Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Bana gelen bi maili sizlerle paylaşmak istedim. >Eski zamanların birinde bir öküz sürüsü yaşarmış. Yaşarmış >>yaşamasına, ama civardaki aslanlar bir türlü rahat bırakmazmış onları. >>Hemen her gün saldırırlarmış sürüye. Öküz dediğin öyle yabana atılır bir >>hayvan değil ki, bir araya toplandılar mı kolayca defetmesini bilirlermiş >>o koca aslanları. Gerçi bir iki sıyrık alırlarmış, ama yine de boyun >>eğmezlermiş aslanların zorbalığına. Gün geçtikce aslanları almış bir >>kaygı. Tavşan, fare gibi küçük hayvancıklarla beslenir olmuşlar. Git >>gide güçten düşmüşler. Eee aslan bu, hiç fareyle doyar mı? >> >>?Her halde bize bu otlağı terk etmek düşüyor? demiş aslanlardan birisi. >>Evet diye tasdik etmiş diğerleri. Nereye gideriz diye düşünürlerken ?bir >>dakika? diye bir ses duymuşlar gerilerden. Herkes dönüp bakmış sesin >>geldiği tarafa. Sürünün en çelimsiz, ama kurnaz mı kurnaz bir ferdi olan >>Topal Aslan?mış söze atılan. Hayır demiş, hiç bir yere gitmiyoruz. Siz >>bana bırakın, ben hallederim bu işi. İnanmamış kimse ona, ama haydi bir >>şans verelim ne çıkar diye düşünmüşler. O da almış yanına bir iki aslan ve >>gitmiş öküzlerin yanına. Beyaz bayrak çekmeyi de unutmamış. Öküzlerin >>lideri olan Boz Öküz başta olmak üzere beş irikıyım öküz yaklaşmış onlara. >> Sormuşlar ne istediklerini. Topal aslan başlamış konuşmaya. Bir yandan >>da Boz Öküz?ün sivri ve kocaman boynuzlarına bakıp ürperiyormuş. >> >>?Saygıdeğer öküz efendiler? diye başlamış lafa. Bugün buraya sizden özür >>dilemek için geldik. Biliyorum, sizleri çok defa incittik, kim bilir >>kaçınızda pençemin izi vardır. Ama inanınız bunların hiç birini isteyerek >>yapmadık. Biliniz ki biz aslanlar, barışçı bir milletiz. Hele öküzlerle >>hiç bir alıp veremediğimiz olamaz. Evet, size defaatle saldırdık, ama >>niye biliyor musunuz? Hep o sizin aranızdaki Sarı Öküz yüzünden. Onun >>rengi öyle sizinkiler gibi değil ki. Gözümüzü kamaştırıyor, aklımızı >>başımızdan alıyor. Onu gördük mü ne kadar barışsever olduğumuzu unutup >>size saldırıyoruz ve sürünüze zarar veriyoruz. Yoksa bizim sizinle hiçbir >>alıp veremediğimiz yok. Onun yüzünden hepiniz zarar görüyorsunuz. Bir >>türlü rahat rahat otlayamıyorsunuz, belki geceleri bile kükrememiz >>uykunuzu kaçırıyor. Bunların hepsi Sarı Öküz?ün suçu. Verin onu bize, siz >>kurtulun, biz de barış içinde yaşayalım? demiş. >> >> >> >>Boz Öküz, diğer önde gelenlerle görüşmek üzere geri çekilmiş. Hepsi de >>sıcak bakmışlar bu teklife. Bir tek yaşlı Benekli Öküz olmaz demiş, ama >>kimseye dinletememiş sesini. Zavallı Sarı Öküz, kurban edilmiş aslanlara. >>Hepsi birden saldırmışlar zavallı öküzün üzerine. Bir ikisini fırlatmış >>üstünden, ama bitkin düşmüş az sonra. Çırpınmış, haykırmış, yardım >>istemiş, yalvarmış, ama yokmuş onu işiten. Diğerleri üzülmüşler >>üzülmesine, ama elden ne gelir ki. Bütün sürünün selameti için >>gerekliymiş bu. Gerçekten de günlerce sürüye hiçbir saldıran olmamış. >>Huzur içinde geçer olmuş günleri. Ama aslan milleti bu, ne kadar sabreder >>ki. Hele öküz etinin tadını aldıktan sonra. Acıktık demişler Topal >>Aslan'a, daha bir kaç hafta bile geçmemişken. O da yine almış yanına bir >>kaçını, bir defa daha gitmiş Boz Öküz?ün yanına. >>?Selam diye girmiş söze. Gördünüz ya, biz aslanlar ne denli uysal >>milletiz. Doğru kararınız için sizi bir daha kutlamak isterim. Siz de >>huzur içindesiniz, biz de. Ne mutlu. Yalnız buraya bunları söylemek için >>gelmedim. Büyük bir problemimiz var.? ?Nedir? demiş Boz Öküz merakla. Şu >>sizin Uzun Kuyruk demiş Topal Aslan, öyle uzun bir kuyruğu var ki, nereden >>baksak görünüyor. O kuyruğunu salladıkça bizim de aklımız başımızda >>gidiyor. Gözümüz dönüyor, sürüye saldırmamak için kendimizi zor tutuyoruz. >>Halbuki siz öyle mi ye, hepiniz normal kuyruklusunuz. Bir onun suçu >>yüzünden, korkarım hepiniz zarar göreceksiniz. Gelin verin onu bize, bu >>konuyu burada kapatalım. Eskisi gibi barış ve sevgi içinde iki taraf da >>hayatını sürdürsün.? >>Boz Öküz, yine istişare yapmış sürünün ulularıyla. Yine sadece Benekli >>Öküz olmuş karşı çıkan. Hepsi de verelim gitsin demişler. İstişare daha da >>kısa sürmüş bu defa. Dışlamışlar Uzun Kuyruk'u sürüden. Saatler sürmüş >>zavallının çırpınışları ama sonunda o da yenik düşmüş aslanlara. Tekrar >>yinelenmiş bu olanlar. Her geçen gün daha da semirmiş aslanlar. >>Alabildiğince güçlenmişler. Öküzlerse her gecen gün daha da zayıflamışlar, >>seyreldikçe seyrelmişler. Aslanlar, küstahlaştıkça küstahlaşıyorlarmış. >>Artık bir sebep bile söyleme gereği duymuyorlarmış. ?Verin bize şu öküzü, >>yoksa karışmayız..? demeye başlamışlar. Zavallı öküzlerin hayır >>diyebilecek güçleri kalmamış. Hepsi birer birer can veriyormuş aslanların >>pençesinde. >>Boz Öküz de aralarında olmak üzere bir kaçı kalmış en sona. >>?Ne oldu bize, ne zaman kaybettik bu harbi aslanlara karşı, oysa ne kadar >>da güçlüydük?
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Güzel bir hikaye.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 güzel de, biz sarı öküzü çooktaan vermişiz bi kere...[signature][hline]rtc
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 iyi demiş smoke..[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance..
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Lol bugun mail yağmuru başladı . paylaşayım bari. Cem Yilmaz'in sovundan alintilar: >> > >Beni kadin sunnet etti. >> > > >> > >Bundan bahsederken belden asagi bir seyden bahsetmiyorum. Sunnet bir >> > >hadisedir. >> > > >> > >Erkek cocugun muruvvetinin goruldugu yer. Erkek cocugun muruvvetinin >> > >goruldugu yerler sunnet, askerlik, evlilik. >> > > >> > >Gerci sunnette daha net gorulur muruvvet. >> > > >> > >Ona muruvvet diyorlar, enteresan bir sey. Kadin ismi vermis olmalari >>tuhaf. >> > >> > >Gerci rahim diye de adam var, olsun. >> > > >> > >Diyarbakir'a gidiyordum ucakla. Hostesle muhabbet ediyoruz. >>Business'ta >> > >oturuyorum. Hep Business'ta otururum. >> > > >> > >Buraya da Business geldim. >> > > >> > >Ankara'ya business acilmis cok super bir sey. >> > > >> > >Bilmeyen varsa soyleyeyim. >> > > >> > >Business is amacli gidilen seyahat manasina gelmiyor. >> > > >> > >Portakal suyu veriyorlar sen de kendini bir b.k zannediyorsun. >> > > >> > >Ayni ucagin icinde ne sinif yapiyorsun ulan. Portakal suyu icerken >>kendini >> > >ne zannediyorsun. 'Mersi canim' 'Bunu icmeden ucamiyorum'. Bir de >>perdeyle >> > >ayirmiyorlar mi, tavim ona. Soruyorsun 'Somon var mi?' >> > > >> > >Arkana bakiyorsun. >> > > >> > >'Fakirler, ekonomi, allah belanizi versin. >> > > >> > >Ucak sizin neyinize'. >> > > >> > >Bir hava yaratirlar ki sanki ucak dusunce Business'takiler olmuyor. >> > > >> > >Hostesle muhabbet ediyorum. >> > > >> > >Laf dondu dolasti sunnete geldi. >> > > >> > >Eh business'ta oluyor boyle seyler. Beni kadin sunnet etti dedim. >> > > >> > >Hostes dedi ki, >> > > >> > >'Aaa kadinlar bindigi dali kesmez ama...'. >> > > >> > >Hostesin sakasina bak. >> > > >> > >Biz yapsak, aforoz ederler. >> > > >> > >Ne yaparsan yap ne olursan ol oleceksin. >> > > >> > >Insan olumlu bir yaratiktir. >> > > >> > >Insan olecegini bilir. >> > > >> > >Belgesellerde gordugun kaplanlar aslanlar gibi degil. Belgeselde >>gordugun >> > >kaplan, aslan hep kosacam zannediyor. >> > > >> > >O erkek aslani gormuyor musunuz. Fonlu boyle. >> > > >> > >Artik ormanda nerede buluyorsa fonu. Bizimki daha kompleks bir yasam. >> > >Olecegini biliyorsun ve siklikla unutuyorsun. >> > > >> > >Hani olumden donenler anlatir ya; bir isik geldi falan diye. >> > > >> > >O, kica tikilan pamuk. >> > > >> > >Senin inancini bilemem. >> > > >> > >Istersen toteme tap. >> > > >> > >Herkes olecek. Mahser var ya. Orasi iste. Kiyamet kopsun herkes orada >> > >olacak. Buyuk bir kokteyl gibi dusunun. Ilk gun imza almaktan anan >> > >aglayacak. Herkes orada cunku. >> > > >> > >Aaa Sezar. >> > > >> > >Reenkarnasyona inananlar var. >> > > >> > >Yok oyle bir sey. >> > > >> > >Hep soyle yapiyorlar. 'Onceki hayatimda Rus caricesiydim' Hic o...pu >>olan >> > >yok. Hic duyuyor musunuz, 'onceki hayatimda taksi soforuydum' diyen. >>Herkes >> > >> > >kral... >> > > >> > >Herkes yanacak dedigim bir kisi haric. O da Fedon. Cunku Fedon daha >> > >yanamaz. Fedon artik limitte onu direk cennete alacaklar. > >> > >Turk Hava Kurumu bizim memleketin en iyi calisan kurumu. Kurban >>derisini >> > >veriyorsun ondan ucak yapiyor. Artik nasil katliyorsa. Bi de tuzlarsan >>F-16 >> > >> > >oluyor diye bir geyik var ama yalan olmasin. > >> > >Askerde seni meslegine yonlendirirler. Terzisin terzi yaparlar. Atom >> > >muhendisiysen gazinoda televizyondan sorumlu olursun. Sahsina santral >> > >kuracak degil ya... > >> > >Gencligin bir lafi vardir, 'En verimli cagimda askere aldilar' Sanki >>herifi >> > >> > >soguk fuzyonu bulurken goturduler. Bunu soyledigi zaman komik durum >>oluyor. >> > >Ama gunde sekiz saat antrenman yapmasi gereken baleti 8 ay botla >gezdirirsen Kugu Golu'nden manda b.kuna transfer olur. > >En verimli cagimda askere aldilar. Ne yapiyordun ki? Verimli verimli >>evde >oturuyordum. Ulan ben para basiyordum beni aldilar askere. >> > > > >Niye bedelli yapmadin diyorlar. 15 bin mark veriyordun 28 gun >>yapiyordun. >> > >Ben hic para vermeden 550 gun yaptim. Bir de orada olani biteni >>anlatiyorum > >senede 2 milyon dolar kazan¿yorum. 28 gunluk birikiminle single >cikaramazsin. > >300 erkek yan yana yatiyorsun abi. Kalabalik bir erkek toplulugu >>demek, >> > >baska bir organizma demek abi. Kadin olmasa b.k icinde yuzeriz. Kadi >> > >kendine ozenmen icin sebeptir. Deodorant mi, at gitsin. Konyali >>arkadasina >> > >koksan ne olur ya. Ayaklarini haftada bir mi yikiyorsun. Ayda bir >>yika. Kim >> > >> > >senin mantar yetistirmene birsey diyebilir. Askerligi yapmis olan o >>kokuyu >> > >bilir. >> > > >> > >Kufur konusunda ben muzdarip bir insanim. Bu konuda bir cifte standart >>var. >> > >> > > >> > >Vizontele'de ben bir adami canlandirdim. Yazildigi haliyle bir o....u >> > >c....u. O adami baska turlu canlandirmanin imkani yok. Bizim eski >> > >filmlerimizde falan kufur yoktur. Trajedi yasanir, adamin karisina, >>ki
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Beklenen yeni Türk İcatları Bitmeyen piknik tüpü -Sigara cepli çorap -Topuğu basık ayakkabı -Köpüklü su musluğu ve şampuan konulan şofben -Elektrik sayacı durduracağı -Döner pişiren mikrodalga -Laf atan korna -Minibüs arkasından para uzatmak için şoförün yanına kadar uzanan demir -Güdümlü anne terliği -Kurban kesme makinesi -Basamakta durana çarpmayan otomatik kapı -Otobüste yan koltukta oturan kişinin gazetesini rahat bir şekilde okuma imkanı veren zoom'lu gözlük -Düğmesine basıldığında 'du-lu-luu' sesi veren akbil taklidi anahtarlık -Ağza takılan ve dişlerle şişe kapağı açmayı kolaylaştıracak açacak -Polis kontrolünden 300 metre önce kendiliğinden takılan emniyet kemeri[signature][hline]$aban matrix Revolutions
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 bir yazı göndermiş -Kışın soğuk geçeceği anlaşılmaktadır.. Kullandığınız yakıtın cinsini, kod numarasını ve stok durumunu acele bildiriniz. Erzurum'lu bir köy muhtarıda hemen Ankara'ya cevap yazmış -Yakıtımız pohtir... Kod numarası yohtir... Stokumuz ise çohtir... LOL YARILDIM YA .[signature][hline]$aban matrix Revolutions
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 hikayenin sonunda kıbrıs falan olmasaydı daha güzel olurdu. ne gerek var ki yani[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 cem yilmaz'a koptum yaa offf ya hastasiyim...*!yeni cd'lerini dört gözle bekler*[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan...
hassand Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 cem yilmazin son gosterisinde bi de ahiret gunu hikayeleri vardi onlar yarmisti beni[signature][hline]My Command is Your Wish
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 said: MeSh, 17 February 2004 15:31 tarihinde demiş ki: cem yilmaz'a koptum yaa offf ya hastasiyim...*!yeni cd'lerini dört gözle bekler* adam kaçak izlemeye o kadar alışmış gösterisini beklemiyor, cdsini bekliyor :P LoL[signature][hline]its supersonic
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 şovunda izledim komikte, burda hiç komik olmuyor okuyunca[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 >> > >14 Mart Tip Bayrami'nda doktor arkadaslarla sohbet ediyoruz. Bizde >>sperm >> > >bankasi var mi diye sordum. Yok dediler. Dedim isabet. Icinde banka >>lafi >> > >gectigi icin biri hortumlar rezillik olur bu guzelmi$ :p[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 said: Deli333, 17 February 2004 14:39 tarihinde demiş ki: bir yazı göndermiş -Kışın soğuk geçeceği anlaşılmaktadır.. Kullandığınız yakıtın cinsini, kod numarasını ve stok durumunu acele bildiriniz. Erzurum'lu bir köy muhtarıda hemen Ankara'ya cevap yazmış -Yakıtımız pohtir... Kod numarası yohtir... Stokumuz ise çohtir... LOL YARILDIM YA . Ahaha.[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü///
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 mumchamber'cigim kacak degil, bir tat bir doku gibi olan bir seri daha cikartacak bildigim kadariyla onu istiyorum...kacak olsada izlerim gerci ama olsun =P[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan...
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 ha eger d&r ve megavizyon kacak satiyorsa ona birsey diyemem.[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan...
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 güzel hepsi... " Konyali >>arkadasina >> > >koksan ne olur ya " bu satırlarada küfür yazsaymışda,bu kadar aşağı almasaymış... alındım açık açık...Yönde okuyan-anlayan var mı bilemem!..Aşağılama sevdim okurken...Cem Yılmazın gösterisi burada pek tutmadı herhalde... Bir insanın,bir diğerine güzel kokması yada karşısında ayak parmaklarını kesmemesi bir kibarlık-saygı-davranış yönüdür... herkez böyle düşünse "amaaan lan memedin yanına gidiom ne diye goku sürcem" ne olurdu bilmem.. .. Bazı esprileri yaparken a-b yi bilmek gerekiyor kanaatimce.... *!uykusuzdur...*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Shimano XTR...Key to burn,let's ride together...
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 benım tahminimce orda aklına bişey gelmedi ve aklına ilk gelen şeyi söyledi.Konya diye söyledi belki öyledir. [Bu mesaj Deli333 tarafından 18 February 2004 14:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar