Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deprem!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Greeny said:
İstanbul' da şöyle sağlam bir deprem olsa ama kimse ölmese yaralanmasa tüm şehri baştan inşaa etseler süper olurdu.

yok artik :D daha neler... Anaokulundan secmeler gibi oldu.
Sakin kizma okuyunca dayanamadim yazdim.
Mesaj tarihi:
yolda yururken depremi hisseden varmi?
Yani ben hep evde iken yakalandim, o piskolojiyi biliyor daha dogrusu o piskolojik bolgemiz bozuldu. Disarda fark ediyormu?
Ne biliim kaldirimda yururken, isiklardan karsiya gecerken falan?
Mesaj tarihi:
Yok abi.Hissedilmiyo olarak biliyorum.Ama 7 üstü depremler hafif insanları rahatlıkla yere deviriyor.

99 depreminde 11 yaşındaydım.Çişe kalkmıştım.çişi yaptım.Geri dönüyorum.Bi başladı sallanmaya yürümeye çalıştım ama yapamıyosun.Lak diyeyere.Düşmemle babamın beni yakalaması bir oldu.Altıma sçmamak için zor tuttum kendimi.Babam kulağıma sürekli geçicek diye fısıldıyordu.

Of alla mya kilit vurun topiğe !!
Mesaj tarihi:
http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=detail&id=91980 boyle kucuk depremlerde buyuk depremlerde cıkan enerjinin binlerce kat azı cıkıyo diye biliyorm. O yuzden boyle kucuk depremler genelde ne faydaki stresi kayda değer azaltır ne de tetikler.
Mesaj tarihi:
5 şiddetindeki depremin merkz üssünde değilsen ciddi bir biçimde hissetmezsin. Yok çok ciddi sallandık diyenler gerçek deprem görmemiş kişilerdir. Açık alanda ayakta duramazsınız ciddi bir depremde. Öyle avize sallandı, yatakta hissettim diyorsanız o zaman o deprem kaile alınmaması gereken bir depremdir.
Mesaj tarihi:
Gkgokhan said:
Absolut said:
Allah korusun ama ilk büyük deprem sonrası 30 yıl içinde İstanbulda benzer bir deprem olacak kesinlikle denmişti. 10 yılı ne oldugunu anlamadan geçti kaldı geriye max 20 yıl yani İstanbulun her an büyük bir depreme hazırlıklı olması lazım AMA ne yazıkki çok çok yetersiz çalışma var bu konuda.

Hocam çatır çatır insanlar ölecek İstanbul'da.İzmitteki mütahitleri geçtim.Düşünebiliyomusun İstanbulda.Sağlam bina olduğuna inanamıyom ;(

bide deprem bizim burda olacakmış .Florya-yeşilköy'de en şiddetli hissedilecekmiş.
  • Yeni Oluştur...