cicibebe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 -007- said: Ya genetiğin Hz. Adem ve Hz. Havva'dan itibaren çaprazlama mantıkla nasıl başlatıldığı detaylı olarak yazarken nasıl "Kuran enseste karşı değil" ya da "Kuran yabancıya gitmeyin diyor" tarzı laf edebiliyorsunuz ki? dünya nüfusunun iki insandan türemesi mümkün değil ama hadi buna inananların dilinden konuşayım. 2 kişinin 6 milyar kişi olması için anne-oğul baba-kız grup sekslerinin yapılması gerek. etik olarak yanlışlığını geçtim biyolojik olarak da yanlış zira tüm insanların alt beyinleri onlara 1. dereceden akrabalarla cinsel ilişkiye girmeyi yasaklar, buna karşı gelen sapık demektir. bir diğer biyolojik engel ise babası ile annesi 1. dereceden akraba olan bir birey çok büyük ihtimalle sakat doğar, hadi biri sağlıklı doğdu ikincisi sağlıklı doğdu diyelim, 6 milyarı da sağlıklı doğmaz çaprazlaması maprazlaması yok bunun adam kızını mikiyor işte.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 6 milyar insan da zaten geçen seneki ensestlerden geldi. 3 milyar insan 4 milyar insan sevişti. 2 milyar insan doğru filan. biyoloji böyle bişey mi yani.
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 mani said: ironiden anlamanız için bir insanı tanımanız gerekir yada bire bir karşılıklı yüz yüze konuşmanız gerekir. her 2 side internet aracılığıyla yada forum aracılığıyla zor ve imkansıza yakın olduğundan bundan dem vurmak garip oluyor. madem ironi yapıyorsun yazdığın yazıyla belirtmenin bir yolunu bul. Her 6 kişiden 1'i ironiden çakmıyorsa benim kabahatim değil. Birazcık kafasını çalıştıran anlıyor.
cicibebe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 fede said: 6 milyar insan da zaten geçen seneki ensestlerden geldi. 3 milyar insan 4 milyar insan sevişti. 2 milyar insan doğru filan. biyoloji böyle bişey mi yani. he?
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ben fazlasına yetemem /summon ardeth
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 cicibebe said: -007- said: Ya genetiğin Hz. Adem ve Hz. Havva'dan itibaren çaprazlama mantıkla nasıl başlatıldığı detaylı olarak yazarken nasıl "Kuran enseste karşı değil" ya da "Kuran yabancıya gitmeyin diyor" tarzı laf edebiliyorsunuz ki? dünya nüfusunun iki insandan türemesi mümkün değil ama hadi buna inananların dilinden konuşayım. 2 kişinin 6 milyar kişi olması için anne-oğul baba-kız grup sekslerinin yapılması gerek. etik olarak yanlışlığını geçtim biyolojik olarak da yanlış zira tüm insanların alt beyinleri onlara 1. dereceden akrabalarla cinsel ilişkiye girmeyi yasaklar, buna karşı gelen sapık demektir. bir diğer biyolojik engel ise babası ile annesi 1. dereceden akraba olan bir birey çok büyük ihtimalle sakat doğar, hadi biri sağlıklı doğdu ikincisi sağlıklı doğdu diyelim, 6 milyarı da sağlıklı doğmaz çaprazlaması maprazlaması yok bunun adam kızını mikiyor işte. Bilmeden sallamışsın. Şimdi olaya 2 açıdan bakıcaz, birincisi biyolojide yaşamın temellerine bakılırken yapılan hücre temelinde bakış açısı: Bir ortamda çoğalma hayat üreme olması için aile içi üreme başlangıçta şarttır. Şimdi dini açıdan bakıcaz: Kuran'dan tam ifadeyi arıyorum, bulursam en kısa sürede göndericem ama ondan önce farklı kaynaklardan OLMUŞ olayın özetini gönderiyorum: "İnsanlar Hz. Âdem’le Hz. Havva’dan doğarak çoğalmışlardır. Hz. Havva hep ikiz doğum yapıyordu. Bunlardan birisi erkek, diğeri de kızdı. Hz. Âdem, aynı anda doğan ikizleri, bir önce veya bir sonra doğan ikizlerle evlendiriyordu. İkizlerin birbirleriyle evlenmesi yasaktı. Yeryüzünde işlenen ilk cinayet olan Kabil’in Habil’i (erkek kardeşler) öldürmesi, kendi ikizi olan kız kardeşiyle evlenmek istemesi üzerine gelişen olayların bir sonucu oldu." Tıbbi bakış açısıyla bakılırsa aynı genotipe sahip ikizlerin kendilerinden farklı genotipe sahip kardeş ikizlerden sağlıklı çocuk doğurma ihtimalleri düşük de olsa vardır. Bu ihtimal olduğu sürece itirazınız hiçbir şey ifade etmez. Evet bu teori mümkündür. Ayrıca dediğin gibi Hz. Adem'le alakalı bir durum yok, bilmeden sallamamak lazım.
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 kanunen de serbest 3. derecenden akrabayla evlenmek
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Tesadüfen buldum. Kaynak: Nisa Suresi 23. ayet Size, şu kadınlarla evlenmek haram kılınmıştır: Analarınız, kızlarınız, kız kardeşleriniz, halalarınız, teyzeleriniz, erkek kardeş kızları, kız kardeş kızları, sizi emziren süt anneleriniz, süt kız kardeşleriniz, karılarınızın anneleri, kendileriyle birleştiğiniz hanımlarınızdan doğmuş olup evlerinizde oturan üvey kızlarınız -eğer anneleriyle birleşmemişseniz o takdirde sizin için bir günah yoktur- ve sulbünüzden gelen oğullarınızın karıları. İki kız kardeşi birlikte almanız da haram kılınmıştır. Eskide kalanlar müstesna. Allah çok affedici, çok merhametlidir. Kuran ensestliğe karşı değildir diyebilen birileri varsa cevap olsun...
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 -007- said: Bilmeden sallamışsın. Şimdi olaya 2 açıdan bakıcaz, birincisi biyolojide yaşamın temellerine bakılırken yapılan hücre temelinde bakış açısı: Bir ortamda çoğalma hayat üreme olması için aile içi üreme başlangıçta şarttır. Şimdi dini açıdan bakıcaz: Kuran'dan tam ifadeyi arıyorum, bulursam en kısa sürede göndericem ama ondan önce farklı kaynaklardan OLMUŞ olayın özetini gönderiyorum: "İnsanlar Hz. Âdem’le Hz. Havva’dan doğarak çoğalmışlardır. Hz. Havva hep ikiz doğum yapıyordu. Bunlardan birisi erkek, diğeri de kızdı. Hz. Âdem, aynı anda doğan ikizleri, bir önce veya bir sonra doğan ikizlerle evlendiriyordu. İkizlerin birbirleriyle evlenmesi yasaktı. Yeryüzünde işlenen ilk cinayet olan Kabil’in Habil’i (erkek kardeşler) öldürmesi, kendi ikizi olan kız kardeşiyle evlenmek istemesi üzerine gelişen olayların bir sonucu oldu." Tıbbi bakış açısıyla bakılırsa aynı genotipe sahip ikizlerin kendilerinden farklı genotipe sahip kardeş ikizlerden sağlıklı çocuk doğurma ihtimalleri düşük de olsa vardır. Bu ihtimal olduğu sürece itirazınız hiçbir şey ifade etmez. Evet bu teori mümkündür. Ayrıca dediğin gibi Hz. Adem'le alakalı bir durum yok, bilmeden sallamamak lazım. bu kısımlar mantıklı mı kabul ediliyor sizin kabilede?
Radical Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 @burtonesk Mantıklı düşünüyorum edasıyla girdin olaya ama kabile demen bozdu herşeyi...Mantıklı davranan bir insan karşısındakine b.k atmaz arkadaş... Adam gibi tartışalım... Evet açıklıyorum.İnsanoğlu maddeden gelmiştir.Hayatın kaynağı materyalizmden geçer... Benim görüşüm tabi...
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bana göre kabiledir. bok atmak değil gayet açık mantıksız olduğu+kabile olduğu.
cicibebe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 -007- said: Bilmeden sallamışsın. Şimdi olaya 2 açıdan bakıcaz, birincisi biyolojide yaşamın temellerine bakılırken yapılan hücre temelinde bakış açısı: Bir ortamda çoğalma hayat üreme olması için aile içi üreme başlangıçta şarttır. Şimdi dini açıdan bakıcaz: Kuran'dan tam ifadeyi arıyorum, bulursam en kısa sürede göndericem ama ondan önce farklı kaynaklardan OLMUŞ olayın özetini gönderiyorum: "İnsanlar Hz. Âdem’le Hz. Havva’dan doğarak çoğalmışlardır. Hz. Havva hep ikiz doğum yapıyordu. Bunlardan birisi erkek, diğeri de kızdı. Hz. Âdem, aynı anda doğan ikizleri, bir önce veya bir sonra doğan ikizlerle evlendiriyordu. İkizlerin birbirleriyle evlenmesi yasaktı. Yeryüzünde işlenen ilk cinayet olan Kabil’in Habil’i (erkek kardeşler) öldürmesi, kendi ikizi olan kız kardeşiyle evlenmek istemesi üzerine gelişen olayların bir sonucu oldu." Tıbbi bakış açısıyla bakılırsa aynı genotipe sahip ikizlerin kendilerinden farklı genotipe sahip kardeş ikizlerden sağlıklı çocuk doğurma ihtimalleri düşük de olsa vardır. Bu ihtimal olduğu sürece itirazınız hiçbir şey ifade etmez. Evet bu teori mümkündür. Ayrıca dediğin gibi Hz. Adem'le alakalı bir durum yok, bilmeden sallamamak lazım. bilmeden salladığım şey ensest ilişkide kimin kime girdiğinin sırasıysa varsın bilmeyeyim, kardeş kardeşi mikiyor mu? mikiyor. ikizler ikizlerle çift kale maç yapıyordu falan diye süsleyince birşey değişmiyor, kardeş kardeşe girmiş işte. sakat çocuk doğma ihtimali 100% demedim ben, çok yüksek dedim. hadi birinde sağlıklı doğar şanslıysan ikincisinde de doğar ama milyonlarca kez sağlıklı doğmaz, o bireylerin başlattığı ırktan bir cacık olmaz, dışı düzgün olsa içi olmaz, gırla kalıtsal bozukluk olur. -007- said: Bir ortamda çoğalma hayat üreme olması için aile içi üreme başlangıçta şarttır. burada maymunlardan değil insanlardan bahsediyoruz. pigmeler, aborjinler, ve bilimum gudik balta girmemiş orman topluluklarına bakarsan kapalı insan topluluklarının kendi içlerinde üremekten saçma salak ırklara dönüştüklerini görürsün. ki onların yaptığı sadece kabile içi üreme, kardeş kardeşe, ana oğula girecek kadar ileri gitmemişler. neden? çünkü daha önce dediğim gibi insana alt beyni 1. dereceden akrabalarla cinsel ilişkiye girmeyi yasaklar, bunu aşmak sapıklık demektir ve gerçekleşme frekansı toplumda sapık çıkma frekansından da düşüktür. madem kuran ensest ilişkiye karşı, çoğalmak da şarttı, allah 1 milyon insan daha yaratıverseymiş de kardeşi kardeşe kırdırmasaymış.
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 burtonesk said: -007- said: Bilmeden sallamışsın. Şimdi olaya 2 açıdan bakıcaz, birincisi biyolojide yaşamın temellerine bakılırken yapılan hücre temelinde bakış açısı: Bir ortamda çoğalma hayat üreme olması için aile içi üreme başlangıçta şarttır. Şimdi dini açıdan bakıcaz: Kuran'dan tam ifadeyi arıyorum, bulursam en kısa sürede göndericem ama ondan önce farklı kaynaklardan OLMUŞ olayın özetini gönderiyorum: "İnsanlar Hz. Âdem’le Hz. Havva’dan doğarak çoğalmışlardır. Hz. Havva hep ikiz doğum yapıyordu. Bunlardan birisi erkek, diğeri de kızdı. Hz. Âdem, aynı anda doğan ikizleri, bir önce veya bir sonra doğan ikizlerle evlendiriyordu. İkizlerin birbirleriyle evlenmesi yasaktı. Yeryüzünde işlenen ilk cinayet olan Kabil’in Habil’i (erkek kardeşler) öldürmesi, kendi ikizi olan kız kardeşiyle evlenmek istemesi üzerine gelişen olayların bir sonucu oldu." Tıbbi bakış açısıyla bakılırsa aynı genotipe sahip ikizlerin kendilerinden farklı genotipe sahip kardeş ikizlerden sağlıklı çocuk doğurma ihtimalleri düşük de olsa vardır. Bu ihtimal olduğu sürece itirazınız hiçbir şey ifade etmez. Evet bu teori mümkündür. Ayrıca dediğin gibi Hz. Adem'le alakalı bir durum yok, bilmeden sallamamak lazım. bu kısımlar mantıklı mı kabul ediliyor sizin kabilede? 2 kısıma ayırarak cevap vereyim. Evet tıp fakültesindeki mikrobiyoloji derslerinde bakterilerlin üremesi genelde böyle oluyor ve dediğim gibi biyoloji düzeyinde bir bakış açısı bu. Hayatın temellerine bakış açısı yani. Diğer kısımda da herhangi bir mantık ya da bilgi hatası gösterememişsin. Eğer bulabilirsen aksini her türlü ispatlarım.
cicibebe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 insanlar bakteri değil işte, tür içi üreme insan ırkı için zararlı. tıp fakültesi mikrobiyiloji demekle olmuyor.
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 cicibebe said: -007- said: Bilmeden sallamışsın. Şimdi olaya 2 açıdan bakıcaz, birincisi biyolojide yaşamın temellerine bakılırken yapılan hücre temelinde bakış açısı: Bir ortamda çoğalma hayat üreme olması için aile içi üreme başlangıçta şarttır. Şimdi dini açıdan bakıcaz: Kuran'dan tam ifadeyi arıyorum, bulursam en kısa sürede göndericem ama ondan önce farklı kaynaklardan OLMUŞ olayın özetini gönderiyorum: "İnsanlar Hz. Âdem’le Hz. Havva’dan doğarak çoğalmışlardır. Hz. Havva hep ikiz doğum yapıyordu. Bunlardan birisi erkek, diğeri de kızdı. Hz. Âdem, aynı anda doğan ikizleri, bir önce veya bir sonra doğan ikizlerle evlendiriyordu. İkizlerin birbirleriyle evlenmesi yasaktı. Yeryüzünde işlenen ilk cinayet olan Kabil’in Habil’i (erkek kardeşler) öldürmesi, kendi ikizi olan kız kardeşiyle evlenmek istemesi üzerine gelişen olayların bir sonucu oldu." Tıbbi bakış açısıyla bakılırsa aynı genotipe sahip ikizlerin kendilerinden farklı genotipe sahip kardeş ikizlerden sağlıklı çocuk doğurma ihtimalleri düşük de olsa vardır. Bu ihtimal olduğu sürece itirazınız hiçbir şey ifade etmez. Evet bu teori mümkündür. Ayrıca dediğin gibi Hz. Adem'le alakalı bir durum yok, bilmeden sallamamak lazım. bilmeden salladığım şey ensest ilişkide kimin kime girdiğinin sırasıysa varsın bilmeyeyim, kardeş kardeşi mikiyor mu? mikiyor. ikizler ikizlerle çift kale maç yapıyordu falan diye süsleyince birşey değişmiyor, kardeş kardeşe girmiş işte. sakat çocuk doğma ihtimali 100% demedim ben, çok yüksek dedim. hadi birinde sağlıklı doğar şanslıysan ikincisinde de doğar ama milyonlarca kez sağlıklı doğmaz, o bireylerin başlattığı ırktan bir cacık olmaz, dışı düzgün olsa içi olmaz, gırla kalıtsal bozukluk olur. Tamam %100 değilse %99 bile olsa %1 ihtimal olsa o düşünce hala geçerlidir Kİ o kadar düşük değil, ve 2. kez hata yapıyorsun: Milyonlarca birleşme olmadı. Yani iddialı çıkışlarının içi boş sallamalarla dolu ve aksi yönde ispat gelince bir anda kıvırıyorsun. cicibebe said: -007- said: Bir ortamda çoğalma hayat üreme olması için aile içi üreme başlangıçta şarttır. burada maymunlardan değil insanlardan bahsediyoruz. pigmeler, aborjinler, ve bilimum gudik balta girmemiş orman topluluklarına bakarsan kapalı insan topluluklarının kendi içlerinde üremekten saçma salak ırklara dönüştüklerini görürsün. ki onların yaptığı sadece kabile içi üreme, kardeş kardeşe, ana oğula girecek kadar ileri gitmemişler. neden? çünkü daha önce dediğim gibi insana alt beyni 1. dereceden akrabalarla cinsel ilişkiye girmeyi yasaklar, bunu aşmak sapıklık demektir ve gerçekleşme frekansı toplumda sapık çıkma frekansından da düşüktür. madem kuran ensest ilişkiye karşı, çoğalmak da şarttı, allah 1 milyon insan daha yaratıverseymiş de kardeşi kardeşe kırdırmasaymış. Akrabalık ilişkisinde birleşmede eğer konjenital bir problem olursa (yüksek ihtimal) o canlıda zaten genetik defektler olur, sağlıklı olmaz ve uzun süre yaşamaz. Dediğin gibi "kabiledekiler saçma salak ırka ensestlik yüzünden dönüşmüş" diye bir şey yok. İSPAT: Daha birkaç gün önce ilk defa birkaç kişilik kabileyle belki de yüzlerce yıl sonra iletişim kuruldu ve görüldüğü gibi içlerinde bariz konjenital sorunu olmadığı tahmin edilebilecek bir sürü kişi vardı. Dediğin doğru olsa her kabile konjenital defekti bünyelerden oluşurdu, öyle basit değil ve haksızsın. İslam'la ilgili "Allah şöyle yapsaymış böyle yapsaymış" yorumun da saçma. İnançsızlığın temelinde "yanlış anlama" ya da cahillik, önyargı olmasının somut bir örneği. cicibebe said: insanlar bakteri değil işte, tür içi üreme insan ırkı için zararlı. tıp fakültesi mikrobiyiloji demekle olmuyor. Sadece insan için zararlı değil, aynı genetik hayvanlar için de geçerli. Önyargıya karşı bakış açısı o. Antitez değil.
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ademle havvaya inanıyorsanız zaten o dönemde ensest ilişkide yamukluk olmayacağına da inanırsınız otomatik olarak
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ayh... lam sizin "şişecam'ın en çok satan ürünü klasik su bardağı mıdır yoksa klasik ince belli cam bardak mıdır?" konusunda bile "yok efenim dinde böle bişi yok!" "ancak dine inanlar bardağa inanmaz" geyiklerinden gına geldi be batıda daha az olmakla birlikte doğuda ve özellikle karadenizde aileiçi evlilikler çok yaygın. genel sebebi ise çok açık toprak bölünmesin.. adam elindeki az araziyi miras ile bölmesin diye böyle salakça bişiye başvurmuş zamanında. elbette toprağın satılmasıyla elde edilen paranın ailenin çocuklarının tedavisine gideceğini düşünmemiş olmaları muhtemel. her neyse, gen havuzunun daralması hastalıkların ortaya çıkması riskini arttırdığı için tavsiye edilmez. ama alan alır, ben kusarım
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 yakın kan bagınız olan insanlarla evlenirseniz. cocuklarınız ikinizde de olan bozukluklar aynı olucagı icin daha buyuk bi olasılıkla sakat olur. bu kadar basit. ne gerek var riske girmeye . hayat zaten zor. bi de akrabana akraba gozuyle bakarsın ya... ne bicm iştir bu anlamıyorum. adem havva olayı da.... evrim teorisi var teorilikten cıkmıs genetik var. var da var. din ayrıdır.. dusunce huzur dogruluk falan. bilim ayrıdır.
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Kİ bu birleşmeler sonucu yüzlerce defekti bünyenin oluşup doğal seçilime uğramamış olduğu gibi bir bilgi de yok. Böyle sadece sağlıklı bünyeler nesli devam ettirmiştir. Neden olmasın?
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ben öyle ensestle çoğala çoğala oluşmadım onu biliyorum.
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Bu insan üremesinin ötesinde daha çok felsefi bi bakış açısı. 1 şeyden oluştuğunu düşünmek ya da aynı anda birçok şeyin oluştuğunu düşünmek gibi. Benim kişisel bakış açıma göre ilki mantıklı. Bugün bilim ve din de ilk düşünceyi savunuyor.
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 gidip kopeklerle kuslarla ciftles demiyo kimse genler uzak olsun diye ama kendine en uzka insanı seciceksin. zaten bilincaltından da oyle yapiyosun. vucudun kendine has bi kokusu var parfumsuzken vs. insan kendininkinden en farklı kokuya yoneliyomus ornein.
cicibebe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 -007- said: Tamam %100 değilse %99 bile olsa %1 ihtimal olsa o düşünce hala geçerlidir Kİ o kadar düşük değil, ve 2. kez hata yapıyorsun: Milyonlarca birleşme olmadı. Yani iddialı çıkışlarının içi boş sallamalarla dolu ve aksi yönde ispat gelince bir anda kıvırıyorsun. Akrabalık ilişkisinde birleşmede eğer konjenital bir problem olursa (yüksek ihtimal) o canlıda zaten genetik defektler olur, sağlıklı olmaz ve uzun süre yaşamaz. Dediğin gibi "kabiledekiler saçma salak ırka ensestlik yüzünden dönüşmüş" diye bir şey yok. İSPAT: Daha birkaç gün önce ilk defa birkaç kişilik kabileyle belki de yüzlerce yıl sonra iletişim kuruldu ve görüldüğü gibi içlerinde bariz konjenital sorunu olmadığı tahmin edilebilecek bir sürü kişi vardı. Dediğin doğru olsa her kabile konjenital defekti bünyelerden oluşurdu, öyle basit değil ve haksızsın. İslam'la ilgili "Allah şöyle yapsaymış böyle yapsaymış" yorumun da saçma. İnançsızlığın temelinde "yanlış anlama" ya da cahillik, önyargı olmasının somut bir örneği. cahillik kuranı bilmemekle değil bilimi bilmemekle olur. kuranmış, allahmış beni bağlamaz, ben sorgularım çünkü ben aklın ve bilimin yolundan ilerliyorum. tıp fakültesinde okuyor gibi bir izlenimin var, eğer öyleyse ve ona rağmen bu dediklerine inanıyor, bilimsel verileri bırakıp dogmalara tutunuyorsan ve herşeyden önce sorgulamıyorsan aklıma "okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır" özlüsözü geliyor. milyonlarca birleşme olmamışmış.. dininize göre ademle havvanın kaç torunu var? 10 mu 100 mü kaç? o onlar yüzler nasıl milyonlar milyarlar oldu? kardeş kardeşe, anne oğula girmeden nasıl oldu gökten mi indiler? o birler ikiler oldu binler onbinler, her seferinde de o çok zayıf olan ihtmal tuttu ve sağlıklı çocuklar doğdu öyle mi? tesadüflere inanamadığı için allaha inanan insanlar buna mı inanıyor şimdi?ister bir olsun ister bin olsun, bir yandan cinsel ilişkiye girilmeyecek akrabalar diye bir liste hazırlayıp diğer yandan kullarının temelini ensest ilişkiler partisi vererek atıyorsan bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama. sen bana izole insan topluluklarının sağlıklı olduğunu söylemeyezsin ki birinci dereceden akrabayla çiftleşmenin değil sadece genetik olarak yakın bireylerle çiftleşmenin ürünü ırklar bunlar. çirkinler, çelimsizler, bağışıklıkları zayıf, ortalama ömürleri normal insanın yarısı kadar. konjenital demekle de olmuyor yani.
Öne çıkan mesajlar