deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Benim 8 yıllık bir arkadaşım var, zorla tank yaptık adamı ama bunalıma girdi tankın sorumluluğu yüzünden, bu kadar insandan küfür yiyemem yanlış birşey yaparsam dedi ve mage rolledi. Halbuki gördüğüm en iyi, işini en temiz yapan tanklardandı ve wipe yenirse "benim yüzümden wipe yedik herkesten özür dilerim" tarzı konuşmalar yapardı ventten xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ben de pis bi tankım :D wipe yersek dpslere bagırıorum ehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ben wipe yiyince oz yigenimi guildden kicklemiştim :D.. onun hatası idi.. raidden çıt yok.. MT hem raid lead hemde officer olunca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Sizinkileri konuşmuyoruz ki burda =) Pro warrior'un klavyesinde space tuşu çalışmaz! Çünkü pro warrior zıp zıp zıpır değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar