Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 paticigi gectim normal yataga gidip uyuyabilme imkanına sahipken. "bi aciim bilgisayarı" hatasına düşmek iğrenç bi olay. ordan artık gez dolaş en az 3 saatin var net bilgisayar başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 BoaCh said: efsane olurmu olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bi de evet kalkıp hemen bi diş fırçalaman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Xelee said: paticigi gectim normal yataga gidip uyuyabilme imkanına sahipken. "bi aciim bilgisayarı" hatasına düşmek iğrenç bi olay. ordan artık gez dolaş en az 3 saatin var net bilgisayar başında. sen sus, sen gittin gecenin bi saatinde 6 pack yedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Hani yatakta sevgilim varken uyusam da rahat edemem ki. Deli uyurum ben tekmelerim etrafı kız sakatlanır valla :D @Boach: Yok ya niye efsane olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 arkadaş sevgili halden anlayacak osuramıyorsan yanında ondan sevgili olmaz hatta kapışıcaksınız bilşe sevgfili dediğin bu olmalıdır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mortis said: ya bu saatlerde keyiflenio ama paticik karambol olmuo az ve öz, daha sıcak ^_^ sıcak saatler hotline asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 burtonesk said: BoaCh said: efsane olurmu olmaz. tüh ulan...yanında yatıcak sewgili bende alabilirim pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Xelee said: paticigi gectim normal yataga gidip uyuyabilme imkanına sahipken. "bi aciim bilgisayarı" hatasına düşmek iğrenç bi olay. ordan artık gez dolaş en az 3 saatin var net bilgisayar başında. Bi de bana sor. Evden 4te çıkarken açık bıraktım gelirim yakında nede olsa diye 11 buçukta döndüm e açık tabi, paticik açıktı hem de direk. Bi refresh çaktım başladım muhabbete, sonra yat bakalım yatabiliyo musun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mortis said: Xelee said: paticigi gectim normal yataga gidip uyuyabilme imkanına sahipken. "bi aciim bilgisayarı" hatasına düşmek iğrenç bi olay. ordan artık gez dolaş en az 3 saatin var net bilgisayar başında. sen sus, sen gittin gecenin bi saatinde 6 pack yedin. 6-packimi de yerim diet kolamı da icerim. ordan kurtarıorum zaten. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 abi topic efsane olsun şuan uyuyanlar sabah OF NASI KAÇırırım desin istiorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 nileppezdel said: Xelee said: paticigi gectim normal yataga gidip uyuyabilme imkanına sahipken. "bi aciim bilgisayarı" hatasına düşmek iğrenç bi olay. ordan artık gez dolaş en az 3 saatin var net bilgisayar başında. Bi de bana sor. Evden 4te çıkarken açık bıraktım gelirim yakında nede olsa diye 11 buçukta döndüm e açık tabi, paticik açıktı hem de direk. Bi refresh çaktım başladım muhabbete, sonra yat bakalım yatabiliyo musun :D çok sosyalim diosn yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Yani evet öyle de deiyebilirim boach :D Bu gece 2 haftadır ilk boş gecem olcaktı arayıp çağırdılar gittim. Tatile gidemedim diye üzülmüyorum ya İstanbul'da arkadaşlarla takılmak tatile çakar bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 nileppezdel said: Yani evet öyle de deiyebilirim boach :D Bu gece 2 haftadır ilk boş gecem olcaktı arayıp çağırdılar gittim. Tatile gidemedim diye üzülmüyorum ya İstanbul'da arkadaşlarla takılmak tatile çakar bence :D istanbulda arkadaş kalmayınca görürüm seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Gidenler de dönecek ki öss açıklanıyo :D Dönsünler zaten özledim biraz da onlara takılırım, sonra tatile çıkıcam bi 4 gün sonra tercih olayları koşturmaca gidiyo hayatım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bLackcha0s said: arkadaş sevgili halden anlayacak osuramıyorsan yanında ondan sevgili olmaz hatta kapışıcaksınız bilşe sevgfili dediğin bu olmalıdır! ben kapışırım da o daha buna hazır değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 öss açıklanıo zuhahah ne yusuf yusuftur millet yazıkk lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ne zaman açıklancak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 zevkli zamanlar lan böle üniye başliosun yeni bi heyecan . ne güzel :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 oks açıklanıyo bugün 10'da 4. girişim odtü bilgisayar olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ben bi de susadım... mutfaa gitmeye useniyourm yatain icinden cıkıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Ben yusuf değilim ya ne bok yediğim belli zaten sdfsdf :D Cumartesi açıklanıyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 yanlız nilep gittigi anda burda çok eglenicez biz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Ben gidince çok eğlenirsiniz diye korkuyorum ondan yatamıyorum işte of :( (:P) O değil de yarın 11-15 arasında sahilyoluna çıkmayın bu uykusuz halimle direksiyon dersi alıyor olacağım muhtemelen orada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 sen gidince karılar kızlar akıcak buraya entarileri giyip post atıcaz alkolün dibine vurucaz seni beklioruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar