Sotto Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Fildişine karşı oynamak kolay değil yaw,oküz gibi 11 tane zenci "aurhauhraha" diye koşturuyorlar,beraberlik iyidir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 foruma yazıldı mı bilmiyorum ama. fransa arj maçı ntvspor'da (ilkyarı bitti) ispanya ingiltere saat 23de trt1'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 uhh bilseydim izlerdim arjantin maçını :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 messinin karşısında ki takım bi kişi fazla oynasın lan yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 o değilde robinho italyaya ne gol atmış öyle be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 şimdi herkes aynı tarihlerde oynuo dunya kupası hazırlık maclarını. bole bi tarih falan mı war acaba takımlar için. hani su tarihte hazırlık maçı yapılıcak falan gibi ? nerdeyse butun takımların aynı tarihte hazırlık maçı yapması garip geldi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 belli tarihlerde oynuyabiliyorlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar