shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 dım daha hızlı calıştı pc sanki aboww.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bi keresinde kasa yanken çalışmayıp dikken çalışan bi bilgisayar düşmüştü elime. cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bende şimdi kaldırıp yan yatırdım yatırırken acıdı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 hakikaten daha hızlı çalışıyomu? öyleyse benim pcnin yatmaya ihtiyacı var kaplumbağalaştı formatla diye yalvarıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 benimkide yanken çalışmıyor illa dik olcak .. kasam normal çalışıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Drall said: hakikaten daha hızlı çalışıyomu? öyleyse benim pcnin yatmaya ihtiyacı var kaplumbağalaştı formatla diye yalvarıyo :( bende ilk başlarda "hadi lan daha neler" dedim ama ciddi bi hızlanma olduX( heyt ama fan acayip sesler cıkarmaya başladı "beni düzeltt laann" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 laptop varsa nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Alcadras said: laptop varsa nolcak? amuda kalkıp dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 kafayı yan yatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 kafayı gövdeden ayrı nası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Bayıra karşı yatır beni, tırmala beni kaşı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 konu amacından sapmıştır.. kilit!! konunun amacı ne lan kilitlenmiyoX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bu arada pc kasası dimi ? yazar kasa falan olabilir diye düşündüm bi an için . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 kosper az kaldı havalara uçacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar