KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Sinirlenip kumtorbasına girmiştim sağ elim kan revan içinde kaldıydı. Salak mıyım neyim bi türlü anlayamadım hade girişcen bari bandaj eldiven falan tak ama yoook illa gore yapacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 BloodyBeast said: Metakuso said: elin çatlasa buraya yazıyor olmazdın şu an insan 2 elle yumruk atmıyo. hagger değil o. insan koşar giderdin diyorum... of of neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ÇĞIŞARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 KenshinHimura said: Sinirlenip kumtorbasına girmiştim sağ elim kan revan içinde kaldıydı. Salak mıyım neyim bi türlü anlayamadım hade girişcen bari bandaj eldiven falan tak ama yoook illa gore yapacan ben bandajsız çalışıyodum bi ara özellikle. sonunda parmaklarımın üstü nasır tutmuştu. daha hissiz, daha güzel yumruklara sahip oldum. salaklık değil yani eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Metakuso said: KenshinHimura said: Sinirlenip kumtorbasına girmiştim sağ elim kan revan içinde kaldıydı. Salak mıyım neyim bi türlü anlayamadım hade girişcen bari bandaj eldiven falan tak ama yoook illa gore yapacan ben bandajsız çalışıyodum bi ara özellikle. sonunda parmaklarımın üstü nasır tutmuştu. daha hissiz, daha güzel yumruklara sahip oldum. salaklık değil yani eheh "Çalışma" Olarak yapınca dediğin doğru tabiki sonuna kadar katılıyorum fakat benim gözüm dönmüştü orda hala pembiş pembiş duruyo ellerimde izler =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bi anı; dershanede camı kırmıştım, hocalar koşup bana bağırmaya başlamıştı hacanın biri hemen parasını getirirsin dediğinde ise adamı duvara fırlatıp kulağının hizasında duvara vurdum. evet elim cok acıdı dershaneye devam ettim dershane parasının yarısını verdim üniversiteyi kazandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ben çok klasik bişey kapıyı tutup çarptım kapı 2 3 cm üstten kaydı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bi de duvara yumruk atmayı bırak, en ufak sinirlenme belirtisi göstermeyecek kadar tepkisiz kalmak var ki o çok kötü. hiç sinirlenmiyorum ben artık. oysa şöyle dağıtsam bika.....neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 leptap kırdım. aslında ben klavye kırdığımı düşünüyodum altında bildiğin anakartı falan var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 nasıl insansınız olm siz. ben hiç sinirlenince tepki gösteremiyorum. bazen bi insana kızdıysam mesela, hiç içimden gelmediği halde bağırıyorum kendisine ki gitsin daha da sinirimi bozmasın. dur bi sinirlenip kapı çarpayım falan hiç aklıma gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ben sınırleyıp elımı duvarda kırmıstım .. heheh pıskopat sanmaya ama bellı donemlerde oluyo pısman oluyosun :) kırıldıktan sonrası cok fena ama ılk basta hıc bsıey hıssetmıyosunuz sıcagıyla sonra mosmor olmustu hastaneye gıttım . fılm cektıler tarak kemıgınde parcalı kırık varmı alcıya alıyolar oturmuyo tekrar alcıaya alıp tekrar fılm cekıyolar . ordakı acı tarıf edılmez .3-4 kere denedıler olmadı.. sonra amelıyat olmustum... tavsıye etmıyorum kımseye ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ayrıca vucuddakı en saglam kemıklerınden tarak kemıgı .boksor kırıgı dıye gecıyo lol ..platını takıyolar eskısı gıbıde olmuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ıyy çok kabasınız yaaa. ben film izliycem gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Eternalus said: ıyy çok kabasınız yaaa. ben film izliycem gidiyorum ben sadece sınırlendıgınız zaman duvara yumruk attmayın dmeek ıstemıstım :) kotu bı tecrubeydı :) zaten tecrube yedıgımız kazıkların toplamı sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ben sinirlenince half life oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Vingthor said: leptap kırdım. aslında ben klavye kırdığımı düşünüyodum altında bildiğin anakartı falan var tabioww evlat acısı, allah muhafaza::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ufakkene bi kere beton sokak lambası direğine yaptım bunu. şuursuzluk tabi. gerçi ööle bi ruh halinde olmamın nedeni de şuursuzcaydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 rainfall said: ben sınırleyıp elımı duvarda kırmıstım .. heheh pıskopat sanmaya ama bellı donemlerde oluyo pısman oluyosun :) kırıldıktan sonrası cok fena ama ılk basta hıc bsıey hıssetmıyosunuz sıcagıyla sonra mosmor olmustu hastaneye gıttım . fılm cektıler tarak kemıgınde parcalı kırık varmı alcıya alıyolar oturmuyo tekrar alcıaya alıp tekrar fılm cekıyolar . ordakı acı tarıf edılmez .3-4 kere denedıler olmadı.. sonra amelıyat olmustum... tavsıye etmıyorum kımseye ... abicim ne sinirmiş o öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 paticik böyle bi yer. şiddet içerikli dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar