Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ben de gelirim ama eziim kimseyi tanımıorum gerçi patlamış galba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Var mı bu buluşmadan ses, hmm hmm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 dershanem var olmasa kesin gelirdim, hoş yalan ettiniz galiba :D dua edin gelmiyorum deli nişancıyımdır yani ciddiyim 13-14 yaşında başladım pederin yavuz16'sını söküp takmaya ehuaeuha...Greeny sus cevap verme senin olayın ap ayrı bişidi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ben de istiyorum bu aktiviteye dahil olmayı..ama adım atısılıp adam alınırken en son alınıcak olmam ve oyundan yuksek muhtemelli ilk cıkıcak olmam gelmemem gerektigini soyluyor bana =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 hah evet şimdi arkadaşlar ben birkaç kişiye MSN aracılığıyla bahsetmiştim bu olaydan. şimdi herkese duyurayım. benim sitemde oturan bir adamın şile yolu üzerinde 660 metrekarelik otudoor paintball sahası varmış. 10a 10 maçlar yapılabiliyormuş. bana sen ayarla ben sizin için servis/shuttle falan da ayarlarım gelişiniz için dedi. fiyatını sormadım gerçi. öyle işte gitmek isterseniz çok eğlenceli olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 iyide orası neresi sdf dicektim ki yazmışsın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar