karabocek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Arkadaşlar simdi ben biliyorsunuz uzun suredir uo shardları ıcın urasıyorum ama aradım buldum bende su anda evımde 2 tane bılgısayar var 2 sıde ıslemcı bakımından cok iyi ... Birisi leptap birisi de bildiginiz normal kasalı bilgisayar.Swish adında bir makine alıyorum ki kablonetin hızını düsürmeden,paylastırmadan 2 makinedede kullanabılıyormussun.Yani hem leptapta oyunumu oynarken hemde buyuk kasa 24 saat acık olacak.Isın guzel yanı normal kablonetın hızında gelecek sıze baglantı.Yanı makınenın ozellıgı bolmuyor baglantıyı.2x alıyor gibi bisey.Serverın ıslemcılıgı soyle. Pentium 4 , 2.6 GHZ. 512 MB Ram. Isletim Sistemi :Microsoft Windows XP Professional. 128k Kablo Modem Modem ( 512'ye arttıracagım ) Simdi soyle bisey yaptım ben server hakkında yanı sızın uo shardınız hakkında hıc urasmayacagım eğer bi arkadaş varsa ve diyorsaki ben iyi bir shard yaparım buyrun açalım server burda.Denemesi bedava 1 hafta sürede ne kadar player aldıgına aldıgı playerlarla ne kadar ilgilenip ne kadar playerın sevdiğine bakacagım shardı ona gore ya devam ettirecez yada baska bir projeyi alacagım servera.Hicbir para vs... istemiyorum.Server adı istediginiz olabilir.Tek istedigim gelipte benle adam gibi konussun serverın ownerı yeter. Eğer varsa kendine güvenen buyrun gelsin özel mesaj atsın. Yanlız bi ricam daha var en ufak bir NBL scripti istemiyorum.Tamamiyle kendi scpleriniz olsun yeter.Simdi bi listeyelim istediklerimi ki aklınızda kalsın hehe boyle karısık oldu ; 1.Serverın Owner veya staffından herhangi biri en ufak bir saygısızlık etmemesi lazım ! 2.Hicbir baska sharddan alınmıs scp olmaması lazım ! 3.Serverın web sitesidir , domain adresidir fln o tür şeyler tamamen size aittir ! 4.Remote Admin yani Rconn verilmeyecektir...Server tuttuğu en az bi 60 player topladığı takdirde remote admin vereceğim... 5.Server %100 Role Playing , Quest serverı olacaktır. Bu şartları kabul eden buyursun gelsin...Versin ip portunu gireyim bakayım shardına...Umarım iyi bir proje olur bu.Teşekkürler...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
nbl_silencer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Cable 512: 512 download / 128 upload demektir. 128 kb upload ile zorlanabilirsiniz.[signature][hline]Silencer
StrYdOom Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ehehe ben bşak bişi sölicem, Owner'lık bi yana ben güsel oyuncu olurum.. Özellikler : 7/24 online'ım, 10Mbit balantI var, makina dandik ehehe sadece oynarım :)) (ve bu saydıklarımın hepside gerçektir)[signature][hline]I Fcuk To Pain Of The Such A Game
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: nbl_silencer, 15 February 2004 22:32 tarihinde demiş ki: Cable 512: 512 download / 128 upload demektir. 128 kb upload ile zorlanabilirsiniz. Ne önerirsin göktuğcum o zaman ? Napsak bi fikir ver bize fazla pahalıya patlamasın ben 300 400 kisiyle isim olmucak 60 kisiyi lagsız kaldırsın yeter ne önerirsin ?[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
nbl_silencer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 kelin ilacı olsa başına sürermiş... Bak Nebula'ya öğlenleri bandwidth kısıtlaması... :([signature][hline]Silencer
nbl_silencer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 128 K aslında 60 kişiye yetebilir. Hepsinin her an action yapmayacağını ve hepsinin her an aynı yerde olmayacağını düşünürseniz... UO yu 33600 bps modemlerle oynayanlar vardı OSI ilk kurulduğunda[signature][hline]Silencer
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 40 da yeter canım.Ben zaten görsem gözümle shard ne bileyim bi nebula gibi olmuş bi arqas gibi olmuş zaten ben gider alırım bi 15mb byte lik bir bağlantı.Yani diyorumki 512k modemle ( kablo ) 40 kisi fln rahat rahat oynayabilirmi ?[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
StrYdOom Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 StrYdOom, 15 February 2004 22:51 tarihinde demiş ki: ehehe ben bşak bişi sölicem, Owner'lık bi yana ben güsel oyuncu olurum.. Özellikler : 7/24 online'ım, 100Mbit balantI var, (olacaktı burası).. makina dandik ehehe sadece oynarım :))[signature][hline]I Fcuk To Pain Of The Such A Game
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: FRP_Master, 15 February 2004 22:20 tarihinde demiş ki: 2.Hicbir baska sharddan alınmıs scp olmaması lazım ! Bu sart oldugu surece ya server acamazsin, ya da biri seni yok diye kandirir. Olmaz boyle birsey.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 neden olmasın siz nebulayı açarken script aldınızmı ( pek sanmıyorum o zaman sphere bilen pek yoktu script bulmak zor olsa gerek )[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Almisizdir, aynen almadiysak da editlemisizdir, ama dedigin gibi o zaman cogunu biz yazmistik. Su zamanlardan bahsediyorum ben, kimse disaridan script almayarak shard acmaz artik. Istese de acamaz, uo'nun omru yetmez onun acilmasina :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
taz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 hayır zaten şu an hayranlıkla baktığınız nebula-ocak2003 scriptlerinin de bir kısmı nette zaten var olan scriptlerin editlenmiş halidir. önemli olan kullanılacak hale getirmektir. "aa bababa şu satırı şurdan almışın süeee" diye bişi yok yani..
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 [signature] said: TaZmAnYaK, 16 February 2004 01:50 tarihinde demiş ki: hayır zaten şu an hayranlıkla baktığınız nebula-ocak2003 scriptlerinin de bir kısmı nette zaten var olan scriptlerin editlenmiş halidir. if strmatch("bir kismi","yarisi") src.lol endif[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 [Bu mesaj Baggio tarafından 16 February 2004 01:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 512k baglanti ile 60 ki$i kaldiriliyor. bknz $uanki bandwith kisitlama durumlari ile Quaxis.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 256 ile 30, 128 ile ancak 15 ki$i lagsiz kaldirirsiniz.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Bkz Upload 128 Download 512
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: Baggio, 16 February 2004 01:13 tarihinde demiş ki: said: FRP_Master, 15 February 2004 22:20 tarihinde demiş ki: 2.Hicbir baska sharddan alınmıs scp olmaması lazım ! Bu sart oldugu surece ya server acamazsin, ya da biri seni yok diye kandirir. Olmaz boyle birsey. Valla Baggiocum sana saygım sonsuz.Ben şartlarımı belirtmişim işte bahane anlamam ben :) İşine gelen varsa buyursun gelsin herkese kapımız acık.Ha neden nbl scplerini istemiyorum onuda söyleyeyim.Millet sıkıldı artık acınca ins menusunu resizepicler sıralanıs fln aynı artık adamlar tall straw hat yapmanın yerını ezberledi yani o dereceye geldi ki su anda acılmıs en iyi shardlar zaten kendi scplerini kullanan shardlardır.Sadece şu olabilir nebula çok aman aman bişey yapmıştır da mesela onların jail sistemi fena değil yani onu kullanırız biraz değiştirerek sadece.Yoksa gidipte fix.scp deki staff üstü yazılara kadar alan adamla işim olmaz.Bilmiyorum anlatabilmişimdir inşallah...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
taz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 hee hee tailoring menüsünü bronx kendi yazdı dimi.. anlıyorum.. nette tüm ins menüleri arka plan hariç aynıdır.
Korax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: Arthur_HellsFire, 16 February 2004 02:07 tarihinde demiş ki: Bkz Upload 128 Download 512 Neden anlamak istemiyosunuz adam Gözünüze soka soka yazmış 128k upload 512k download diye.. 128k da 60 kişi girsin adımı zor atarsınız... 256k upload ile taş çatlasa 80 kişi kaldırıyo zaten. Daha sonradan eklenen itemleri cartı curtuda sayarsak gittikçe çöküntüye girer server...[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz...
Evolution Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: zgrw, 16 February 2004 01:16 tarihinde demiş ki: neden olmasın siz nebulayı açarken script aldınızmı ( pek sanmıyorum o zaman sphere bilen pek yoktu script bulmak zor olsa gerek ) Nebula osiden önce açıldı hatta...
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 bilmiyorum Ne kadar doğru 4 5 kişiden duydum assında bronx bütün scriptleri 30 40 yaşında bi arkadaştan alıyormuş bilmem belki hurafedir ama bilemicem[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: Evolution, 16 February 2004 17:32 tarihinde demiş ki: said: zgrw, 16 February 2004 01:16 tarihinde demiş ki: neden olmasın siz nebulayı açarken script aldınızmı ( pek sanmıyorum o zaman sphere bilen pek yoktu script bulmak zor olsa gerek ) Nebula osiden önce açıldı hatta... Oha be naptın Muhahaha adam nebula osiden once açıldı hatta dediya OHA koptum MUHAHAHAHA bune rezilliktir Muhaaa jhuhahnanfgdh dbkdfgbh kooptum ya dmnfbhufhbklfb sıyırdım resmen huehaue tgdhf *! delirir *[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: Erutan, 16 February 2004 18:24 tarihinde demiş ki: bilmiyorum Ne kadar doğru 4 5 kişiden duydum assında bronx bütün scriptleri 30 40 yaşında bi arkadaştan alıyormuş bilmem belki hurafedir ama bilemicem Zamanında Bronx nebula'ya çok yenilik getirdi çokta övüldü haklı şekilde övüldü hatırlarmısın staff'tan ayrıldığında player kitlesi ne kadar üzülmüştü dön dön diye thread'lar açılmıştı şimdi böyle konuşmak ayıp.[signature][hline]Kuzu
Öne çıkan mesajlar