Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 paticigi gectim normal yataga gidip uyuyabilme imkanına sahipken. "bi aciim bilgisayarı" hatasına düşmek iğrenç bi olay. ordan artık gez dolaş en az 3 saatin var net bilgisayar başında.
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 BoaCh said: efsane olurmu olmaz.
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bi de evet kalkıp hemen bi diş fırçalaman lazım
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Xelee said: paticigi gectim normal yataga gidip uyuyabilme imkanına sahipken. "bi aciim bilgisayarı" hatasına düşmek iğrenç bi olay. ordan artık gez dolaş en az 3 saatin var net bilgisayar başında. sen sus, sen gittin gecenin bi saatinde 6 pack yedin.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Hani yatakta sevgilim varken uyusam da rahat edemem ki. Deli uyurum ben tekmelerim etrafı kız sakatlanır valla :D @Boach: Yok ya niye efsane olsun :)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 arkadaş sevgili halden anlayacak osuramıyorsan yanında ondan sevgili olmaz hatta kapışıcaksınız bilşe sevgfili dediğin bu olmalıdır!
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mortis said: ya bu saatlerde keyiflenio ama paticik karambol olmuo az ve öz, daha sıcak ^_^ sıcak saatler hotline asdfasdf
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 burtonesk said: BoaCh said: efsane olurmu olmaz. tüh ulan...yanında yatıcak sewgili bende alabilirim pls
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Xelee said: paticigi gectim normal yataga gidip uyuyabilme imkanına sahipken. "bi aciim bilgisayarı" hatasına düşmek iğrenç bi olay. ordan artık gez dolaş en az 3 saatin var net bilgisayar başında. Bi de bana sor. Evden 4te çıkarken açık bıraktım gelirim yakında nede olsa diye 11 buçukta döndüm e açık tabi, paticik açıktı hem de direk. Bi refresh çaktım başladım muhabbete, sonra yat bakalım yatabiliyo musun :D
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mortis said: Xelee said: paticigi gectim normal yataga gidip uyuyabilme imkanına sahipken. "bi aciim bilgisayarı" hatasına düşmek iğrenç bi olay. ordan artık gez dolaş en az 3 saatin var net bilgisayar başında. sen sus, sen gittin gecenin bi saatinde 6 pack yedin. 6-packimi de yerim diet kolamı da icerim. ordan kurtarıorum zaten. :P
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 abi topic efsane olsun şuan uyuyanlar sabah OF NASI KAÇırırım desin istiorm :D
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 nileppezdel said: Xelee said: paticigi gectim normal yataga gidip uyuyabilme imkanına sahipken. "bi aciim bilgisayarı" hatasına düşmek iğrenç bi olay. ordan artık gez dolaş en az 3 saatin var net bilgisayar başında. Bi de bana sor. Evden 4te çıkarken açık bıraktım gelirim yakında nede olsa diye 11 buçukta döndüm e açık tabi, paticik açıktı hem de direk. Bi refresh çaktım başladım muhabbete, sonra yat bakalım yatabiliyo musun :D çok sosyalim diosn yani :D
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Yani evet öyle de deiyebilirim boach :D Bu gece 2 haftadır ilk boş gecem olcaktı arayıp çağırdılar gittim. Tatile gidemedim diye üzülmüyorum ya İstanbul'da arkadaşlarla takılmak tatile çakar bence :D
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 nileppezdel said: Yani evet öyle de deiyebilirim boach :D Bu gece 2 haftadır ilk boş gecem olcaktı arayıp çağırdılar gittim. Tatile gidemedim diye üzülmüyorum ya İstanbul'da arkadaşlarla takılmak tatile çakar bence :D istanbulda arkadaş kalmayınca görürüm seni :D
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Gidenler de dönecek ki öss açıklanıyo :D Dönsünler zaten özledim biraz da onlara takılırım, sonra tatile çıkıcam bi 4 gün sonra tercih olayları koşturmaca gidiyo hayatım :S
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bLackcha0s said: arkadaş sevgili halden anlayacak osuramıyorsan yanında ondan sevgili olmaz hatta kapışıcaksınız bilşe sevgfili dediğin bu olmalıdır! ben kapışırım da o daha buna hazır değil
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 öss açıklanıo zuhahah ne yusuf yusuftur millet yazıkk lan
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 zevkli zamanlar lan böle üniye başliosun yeni bi heyecan . ne güzel :/
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 oks açıklanıyo bugün 10'da 4. girişim odtü bilgisayar olur gibi
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ben bi de susadım... mutfaa gitmeye useniyourm yatain icinden cıkıp
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Ben yusuf değilim ya ne bok yediğim belli zaten sdfsdf :D Cumartesi açıklanıyo işte.
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 yanlız nilep gittigi anda burda çok eglenicez biz di mi?
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Ben gidince çok eğlenirsiniz diye korkuyorum ondan yatamıyorum işte of :( (:P) O değil de yarın 11-15 arasında sahilyoluna çıkmayın bu uykusuz halimle direksiyon dersi alıyor olacağım muhtemelen orada :D
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 sen gidince karılar kızlar akıcak buraya entarileri giyip post atıcaz alkolün dibine vurucaz seni beklioruz
Öne çıkan mesajlar