Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Muhammet Bilgiç wrote at 5:36pm yesterday face ye gırıon da msn e nıe hıc gırmıon sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 hadi iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ahah süper bu da benden dsf: Gurbuz Cimen Metal müzik dinlemioyorsan hayat damarlarından biri kopmuş demektir. O yüzden metalime dokunma sakın!!! 10 hours ago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 benim hiç öle renkli arkadaşlarım yok feysbukta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 6528346583 arkadasin olursa arasindan cıkar elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 toPİÇ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 illa arkadaşın mı olması lazım? bu arkadaşımın fotoğrafında gördüğüm yorum. ayrıca niye kendimi savunduğumu anlamadım şu an asd. uykum geldi sanırım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ehueue bana da 93lü kız mesaj atmış seninle ilkokul arkadaşıydık biz hatırlıo musun diye zamanında yapsaydım çocuğumla bitirirdin ilkokulu die de msj attım çocukla çocuk oldum 93lü ark selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Ferrero said: illa arkadaşın mı olması lazım? bu arkadaşımın fotoğrafında gördüğüm yorum. ayrıca niye kendimi savunduğumu anlamadım şu an asd. uykum geldi sanırım sdf. nie çıkışiosun bana şimdi!? Kalbimi kırdın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ASD :( kırmak istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ha bana da kızın teki durup duruken "sen kimsin?" die mesaj atmıştı. ne listemdeydi ne de friend request yolladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 HAHAH merak etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ben yatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 benim eklemediğim birisi de benim friend request'imi kabul etti. arkadaşız şuan bişiler sormaya korkuyorum hacklicek beni diye. görmemiş gibi davranıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar