Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Victorae - Battlescar PVP

Cassander

Öne çıkan mesajlar

Turk tabanli eglence bazli guild :P Battlescar PVP serverindayiz. 3 kişi başladigimiz guildimiz 18 20 kişiye ulaşti. 24 olunca şehir yapmamiz da garanti gibi. architecht arkadaş hazir sayilir :) guild e girmek isteyen arkadaşlar Hallthor, Thongar, Arshill yada Peristedion la baglantiya geçsinler :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Arkadaşlar yukarıdaki mesajimdan da anlaşilacaği gibi Battlescar daki diğer türk arkadaşlarımızla tanıştık. Ottoman Empire guildi, Victorae'ya katildi. Ve Victorae guildi şuanda Battlescar PVP serverinin en büyük ve tek türk guildidir. Dün gece en son 40 üye vardı ki bu üyelerin 35 hergün aktif olan oyuncular. Şehirde Tier1 yapıların hepsi tamamlandı, şehrin ve guildin bir çok avantajını görebiliyoruz. Maden mesela. Silver lazim diyelim gidiyorum Silver madene dalan oluyor yada %10 küsür ne zaman gitsem fakat guild cityden geçiyorum ve farkli bir instance da gidiyorum madenlere hepsi %100 ister craft quest yap ister sat. Müthiş bir ayricalik. Guildin tamami türk devamli sohbet muhabbet ayrica çoğunluk ventriloda party party odalarda hızlı hızlı lvl kasmanin keyfini çikartiyor.
Diyeceğim şu ki.
BATTLESCAR'daysan GEL beraber oynayalım.
Guilde girmek için officerlara yada banada mesaj atabilirsiniz.

Ben Componeros
Saygilar efenim o/
Sosyal ağlarda paylaş

Guild şehri tier 1 oldu sadece dış duvarlar kaldi :)

Guild forumu = http://victorae.freephpbb3.com/

Üye olmak isteyen arkadaşlar

Amulius, Aquillius, Thongar, Bedwyr, Arshill, Componeros Ve Laeith e başvurabilir tell yollayabilirler. Yada buradan karakter adınızı yazarsanız biz size ulaşabiliriz :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Battlescarin en büyük türk guildi Victorae oyuncu alımına her ırk ve classdan devam etmekte. Guilde girebilmek için türk olmanız yeterli. Guildde yabancı olmayışı ve vent kullanımımız guildin en büyük avantajı. Leveliniz ne olursa olsun bize katılabilirsiniz. Guilde girmek için herhangi Victorae üyesine(80+ member), Officerlara(Amulius, Aquillius, Thongar, Bedwyr, Arshill, Peristedion) yada bana(Evily) ulaşabilirsiniz.

Age of Conan'nın en kanlı serverının, en kanlı guildi.. Victorae. Herkez bir, biz tek.. 2 avans 3 te biter.
Sosyal ağlarda paylaş

Avatarin güzel bir guild olduğu kesin birşey ama türk guildi olmadiği kesin :) Battlescarin en büyük türk guildi Victorae'dır. Servera sonradan katılan Sultansda Battlescarin güçlü guildlerinden biridir. Avatardaki yabancı sayısı türk sayısından fazladır ve en son görüştüğümde guilddeki türkleri attiklarini ve guilde türk almama kararı aldıklarını söylemişlerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

ya guilddeki türkler sorun çikartiyor demişlerdi bana. kendi kararlari tabi saygı duymak gerek. fakat biz türkleri aliyoruz sadece guilde sebebide ırkçı olduğumuz için değil bu oyunda beraber oynuyorsanız iletişim çok önemli ve herkez mükemmel bir ingilizce sahibi değil bu bizim içinde geçerli gelicek olan örneğin norveçli, fransız içinde geçerli. biz en iyi bildiğimiz dili tercih ettik :) ventte de kabus yaşamak istemedik
Sosyal ağlarda paylaş

Bahsettiği gibi Türk sayısı azınlıkta.. Bunun sebebi üst düzey ingilizce ventriloda konuşabilip anlıyabilicek Türk sayısı az olduğundan kaynaklanıyor herkesin bildiği gibi Türk guildi olarak başladık fakat zaman gectikce yeterli oyuncu sayısı olmayışı olan oyuncuların fazla efektif olmayışlarından dolayı uluslararası guild pozisyonuna geciş yapma gereği duyduk. Türk almama kararı konusuna gelince bu sadece 18 altı , ingilizce bilmeyen ve knighttan kacma tipler için gecerli bir durumdu. Avatara başvurup kabul görmeyen her Türk arkadaşımızı ben seve seve Victorae yolluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

odiflame said:
selamlar ben ve arkadaşım belki pve serverı bırakıp pvp servera başlamayı düşünüyoruz.guildinizde bize yer var mı? hangi classlara ihtiyacınız var? tank ve healer olsak bizi guildinize alırmısınız? pvp serverda ilerlemek casual oynayan bizler için zor mu? yardımcı olursanız sevinirim.

Tabiki yer var =) hiç sorun olmaz odi. Tank ve healer gelirseniz iyi olur ama öyle bir zorunluluk yok. Şuan için Raid takimi kurmak için healer sıkıntısı çekiyoruz. Yeterli sayida tankimiz olacak sanirim ama bir fazla tank göz çıkartmaz =) İsmini verdigim kişilere mesaj atarsaniz guilde aliriz.

PvP serverindaki oynanişa gelirsek. Tabiki burda belli yerlerde karakterlerinin nekadar "uber" oldugunu göstermeye çalişan low levelli bazilari quest veren veya traderla konuşan karakterleri gankleyebiliyorlar. Bunun dışında, can sıkıntısından Tesso, Bubshur gibi yerlere gelen level 80 lerede rastlamak mümkün =) ama genel olarak, sadece level almaya odaklanan kişiler rahatlikla level alabilirler. Sadece biraz daha dikkatli oynamak gerekiyor. Instance degiştirerek de bu belalardan kurtulmak mümkün :)
Sosyal ağlarda paylaş

odiflame said:
juliuscuğum nasılsın :) sizin aranızda wowcu çok mu? öyle oyundan sıkıldık wow a geçiyoruz diye 50 kişi birden ayrılmasında end game istiyorum ben.

heh :) yok "backbone" guild wars tayfasi :) geri kalan arkadaşlarda gayet makul diyebilirim :) wow oynamişlar ama oyundan gayet memnunlar gelince görürsünüz ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...