Zenphex Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 xp'de oynamaya çalışıyorum bu oyunu, ama tam uyum sağlayamıyor oyun xpye. öncelikle çözünürlüğü değiştiriyorum fakat sadece oyun içindeki çözünürlük değişiyor, menülerdeki aynı; bu yüzden menülerdeki yazıları tam okuyamıyorum. bir de bazı haritalarda oyundan atıyor. daha önce windows me ile oynamıştım hiç sorunsuzdu, xp'de uyumluluğu çalıştırıyorum öyle de aynı hataları veriyor. eğer şu güzelim oyunu xpde oynamaya kastırmış biri varsa bir yardım etsin. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 alala bodoslama çalışıyodu ya? update falan yap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 menülerdeki yazıları okumak için nvidia'da antialiasing değeri artırmak gerekiyo. 4x mesela normandie haritasındaki çökme problemi içinse GameDataTrackSky klasöründeki Farmland.bin in adını değiştirip Forest.bin i kopyaladıktan sonra adını Farmland.bin yapmak sorunu çözüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Yanlış hatırlamıyorsam NFS4'ü XPde oynamış olmam lazım , sorun olmaması lazım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 bunu orijinal bir yerlerden bulamaz mıyız? ea store'a baktım yoktu. steam de yok. bi tane eski oyun satan site vardı neydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 gog.com ama oraya ea oyunları daha yeni yeni gelmeye başladı, belki birkaç aya gelir nfs serisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 ahmedinejad said: bunu orijinal bir yerlerden bulamaz mıyız? ea store'a baktım yoktu. steam de yok. bi tane eski oyun satan site vardı neydi o? bende var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Multi atacak varsa, zaman belirleyip oynayalım. Direksiyonum artık Mr_Hand'de olsa da klavye ile oynarım yani :D (hazır tüm arabaları da almışken HEH) Cider'den oynuyorum ben, oyun TCP IP destekliyor. Herkes version 3.5 olsun ama. Oyun o zamandan widescreen bile destekliyor, anti aliasing i sallamasam (eh ciderle o kadar) da hala güzel geliyor bana grafikleri. Şu olay da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar