Dolis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Arkadaşlar eski açtığımız konulara nerden ulaşabiliriz?
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 arama yaparak? yani yazar bolumune adını yazarsın ararsın cıkar sayfa sayfa
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu hatırlıyosan arat, hatırlamıyosan nikine tıkla profilini görüp tüm mesajlar de kaç tane mesajın varsa o kadar mesajın arasından bak bul işte açtığın konuya attığın mesajı. Konuyu da bulmuş olursun tabi haliyle :D
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 İçeriğini biliyorsan arama özelliğini dene. Bir de "konuları aramayın, gerektiğinde onlar sizi bulur" geyiği vardı...
Dolis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 forum ben girmeyeli epey bi hızlanmış yaw :D şaşırdım teşekkürler
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 o diil de bu cezalar tam olarak nedir onları bilmiyorum ben. ban, yorumge dısı bu ikisi mi var sadece ikisi aynı sey mi nedir ne diildr
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Bölümden uzaklaştırma veya bölümden tamamen ban var. Bu okuyamama ve yazamama veya sadece yazamama olarak değişir. Bir de forumdan ban var. Forumdan uzaklaştırılsan da temelli ban yesen de açılana kadar "yörünge dışı" yazar imzanın altında. Doğru bilmiyorsam da fail olduysam affola :D
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Biriniz doğumgünümden bi gümn önce diğeri de iki gün sonra üye olmuş patiye. Harika bi anlatım bozukluğu yaptım evet alkol işte :) Benden önce üye olmuşsunuz yahu bilmeniz gerekirdi..
Öne çıkan mesajlar