hadi canım sen de! - Valla öyle dedi. Tabii serde gazetecilik var. Mustafa Denizli'yi hemen ben de aradım: - Hocam iyi günler Şekip ben, nasılsınız? - Sağol Şekipcim, sen nasılsın? - İyi valla hocam ne olsun, tırmalıyoruz işte. Bir şey soracaktım, nedir bu iki gurbetçi olayı? - Hah hah haa, Mesut'la Tansel'i soruyorsun... - Evet ta kendileri. - Yanlış yazma Şekip'cim. Biz bu iki çocuğu A takıma değil, alt yapıya aldık. - Nasıl yani, ciddi misin hocam? - Tabii ciddiyim. - Allah Allah! Peki hocam tamam çok teşekkür ederim. Haber ertesi gün benimki hariç, birçok baba gazetede ve spor gazetelerinde çıktı. Hepsini toplayıp evlerinde çerçeveleten Mesut'la Tansel de, haberlerin nasıl yazıldığını bir güzel öğrenmiş oldu. Haa, Mustafa Denizli neden mi böyle söyledi? Dedim ya hani; hoca o günlerde alt yapıyla ilgilenmiyor diye eleştiriliyordu. Tüm Fenerbahçe muhabirleri benden önce hücum edip Mesut'la Tansel'i sorunca, "Hımm, haber doğru ki; bunların hepsi aynı anda aynı isimleri soruyor. En iyisi 'Haberim var' diyeyim de yine Fransız sanmasınlar" diye düşündü. O yüzden de bana "Evet evet, Mesut'la Tansel'i aldık ama alt yapıya" dedi. Canım hocam yaa, seni de çok seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 o tarihlerde gazetede çıkan haber; http://www.yenisafak.com.tr/arsiv/2001/eylul/06/s5.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Sadece lol diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Ahaha çok iyiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 oheaaeaeha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 üşenmedim milliyet haberini buldum http://www.milliyet.com.tr/2001/09/06/spor/spo02.html metin şöyle said: Gurbetçi savaşı FENERBAHÇE altyapısı, Bursaspor’un denemek için getirdiği iki gurbetçi; Shalkeli Mesut ve Leverkusenli Tansel’i kaçırdı. Sarı - Lacivertli yöneticiler Galatasaray’ın da yakından ilgilendiği iki futbolcuyu gizlerken, transferlerin durumu önümüzdeki günlerden kesinleşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 hahahaha süpermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ahaha harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 mükemmeldi yaaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 iyiymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Yakışır quality törkish medyama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 mustafa denizli işte başka ne beklenirki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Oğlum çok yeteneklisin, sana kartımı veriyim beni ara olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ahaha sabah sabah nedir bu :) medya da aç işte aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 @dasaaa sayfa bulunamadı diyo:P haber süper yalnız eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 valla dicek bişi yok harbi dehşet bişi olmuş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Gazetecilik bu işte xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 maelstrom said: @dasaaa sayfa bulunamadı diyo:P haber süper yalnız eheh OHA! 6eylül'ün falan tüm gazetesini silmiş adamlar galiba. arşivden göremiyorum ben de ahahehehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 said: Gurbetçi savaşı FENERBAHÇE altyapısı, Bursaspor’un denemek için getirdiği iki gurbetçi; Shalkeli Mesut ve Leverkusenli Tansel’i kaçırdı. Sarı - Lacivertli yöneticiler Galatasaray’ın da yakından ilgilendiği iki futbolcuyu gizlerken, transferlerin durumu önümüzdeki günlerden kesinleşecek. yalnız arkadaş iyi sallamış, Schalkeli Mesut diye biri gerçekten vardı, (Mesut Özil) daha sonra Werder Bremen'e transfer oldu. Şu anda 20 yaşında falan olması lazım. Yani o dönemlerde de altyapılık adamdı. Ki gerçekten transfer edilmiş olsa bugün Fenerbahçe ve Türk futbolunun elinde önemli bir silah olacaktı. Kendisi Alman 21 yaş altı milli takımının yıldızı, dilerim ki A milli olmadan kendisini çağırırlar yoksa çok yazık olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 dur bi daha link gitmeden resmini koyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 LoL ne farkettim sevilmeyen Cihan Oskay'ın lokantasını açmaya Aziz Yıldırım gidiyormuş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 abi mükemmel ya aahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 EPIC FAIL Barca'dan giden gidene... Ronoldinho, 25 milyon avro karşısında İtalyan ekibi Milan'a giderken, Eto'o'nun da bugün Kuruvçi takımıyla sözleşme imzalamak için Özbekistan'a geleceği bildirildi. İspanya'nın FC Barcelona kulübünde 5 sezon forma giyen Brezilyalı futbolcu Ronaldinho, değerinin yarısı olarak gösterilen 25 milyon Avro bonservis karşılığında İtalya'nın Milan takımına transfer oldu. Milan 21 milyon Avro peşin gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne kalmaları halinde 4 milyon Avro ödemek şartıyla 25 Avroluk bonservis ücreti ile Barcelona'yı ikna ederken, Ronaldinho'nun da alacağından yüzde 15 fedakarlık etmesinin transferde etkili olduğu bildirildi. Özbekistan'ın Kuruvçi kulübü ile anlaşan Barcelona- nın diğer yıldızı Kamerunlu Samuel Eto'o, bugün Özbekistan'a gelecek. Tatilini geçirdiği ABD'den gelecek olan Samuel Eto'o'yu büyük bir taraftar grubunun karşılaşaması bekleniyor. Kamerunlu oyuncunun Özbek kulübüne kaç paraya ve kaç yıllığını imza atacağı sır gibi saklanıyor. Yeni Şafak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 cidden müthişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar