Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yatamamak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
paticigi gectim normal yataga gidip uyuyabilme imkanına sahipken. "bi aciim bilgisayarı" hatasına düşmek iğrenç bi olay. ordan artık gez dolaş en az 3 saatin var net bilgisayar başında.
Mesaj tarihi:
Xelee said:
paticigi gectim normal yataga gidip uyuyabilme imkanına sahipken. "bi aciim bilgisayarı" hatasına düşmek iğrenç bi olay. ordan artık gez dolaş en az 3 saatin var net bilgisayar başında.

sen sus, sen gittin gecenin bi saatinde 6 pack yedin.
Mesaj tarihi:
Xelee said:

Bi de bana sor. Evden 4te çıkarken açık bıraktım gelirim yakında nede olsa diye 11 buçukta döndüm e açık tabi, paticik açıktı hem de direk. Bi refresh çaktım başladım muhabbete, sonra yat bakalım yatabiliyo musun :D
Mesaj tarihi:
Mortis said:
Xelee said:

sen sus, sen gittin gecenin bi saatinde 6 pack yedin.

6-packimi de yerim diet kolamı da icerim. ordan kurtarıorum zaten. :P
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Xelee said:

Bi de bana sor. Evden 4te çıkarken açık bıraktım gelirim yakında nede olsa diye 11 buçukta döndüm e açık tabi, paticik açıktı hem de direk. Bi refresh çaktım başladım muhabbete, sonra yat bakalım yatabiliyo musun :D

çok sosyalim diosn yani :D
Mesaj tarihi:
Yani evet öyle de deiyebilirim boach :D

Bu gece 2 haftadır ilk boş gecem olcaktı arayıp çağırdılar gittim. Tatile gidemedim diye üzülmüyorum ya İstanbul'da arkadaşlarla takılmak tatile çakar bence :D
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Yani evet öyle de deiyebilirim boach :D

Bu gece 2 haftadır ilk boş gecem olcaktı arayıp çağırdılar gittim. Tatile gidemedim diye üzülmüyorum ya İstanbul'da arkadaşlarla takılmak tatile çakar bence :D

istanbulda arkadaş kalmayınca görürüm seni :D
Mesaj tarihi:
bLackcha0s said:
arkadaş sevgili halden anlayacak osuramıyorsan yanında ondan sevgili olmaz

hatta kapışıcaksınız bilşe sevgfili dediğin bu olmalıdır!

ben kapışırım da o daha buna hazır değil
Mesaj tarihi:
Ben gidince çok eğlenirsiniz diye korkuyorum ondan yatamıyorum işte of :(

(:P)

O değil de yarın 11-15 arasında sahilyoluna çıkmayın bu uykusuz halimle direksiyon dersi alıyor olacağım muhtemelen orada :D
  • Yeni Oluştur...