Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Letonyalı aşmış kavramsal sanat ustası. Buradan tüm çalışmaları görülebilir. Misha Gordin http://bsimple.com/shout2.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Kendimi zorladım, alaycılığımı bi kenara bıraktım. Ve soruyorum. Bu resim ne anlatıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Ondan önce, kavramsal sanat nedir, amacı nedir onu anlamak gerek. Hoş onu bildikten sonra yorumlaması falan o da yetmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 abi allah aşkına yeter ya. vallaha kendimi öküz gibi hissediyorum. kavramsal sanat ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 En ayrıntılı bilgi Vikipedi Radikal'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 benim anladığım burda. yerden çıkıyo adam, toprağın altından. 67 yazıyor. gözler bağlı, havadada new age kokusu var. ninja turtleslar 67 nesil sonra dünyayı evirimleşip kel insan olarak ele geçirecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Kavramsal sanat nası olabilir acaba? Böyle kavramlar üzerinden sanat. Cisimlerin insan zihnindeki yansıması Of beynim kısadevre yaptı. Ne lan bu. Al sana sanat işte en güzelinden. http://www.hizliresim.com/2008/5/4/443.jpg ben resmi bulana kadar adam yazmış bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Girin bakın siteye, çok ilginç çalışmalar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 axedice said: Kavramsal sanat nası olabilir acaba? Böyle kavramlar üzerinden sanat. Cisimlerin insan zihnindeki yansıması Of beynim kısadevre yaptı. Ne lan bu. Al sana sanat işte en güzelinden. http://www.hizliresim.com/2008/5/4/443.jpg ben resmi bulana kadar adam yazmış bile. ahahahahahaah koptum ya hahauhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 sdfsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 O değil de, şu nedir? http://photos-h.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v164/185/83/734988924/n734988924_387719_3406.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 krem rengi zemin üzerine siyah ve kırmızı değişik boyutlarda kareler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Cidden onun mantıksal bir açıklamasını istiyorum. Nasıl bir anlam çıkarılabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 hangisi düz hangisi yamuk bilemeyiz. yeterli bilgimiz yok. algılar filan. yetemem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 asıl bu ne? Ad Reinhardt'ınmış (monolog): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 abi bundan gene bi anlam çıkarılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ismini görünce öyle diyosun ama di mi? ismini görmeden önce pek bişey diyemedim ben de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ilk resimdeki göz bandı illidan lootu ben onu anladım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Dynun said: ilk resimdeki göz bandı illidan lootu ben onu anladım. :P Nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 eheh http://upload.wowhead.com/images/screenshots/resized/28676.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ADSASDSADS ne bekliyodum ne çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 abi çok merak ettim ne bekliyodun? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 abi ne bileyim, illidan loot nedir ne değildir. bu da hoş bu arada. http://photos-924.ll.facebook.com/photos-ll-snc1/v260/185/83/734988924/n734988924_710504_3218.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Shadows adlı portfolyoya baktım.Gercekten cok guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Ben özellikle yöneylem derslerinde çok sıkılıp defterime bir yandan dersi dinleyip bir yandan da birşeyler çizerim, hiç bir mantığa oturtmadığım gelişi güzel, kafamı rahatlatan şeyler işte neyse, sonra yanımdaki başlar "abi bu şey di mi?", öteki yanımdaki de salça olur; "bu kafanın iki yanına kanat çizmişin şimdi bu şeyi anlatıyor" , sonra sesten etkilenen arkadaki arkadaş atlar; "herşeyi köşeli çizmişsin bunlar niye oval böyle?" , ovalden etkilenen ve 5 erkekle beraber öğrenci evinde kalan eleman da çaprazdan sokulur; "oha meme!" , meme lafını duyan öndeki kız döner; "off cır cır not istiyceksiniz sonra finalde susun az kaçırıyorum..." , sonra üç beş kişi kızla dalga geçer, biri yavşar... Aradan da hocanın sesi duyulur. "...şimdi kurbağa üç milyonuncuya 5 numaralı nilüfere zıpladığına göre üç milyon birinci zıplayışını hangi yaprağa yapacaktır?" Bence kavramsal sanat böyle birşey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar